Newsland: Parlamentarul rus, Mihail Deliagin, lansează acuzaţii grave la adresa conducerii economice a ţării şi cere măsuri drastice

A.F.
Internaţional / 26 noiembrie 2023

Newsland: Parlamentarul rus, Mihail Deliagin, lansează acuzaţii grave la adresa conducerii economice a ţării şi cere măsuri drastice

Într-o declaraţie controversată, deputatul în Duma de Stat, Mihail Deliagin, a făcut apel la interzicerea retragerii de capital din Rusia şi a cerut investigarea oficialilor economici ai ţării, dar a şi criticat declaraţiile recente ale şefilor Ministerului Finanţelor şi Băncii Centrale ale Rusiei şi a afirmat că acestea par a fi mai degrabă expresii ale "patologiei" decât ale unei politici de stat coerente, conform unei surse ruseşti newsland.com.

Deputatul a adus în discuţie afirmaţia ministrului Finanţelor, Anton Siluanov, care a sugerat că preţurile în Rusia sunt acceptabile dacă cetăţenii nu cumpără nimic, iar Deliagin a comparat această idee cu sfatul de a căuta recomandări pe internet despre cum să gestionezi oameni cu un nivel similar de inteligenţă şi profesionalism în conducerea ţării, conform sursei.

Referitor la şefa Băncii Centrale, Elvira Nabiullina, Deliagin a numit-o "Madam devalorizare" şi a amintit de opiniile sale cu privire la politica financiară şi a subliniat că aceasta ar trebui să fie mai liberal, de asemenea, scrie sursa, deputatul a acuzat-o că susţine o "politica de estompare a Rusiei prin foamete financiară artificial creată".

Deliagin a susţinut că retragerea de capital din ţară ar trebui să fie interzisă şi a respins explicaţiile oficiale ale Nabiullina şi a sugerat că acestea ascund realităţi neplăcute despre gestionarea fluxurilor financiare şi el a propus ca viitorii oficiali să fie supuşi unui examen medical cu participarea unui psihiatru sau să fie supuşi unei examinări externe pentru a detecta eventuale urme de lobotomie înainte de numirea în funcţii importante, conform sursei citate.

Această declaraţie a stârnit discuţii aprinse în spaţiul public şi a alimentat speculaţii cu privire la starea actuală a conducerii economice a Rusiei şi la necesitatea unor reforme semnificative,mai menţionează sursa.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Si ruptii astia in fund au drept de veto la ONU si arme nucleare:-)...era o expresie parca sa dai o arma unui cimpanzeu:-)

    Unde este trolul rus?

    Sa ne spuna ca Rusia va cuceri Kievul, sanctiunile nu au efect, rubla se intareste, economia infloreste, totul merge conform planului,  

    1. In ziarul german Welt,prim ministrul Bavariei Markus Söder,presedintele

      CSU a declarat ; "Coalitia de la guvernarea tarii nu are un plan realist, 

      tara se afla intr-o grava criza financiara si sunt incapabili sa astupe marile 

      gauri din bugetul federal". 

      Psihoza de razboi si dragostea fata de Bandera se plateste scump.

      psihoza de razboi are doar putler.

      sa se retrga in cotet si nimeni n-are treaba cu nimeni. 

      planul ruzziei este: atacata ucraina , cucerita ucraina, imediat urmeaza moldova, easy target, apoi anexeaza bellarus, care oricum e ocupata de armata, si cu armata mult marita, plus putere economica: tarile baltice. 

      apoi europa. dupa cativa ani. capisci?

      nimeni nu-i ajuta pe ucrainieni degeaba. rusnacul e pus pe fapte mari. porecla din popor putler, asta insemna. davai ceas davai palton iar in romanioa NU VREM SA VEDEM! 

      După aproape doi ani de lupte sângeroase, cu sute de mii de morți și distrugeri de zeci de miliarde de euro, Marea Britanie și Statele Unite pot spune, cu sinceritate, că și-au îndeplinit obiectivele. Și asta în timp ce Ucraina și Uniunea Europeană continuă să-și lingă rănile încă deschise.

      Casa Albă a bifat atât decuplarea Rusiei de Germania (cea mai veche, stabilă și profitabilă colonie americană din Europa) și ocuparea golului rămas pe piața energetică din UE, cât și parafarea unor contracte ”banditești” de vânzări de armament. Înarmarea până-n dinți a statelor europene cu marfă livrată de amicii Pentagonului reprezintă afacerea secolului. De cealaltă parte, Moscova și-a reorientat conductele de energie ieftină către țările asiatice, cu câștiguri chiar mai mari decât înainte de conflict. În plus, Kremlinul a vândut armament în spațiul BRICS+ și va rămâne cu o bună bucată din teritoriul Ucrainei.

    Cred ca Putin pregateste terenul pt demiterea guvernului, nu ca astia de acum n ar fi tot ai lui...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb