Nicu Marcu îi cercetează disciplinar pe angajaţii care au predat documente procurorilor

S.B.
Politică / 20 - 22 iulie 2023

Nicu Marcu îi cercetează disciplinar pe angajaţii care au predat documente procurorilor

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Nicu Marcu, şi-a majorat salariul cu 32%, mai mult decât dublu faţă de majorările salariale de 15% pe care le-au primit ceilalţi angajaţi din cadrul ASF, ajungând astfel la un salariu de 16.000 de euro pe lună, potrivit Libertatea.

De asemenea, potrivit sursei citate, după majorarea salarială pe care Nicu Marcu şi-a oferit-o, acesta a început cercetarea disciplinară a angajaţilor care au colaborat cu procurorii.

Printre persoanele cercetate disciplinar se numără şi avertizorul de integritate, Cristian Muntean, care a trimis o serie de plângeri penale către Direcţia Naţională Anticorupţie şi Parlament. Încă din anul 2021, Muntean a avertizat că pe piaţa RCA vor urma două falimente cu mari pagube pentru asiguraţi şi stat, City Insurance şi Euroins, din cauza lipsei de control a ASF.

Potrivit Libertatea, în cadrul cercetării, conturile de e-mail a sute de angajaţi ai ASF au fost căutate după cuvinte-cheie precum "notă" sau "Consiliu", conform unui raport intern al ASF. Cuvântul "notă" a avut 82 de rezultate, iar cuvântul "Consiliu", a oferit 81 de rezultate.

De asemenea, în cercetarea efectuată de ASF, în urma căutărilor s-au întocmit liste cu zeci de oameni care au trimis mesaje de pe e-mailul de serviciu către propriul adresele personale sau către alte e-mailuri. Cu toate acestea, rezultatele au arătat că niciun angajat nu a trimis e-mailuri către presă.

"Cristian Muntean, de pildă, a fost chemat la Comisia de Cercetare Disciplinară după ce e-mailuri cu unele cuvinte-cheie au fost găsite transmise către un e-mail din exterior. Dar nu era niciun e-mail de presă, cum credeau şefii, ci un e-mail privat al unei colege, cu care Muntean lucra la o notă. Colega era în concediu, lucra de acasă şi folosea e-mailul privat, pentru că fără laptop nu poţi accesa e-mailul de ASF", a declarat o sursă pentru Libertatea.

"Este pentru a patra oară când Muntean este cercetat disciplinar de către conducerea ASF, care e deranjată de faptul că el a vorbit permanent cu instituţiile", a mai afirmat un angajat al ASF, potrivit Libertatea.

Opinia Cititorului ( 74 )

  1. Super Nicu! Si-a asigurat viitorul.

    1. 16.000 x 5 = 80.000 lei/luna!!!!

      Uau!!!!! 

      Bravo lui

      Ei, să fi fost în locul lui, îmi dadeam 50.000 de euro pe lună salar și dadeam toți angajații afară. 

      Smecheri face ce vrea fraieri face ce poate!

    Nimeni nu îi întreabă de sănătate pe ORDINARII instalați în funcții de top în Securistan.

    Jdemii de euro au cu toții pe lună într-un dispreț complet la adresa fraierilor ce le plătesc și asigură un trai ultraluxos în cea mai săracă țară din UE.  

    Câteva din multele exemple: Nicu Marcu, Anton Hadăr, Valeriu Zgonea. Ce îi califică pe indivizii ăștia să aibă aceste venituri OBSCEN de mari? 

    1. Protectia politica ii recomanda. Prostia (este obligatorie), studiile jenante, plagiatele, grobianismul, smecheria, avaritia, servilismul fata de cei care i-au numit in functii, aroganta fata de cei mai “ mici’ , ticalosia. Seamana cu ceva cei trei pe care i-ai numit?

      Seamana Marcu. Rosu. Ionescu. Gradinexcu. Armeanu. Voinescu. Si inca o turma de lichele mai mici agatata de ei.

    Marcu cerceteaza pe oricine ar fi putut ciripi despre culisele ESECULUI monumental in functia de presedinte al ASF. Cele doua FALIMENTE MAJORE din asigurari au aratat un Nicu Marcu slab pregatit, incompetent ceea ce i-a stirbit din reputatie si din autoritate.Falimentele din asigurari ne arata un Nicu Marcu ca o umbra umila, dezbracat de aura falsa a competentei si a puterii, slugarnic si recunoscator mai marilor vremii pentru ingaduinta de a-l lasa sa-si consume RUSINEA pana la finalul acestui an.

    1. A avut cineva vreodată vreo urmă de îndoială cu privire la pregătirea și reputația acestui om?

      Pe principiul A furat dar a si cercetat ???? ????

      O sa fie el cel cercetat. 

      Problems e ca are limacsi in jur. O cireada de limacsi. Golovatici si Petru si alte lipitori securistanice. Specificul ASF e sa produca situatii de tipul Euroins. Cum stau ei in functii nu sunt sustinuti de euroinsii pe care ii ocrotesc? Si sunt euroinsi pe toate pietele.

      Dar el cerceteaza :)) Asa se arunca unii in aer de tot. Acoperind si cercetand :))  

      Limbricule, te-ai trezit vorbind despre limacsi?

    Deoarece Cristian Muntean este averizor de integritate, el sesizand mai mult aspecte negative din ASF chiar comisiilor parlamentare de buget-finanțe, care l-au audiat în două rânduri și cărora le-a prezentat documente relevante - cine nu crede să îl întrebe pe domnul senator Claudiu-Marinel Mureșan (USR), care a fost șeful comisiei senatoriale. Cercetarea disciplinară dispusă de Nicu Marcu apare în acest context ca o formă de pedepsire a răzvrătitului din ASF și ca o înccălcare a dispozițiilor legii care îi protejează oe avertizorii de integritate. Legea pe care Parlamentul a finalizat-o anul trecut ca să luăm noi banii din tranșa a doua din PNRR, adică 2,6 miliarde euro, luna trecută. Din acest motiv, Cristian Muntean poate să îi facă plângere la DNA lui Nicu Marcu pentru abuz în serviciu.

    1. Falimentarul Marcu ar trebui sa se cerceteze pe el si sa vada cat de Prost si de corupt este incat a distrus un intreg sector. Sa ii cerceteze si pe prostii si coruptii de Rosu, Ionescu Vali, Golovatic.

      Domnul senator Marinel Muresan ce a facut dupa audierea lui Cristian Muntean? Ce a facut el cu informatiile si documentele rezulta din audiere ? Dar ceilalti senatori? Cum si-au permis sa nu sesizeze organelle abilitate si sa dispuna propria cercetare ? ASF este in subordinea Parlamentului. Daca au stiut din 2020 cand a sesizat Muntean si nu au facut nimic sunt raspunzatori alaturi de Marcu si jenantii aia de Rosu si Ionescu pentru falimentele City si Euroins. Nu mai vorbim despre Catu si Burduja care s-au repezit sa il disculpe pe Marcu si acolitii dupa un simulacru de audierile. Toti sa raspunda in fata legii pentru negligenta in serviciu si complicitate. Bravo lui Muntean care are curaj sa ii tina piept lui Marcu.

      Nicio lege pe pamant pentru limacsi in afara de ei. Nu avertizor, nu pnrr, ce legi, nu dna. Ei sunt zeii galaxiei! Ei sunt legea. Soarele rasare din asf din capul presedintelui. Legea e el! Daca a zis el ca el e legea si trebuie executati toti nesupusii lui, pai asa e!!! Face 3 tumbe si un spagat Voinescu si pune repede de-o comisie. Da nu una pentru sinecurile lor care freaca menta pe zeci de mii de lei. Nu pentru provenitele pe la cabinete de la diversi politicieni. Care freaca duda pe mii de euro. Nu pentru hotiile pe care chiar securisticii le pastoresc si acopera. Mai bine incepeau cu Rosu pentru euroins. Dar asa e pe centura asf. Securisticii hoti ies la vanatoare de nonlimacsi. Orice e opozitie si noncompromis trebuie eliminat! Daca faci un barter sa castige o fosta negoita niste milioane din bani publici esti salvat. Esti bun de sef. Esti chiar vedeta ocrotita. Dar cu anatomia si cerebelul unui limacs. Putregaiul maxim asa infloreste.

    Și totuși , oricât de adânca e degradarea nomenclaturii românești , cum a ajuns acest om sa conducă o instituție atât de tehnica și cât de mare e nepăsarea celor câteva mii de oameni supercalificați care conduc companiile supravegheate? Când se întrunesc pe la sindrofii chiar nu ii zice nimeni de ca are obrazul gros ?! Sau, exista si probabilitatea destul de mare ca si supercalificatii da nu fie atât de Calificați precum ar trebui. Și arunci o sa ploua cu falimente. Mai urmărește cineva ce fac aia de la fostele sifoane? Nu cred , fenomenul hidro a acoperit canicula din piața !

    1. Fostele SIF-uri sunt conduse de o alta grupare protejata de o grupare din ASF (probabil pe baza de pedigree comun), deci probabil ce se urmareste e sa nu iasa nimic la iveala din ce mai fac sifoanele cu banii milioanelor de actionari PPM (adica membrii conducerii isi dau bonusuri nesimtite intre ei, printre altele).

      Toata lumea stie. Toata lumea rade de el. Omul greseste cuvintele si nu isi da seama ca fraza pe care o spune nu mai are sens. In discursul de la Hidro s-a facut iarasi de cacao.

      Pai cine a suparat gruparea sifoanelor protejata de gruparea din ASF ajunge cercetat.

      Nu te pui cu securustanisticii sifoanelor sa le strici afacerile. Ca vine ordin la securustii din ASF  

      Asta se urmareste. Marcu are sarcina sa stopeze orice ar iesi la iveala despre ce se intampla la SIFuri. Opreste tot si calca pe cap pe oricine incurca ce fac prietenii lui de la sifoane. Coruptia de la sifuri e coruptia din ASF, infloreste cu securicii astia.

      Ordinul.pe unitate a fost potoliti neslugile. Nesclavii.  

    cam putin... trebuie sa urce la vreo 20000

    Cate salarii de profesori sunt in salariul lui Marcu?

    1. Si altii in jurul lui au salarii nesimtite. Liota de la cabinetul lui. A angajat in asf foarte multe persoane in functii importante. Ca o taxa de protectie. Precum fratele lui Tuta pe un salariu la fel de nesimtit. Dar si pe altii veniti din servicii sau scoboratori din personaje de felul lui Paul Stanescu. A politizat ca nimeni altul asf. Mai ales cu anumite personaje foste pdl alde reciclate pnl. Si nici cu pesedeii nu s-a rusinat. O clica obedienta sa acopere esecul euroins si alti ocrotiti.

      Da de ce nu cerceteaza acest Nicu Marcu cu securistul sau Voinescu niste fapte de hotie din ASF? Incepand cu ei, normal. Cate seturi de batiste pe tambal au consumat baietii cu slugarnicii lor Valentin si alte specimene securistice de directori. Asta nu se spune. Ipocrizia e maxima la asf. Coruptii si hotii cerceteaza sa nu vorbeasca unii ca sunt ei hoti. Hotii suljiti de alte slugi hoate mai mici cerceteaza cine vorbeste despre hotiile lor. Ca batista pe dezastrul imens Euroins trebuie sa fie un cearsaf, nu o batista. Trag de colturile lui Voinescu cu Marcu si niste slugi. Si alea cu scheleti prin pivnita. Nu le e scarba de ei insisi cand isi incaseaza nesimtitele salarii pentru cat sunt de hoti. Se dau fete mari prin asf, cerceteaza ei o... Cand ei sunt de pe centura. Cu creiere tot de acolo.

      Nea Marcu face cât 20 de șefi de lucrări și 30 de asistenți universitari. Mi se pare prea puțin pentru un om de valoarea lui.

    Ce va mirati?Ce s-a intamplat cu furtul alegerilor de la sectorul I al capitalei?Asta se intampla si cu Marcu de la ASF.Suntem condusi de o mare grupare de escroci de sus si inclusivi o mare parte a primarilor.

    1. Care furt, bre?

      Daca politia si organele de cercetare nu au gasit nimic, si pe tine nu te-au intrebat, nu a fost nimic.

      Sa nu uiti sa-ti iei sedativele... 

      Ai o admirație prea mare pentru organele din România. Sunt mii de cazuri în presă în care organele au anchetat și i-au scos negustori cinstiți pe hoți. Și probabil zeci de mii care nu răzbat în presă.

      Trăiești în țara organelor in care Marcu are 80000 de lei pe lună în timp ce unii amărâți trăiesc cu 1000 de lei pensie.  

      Traiesc cu 1000 pentru ca e plini de Marcu din astia. De hoti fata de care organele nu fac nimic. Acele organe. Ca poate alte organeo rface :)) Hoti care se ocupa cu eliminarea cui nu e cu el. Euroins in raspunderea cui cade? De miliardele alea raspunde Nicu marcu cand isi mai trage niste mii de euro bonus. Bonus pe final. Cu tot cu sinecuristii din jurul lui si maimutoii lui. Dar nu e singurul. ASF a avut majoritar maimutoi incompetenti. Ca Gradunescu si alti bisnitari de teapa lui. Bisnitarii unor baieti care trebuie protejati. Unii au fost bulgarii. Altii la City. Altii in alte parti. Don Buica stie mai bine cu cine se face biznis. Daca aia se premiaza non stop, de ce nu si Nicu Marcu?

      Doar o data ai folosit , bre ? deobicei intr-o fraza incepi cu ,pai bre , si mai spui de vreo zece ori , bre . sint sigur ca te crezi interesant cu asta

    Marcu ar trebuie sa ne spuna cum decurge investigatia penala privind VIVRE DECO? Domnul Gradinescu daca tot dupa 2 ani a pronuntat aceste 2 cuvinte "Vivre Deco" si a afirmat ca se modifica regulamentul de listare, a admis implicit ca ASF este in cunostinta de magariile care au avut loc intre Biciu si Cadogan, precum si inselatoria de memorandum de listare Vivre marca Tradeville/Siminel. Sa fi avut Libra Bank un imprumut acordat tradeville si trebuia sa-si recupereze banii ? Sper sa nu li se prelungeasca mandatele la nici un membru al consiliului. Golovatic, Voinea, Marcu, Gradinesc toti trebuie sa raspunda penal. Cum sa-ti anchetezi proprii angajati ca au divulgat informatii presei privind magariile din interior?

    1. Cum? Cu mana lui Voinescu. Asa cum. Voinescu venit cu stele lui devenite de tinichea. Stiind de toate hotiile din asf. De toate hotiile de pe pietele supravegheate acoperite de asf. Gradinescu lucreaza pentru sif-uri, e deja faimos de multi ani. Cu sarcina clara. Luata si de Marcu sa acopere orice ilegalitate. Gradinesteanu asta crezut imun ca e sor-sa judecatoare. Baronii psd stiu de ce. Si alte personagii infame ca Fratile. Ocrotitii ASF. Sigur ca cerceteaza. Hotii cerceteaza. Orice vrea domnu sie de la sif. A zis domnu sariti, sclavilor? Si sclavii bam bam, da sefu, sar'na sefu. Securicii intre ei tot securici. Si hotii intre ei nu isi scot ochii. Doar pun de-o operatiune speciala. Jena si penibilul la Voinescu, nascatorul operatiunii speciale. Mana cu care o sleahta de hoti protejeaza alti hoti.

      Cumnata-sa lui Gradinescu este judecatoare si si-a dat si doctoratul la Academia de Politie. Cand? In luna decembrie 2022 pe sest cand lumea nu era atenta. Doctorat de doi bani ca multe altele. Cumnatul lui judecatoarea Gradinescu a fost protapit in fruntea ASF ca sa fie prieten cu SIFURILE si sa ii manance din palma lui Buica. Smenurile surului Gradinescu sunt binecunoscute.

      Buica secretarul lui Paul Stanescu. Are ginerele locuitor in biroul lui Marcu. Birou pazit de Voinescu.

      Ce soarta rea sa decazi din conducerea SRI paznic la usa lu Marcu. Pazitorul tuturor magariilor.  

      Au interesele sifele cultivate in cabinetul pazit de unul de-al lor. Pentru asta merita si el salariul marit cu 32%. Buica likes it. Si pruetenii din grupul Dragoi like it! Grupul Dragoi de la ASF.

      Sifonati liber la sifoane, sifonati! ASF vegheaza pentru voi!  

      ce increngatura.

      Gradinescu și cu Marcu au igienizat piață de diferiti infractori.In mod clar merita și vor obtine un nou mandat.

      Ce gluma janica. Infractorii danseaza la masa lor. Sifonarii sifoneaza. Langa ei. Doar sa nu se afle. Operatiunea speciala asta face. Ingroapa.

      Vor obtine sigur 2 mandate :))))

       

      Gradinescu mananca din palma lui Buica. Cand nu din a lui Fratila. Cand nu ingroapa magarii facute de ocrotitii din piata. Zice ca judecatoarea il scoate. Ca pe altii.

      Mizerii scrise sub protecția anonimatului. Gradinescu este un om foarte corect și bine pregatit profesional care a performat in mediul privat (director de banca comerciala).

      Fecala a fost sancționat de ASF pentru incalcarile grave ale legii, nu pentru ca Gradinescu manca din palma cuiva. Și legalitatea masurilor dispuse de ASF a fost confirmata de instanțele judecătorești.

      Asa zice si Dragoi. Foooarte corect.

      Performant sa tina de paza la sifonat sifoanele. Bunul surul Gradinescu. 5000 de clase sub Ursache. Performerul saracu nu stie cat nu stie.

      Din ciclul a furat dar a si performat. :)) La ASF  

      Cu mandatul expirat, Fercala s-a incuiat in sediul SIF3 sustinand ca pandemia de COVID i-a prelungit mandatul. Și omul asta a avut pe mana SIf3 25 de ani

      Asta iarasi isi da mesaje. Terminatul asta de Gradinescu. Lobotomizqtul care nu are niciun neuron. Baaa! Da-ti demising ca esti cel mai prost dintre aia 9.

      Jignesti nemeritat si gresesti total. Omul este super profesionist și este appreciat de multa lume.

      Gradinescu sclavetele corupt al SIFELOR.

      Rade toata piata de el ca el ca e prost.

      Sigur ca e. Il apreciaza mult grupul SIF BANAT. La cate a prestat pentru ei. Normal ca e. Iubitu prosto****an cu ochii inchisi. Isi tin marioneta in functie ca sa lucreze pentru ei. Asa apreciere

      Nu cred. Da-ne câteva example, dacă poti.

      Gradinescule culca-te ca te faci de ras cu posturile astea. Tu esti la fel de prost cand dormi ca si treaz. Haaaahahahahaaaa. Adevarul doare, asa-i?

      Dragoi.

      Ești suparat rau pe Gradinescu! Te-a sanctionat pentru mizeriile pe care le-ai făcut prin piață sau ești vreo loaza din ASF?

      Hahahahaa! A fumat da a si sanctionat :)) Furat.

      Mizeriile sifelor le-a sanctionat de s-a spart 

      Combinatorele sef Gradinescu la umbra lu Marcu. Praf s-a facut de ce a sanctionat. 

      Astua 2 intr-o celula impreuna ajung. 

      Nici Dragoi nu ii mai scapa. 

      Da, chiar loaza lu Dragoi, Gradinescu.

      Intre 2 aranjamente pentru stapanii lui din grupu Dragoi & co mai baga un comentariu imbe*** l de lauda de sine in Bursa.  

      Unu mai analfabet si cu retar** nu a fost in consiliu. Pkate Vorniceanu. 

      Da nici ala nu arata asa vandut de 2 ori. Poate doar Rosu. 

      Culca-teeee, Gradile, vin mascatii dupa tine. Suna un prieten! Suna pe Dragoi :))

      Ia-l si pe Marcu ???? 

      D

      Cred ca te inseli. Pentru profesionalismul și realizarile lor (au curatat piață de infractori- City, Euroins, Fecala etc) Marcu și Gradinescu vor impune lege in piață cel puțin încă un mandat. 

      Marcu si Gradinescu isi iau noile mandate la Rahova sau Poarta Alba.

      Comentariu de militian pitic

      :)) Au curatat in visele lor ude :))

      City a avut pasuire vreo 6 luni, sa apuce baietii sa mai traga niste bani. Timp in care erau incurajati in piata sa subscrie politie.  

      Parandarat parandarat  

      Euroins cu vrwo 2 ani retard. Intarziere adica

      Vise de securici batrani. Gradinescu cel putin e expirarea expirarii. Vise de visat in celula :))  

      Nu mai suntem pe vremea Militiei, sa bagi oameni la puscarie fără probe. Intr-un stat de drept, in mod corect, trebuie sa adopti masuri doar dacă ești acoperit 100% de probe. Daca nu, dai tu cu subsemnatul.Anchete de asemenea amploare nu se finalizeaza batand din palme. Ai inteles ceva?

      :)) Oaaaa.... Moaaamaaa, cred ca a fost greu. Tare greu. Ce explicatie complexa. Succes cu ea unde te vor chema. Sper sa si tina :)) De cald sigur nu o sa.

      Investigatiile mereu sunt foarte complexe. Freo 5 ani de complexe. Un munte de probe 10000% de acoperire. Cu heads up la companie ???? Nu stiu unde dai tu cu subsemnatul, dar sigur nu stii despre ce vorbesti. Sa tii mumii vii in geam sa subscrie lumea, sa spele baietii banii si neprinsi vreodata, sigur e diligenta maxima. Poate abuz in serviciu. Dar, hey... Nu vrea nimeni sa iti strice speranta la procurori :)) Tie si grupului tau. Poate te vor si crede :)) Sunt si unii mai idioti asa, cum spera unii din asf. Bafta!!!  

      Tu ai condus ceva la viata ta? La cum (nu)înțelegi lucrurile, cred ca singurul lucru pe care l-ai condus este masina.

      :)))) Pueril rau argumentul cu condusul. Mai ales când conduci fix în zid. Sau peste parapet. Asta e condusul gen ASF. Euroins înfipt în zid. Dar cu întârziere, ce e drept. :))

      O sa fie greu rău cu un procuror :))  

      Dar hey, pentru asta se toaca tot, nu?

    Oare secta de politicieni care i-au numit cat de bucurosi sunt de asa "sefi"? Sa vedem daca Ciolacu intr-adevar vrea crestere economica si dezvoltarea pietei de capital - cu asa reglementatori nu o vei obtine.

    1. Ciolacu stia.

      Buica al lui Paul Stanescu stia :)) Mihaileasca PSD stia :)) E o secta la sifuri. Transpartinica. Buica sta bine alaturi de Dragoi, USL :)) Cu Gradinarovici si Marcu la bisnis. Secta trans sifuri. Inter asf :)) Piata de capital se dezvolta de moare cu atata sifonare. Creste increderea cu asa baieti buni.

      Catu stia. Ciuca stia. Burduja stia. Claudiu Muresan stia. Zamfir stia. Ciolacu stia. Tuta stia. Caciu stia. Iohannis stia. Toti stiau despre falimentele City si Euroins. Toti stiau inainte sa se intample. Cristian Muntean a avertizat in 2020. Cristian Muntean a avertizat si in 2021. Toti stiau.

      Marcu stia. La city a actionat cu intarxiere maxim. Fara motiv. Marcu stia de Euroins. De muuult. Voinescu stia de Euroins. Rosu stia. O sumedenie de cazuri de care au stiut. Cand acoperirea e sarcina. Marcu viseaza locul lui Gradinovici. Sarcina e sa acopere pe baietii care il pun. Baietii sifonari de la sifoane. Calea spre scaunul gradinarului e prin sifon. Burduja stie. Don Dragoi stie. DNA sa nu stie. Singura lor dorinta. De care depinde restul.

      Marcu stia. Poate ca si intelegea ceva dar nu e sigur. Marcu nu stie asigurari. Marcu nu citeste. Lui Marcu I se povesteste si isi da cu parerea fara sa aiba habar de legislatiei sau de partea tehnica a indicatorilor de solvabilitate si a mecanismelor. Grandomania I’ll impiedica sa te cunoasca ca nu stie. O nulitate care a distrus o industrie. Marcule, ai putina demnitate si da-ti demisia.

      Nu are ce sa caute ca nu intelege. Nu stie nimic. I se suiera in ureche. Ce vor cei de il tin in functie. Ce au vrut bulgarii.

      Nu isi da demisia. Intai elimina pe oricine are ura. Aia de stiu ce a facut, ce n-a facut. Ca sa nu ajunga el la beci. In genul interlop la ASF. E misiune speciala pana la demisie.  

      Sa explice intai cum si-a marit lui doar lui leafa cu 32. Dublu ca la restul. A votat el cu el si si-a semnat hotararea? Adica a sifonat el pentru el. Ca la sifuri, doar aia sa sifoneze sa se premieze?

      El de ce nu? Ca doar a lucrat cu ei pentru ei 

      Da a marit cu 32 si cohortei? Sa raspunda domnu Apostol.  

      Erau cam saraci, saracii. 

      Tunul inainte de final. Alo, domnu de 4 stele, asa se sifoneaza banii publici?! Nici nu s-a racit bine Euroins si v-ati pus de sifonat.

      Basca 3 salarii compensatorii la clica lu Marcu.  

      Domnu Ciolacu,

      Eu, subsemnatu Marcu Nicu zis si Gheara in devenire, va rog respectuos sa interveniti. 

      Trebuie stopati, domnu Colacu, obraznicii astia ai mei. Nu ma mai inteleg cu ei, nu stiu ce sa ma mai fac. Nu sunt cuminti, nu stau potoliti, dau tot din casa. Uite, de curand m-au spus ca mi-am marit salarul. Si acum nu stiu cum sa mai dau ochii cu domnu Voinescu. Stiti dumneavoastra, al batran, generalul venit la pensie la noi la ASF. Imi promisese Protectie si eu lui bani multi si acum nu s-a ales nimic. Nu se mai opreste din certuri, din cauza nemernicilor care m-au dat in gat ca am mai mare cu 32 ca restul. Si vrea si el. Nu e multumit cu 15. Zice ca fara 32, nu mai poate sta fara. Si se duce de rapa protectia mea. Acum cand e plin de potere la ziduri. Nici nu stiu cand intra peste mine. Si nici Tuta asta mic nu ma ajuta. Nu mai poate nici el. Tocmai ce a plecat. Ca sa se intoarca. Stiti cum e cu ordonanta aia. Nici sa mai angajezi un om paznic la fumatori, director cum ar veni, nu se mai poate. Si cu restul am probleme. Acum vor toti sa plece sa ca vie inapoi. Cu toate cele trei salarii. Si vor si ei 32, daca asa rusine mi-au facut nenorocitii astia din presa. Aproape ca ma bate gandul sa mai pun de-o cercetare. Ma consult cu Voinescu cand o reveni de la bai si vedem ce o iesi. Putem noi oare sa ii cercetam si pe nemernicii astia din presa care vorbesc urat de mine? Zf, astia, Economedia, Libertatea, careo rfi. Au scris de mine foarte urat, domnu premier. Zic ca imi dau bani singur. Doar mie. Si ca fac lucruri rele si urate. Cercetez un avertizor si ma supara hartiile ajunse la dna. Ma ajutati dumneavoastra, poate il chem pe baiatul ala obraznic, Tolontan cum il cheama? Ala cu Colectiv. Sa il audiez sa vad ce mai zice apoi, il prind eu, il invat minte sa mai scrie mascari despre mine. Cat despre avertizor si restul obraznicaturilor si neascultatorilor din cladire, fiti fara grija. Ma ajuta domnu Voinescu sa pun biciul pe ei. Ce e aici, nu inteleg ei ca eu sunt sefu? Eu sunt!!! Eu sunt, si pot sa bat si din picior sa le arat!!! Aici lumea face doar ce vreau eu. Daca le zic sa taca, pai sa taca! Definitiv! Ce e aia, face fiecare ce vrea, unu vorbeste cu parlamentul, altul cu procurorii, pai ce e aici? Democratie? Eu crezusem ca instaurasem ordinea, ca domnul Voinescu reusise sa faca cazarma si soldati din oamenii astia. Asa suparare in viata mea nu am patit. De maine voi instaura legea martiana. Parca asa se spune. Si vom sigila ferestrele. Nu mai intra si nu mai iese nimeni decat dupa ce il verific eu cu domnu general. Sa vedem sa nu umble cu copiute prin mansete, in betelia chilotilor, nici nu stii cum reusesc nenorocitii astia mici sa ma pacaleasca. Cat despre ce am vorbit, fiti fara grija. Nu afla nimeni, nu sufla o vorbulita, nici musca nu zboara. Nimic desore Euroins nu o sa se mai afle. Am eu grija, aduce domnu Voinescu acuma niste baieti de la el, se ocupa ei. O sa vedeti, se sterge orice urma. Ii invat eu minte pe toti care cred ca se pun cu noi. Pai ce e aici, democratie? Prostii chiar cred ca exista lege in tara asta. Exista legea mea. Doar legea mea. Eu fac legea. Si dumneavoastra, desigur, dar de asta nici nu mai incape vorba. 

      O sa vorbesc cu fratele Tuta cand mai trece pe la frati-su sa se opreasca la dumneavoastra. V-am adus niste mere de la mine de la tara. Si niste vin d-ala bun. Poate va plac. 

      Astept ajutorul promis si corpul de control. Sa starpeasca odata vorbele astea mizerabile ca mi-am dat 32 % mie. Si ca baietii mei pleaca si vin si iau trei salarii. Va rog sa nu ma uitati. Si domnu Voinescu va saluta respectos, sa traiti! Zice ca sa nu uitati si de el, cu colegii lui mai vechi, cu baiatu lui domnu general celalat. E si el acuma la ananghie acolo la societatile alea, si nici domnul Voinescu nu mai poate tot de unul singur. Stiti cum e viata, a imbatranit si el, nu mai e asa in putere.  

      Va imbratisam amandoi, sa traiti!  

      Cu deosebita consideratie, 

      Al dumneavoastra preaplecat supus, 

      Nicu Marcu 

      P. S. IN CURAND O SA MI SE ZICA GHEARA. CA LUI ALA. MACHIDONU. ASA SMECHER O SA FIU SI EU, cu gheara in visteria ASF si pe capul cui nu asculta. O sa ma respecte toti si o sa se teama de mine, o sa vedeti.  

    Eu sunt foarte suparata. Asa suparata ca nu am mai rezistat sa nu scriu. Nu stiu ce aveti cu Nicu. Nicu e un om bun si destept. E foarte destept. Daca il asculti cum se debiteaza contul casa si de crediteaza contul pfurnizori diversi…. Innebunesti pe loc. Nu le stie pe toate conturile contabile dar il admir ca incearca sa invete cateva. De-aia s-a facut si profesor ca sa le invete. E un om deosebit Nicu. El e singurul care mi-a dat incredere in mine, care mi-a zis ca sunt draguta si ca nu sunt perfida deloc. Nimeni nu mi-a mai zis asta. Angajatii rai din ASF spun ca Nicu habar nu are si ca nu a fost presedinte mai prost ca el. Cum sa fie Nicu prost? Pai el chiar studiaza mai ales asigurarile. Mi-a si spus ca inca este la primele pagini pentru ca aprofundeaza si vrea sa fie tare de tot pe asigurari. City si Euroins a zis ca au fost material de studiu si asa se intampla ca materialul de studiu se distruge. Pana inveti sa pictezi cate panze strici. E normal. Eu l-am sustinut si am stat noptile sa rezolvam. Florin si el la fel si Cristi. Nopti intregi. Vali era speriat mai mult ca ii cade in dizgratie lui Nicu. Generalul si el alaturi de noi. L-a ajutat mult si Daniela. El dragut, a facut-o directoare. Ne-a ajutat mult de tot si Robert. Venea zllnic sa vada ce face Nicu si il incuraja sa le rupa capul la toti angajatii. Aura este preferata lui ca este de acord cu orice si spune clar in sedinte: cata dreptate aveti domnule presedinte! Ideile dumneavoastra sunt geniale. Aura trebuie sa ramana alaturi de noi. Ovidiu nu. Are reputatie proasta cu audierea aia ca n a stiut nimic si s-a facut de kkt. I-am zis si eu ca pe partea juridica e varza. Nicu e om bun si destept. Stie deja pe de rost numele companiilor de asigurari si a aflat cum se calculeaza activele fondurilor de pensii. Sincer, si-a notat pe un carnetel si mai citeste de acolo cand uita. Nicu merita sa mai ia un mandat cu mine alaturi.

    1. :))))) Casa de piatra!

      Asa arata :))

      Numele meu e Nicu Gheara.

      Adică Marcu. Si sunt cel mai de mucava și grobian președinte de la ASF. Si cel mai înfometat. Poate doar Rusanu, prietenul meu sa ma fi întrecut. Chiar semanam mult. Rusanu a stat arestat luni multe ca a pus salariații sa semneze acorduri de confidențialitate. Voia sa fie legea tăcerii la ASF.  

      Ca un bun învațăcel și discipol care își întrece maestru eu am vrut mult mai mult. Sa merg acolo unde nici un altul nu a ajuns înaintea mea. Eu nu doar ca am instaurat legea marțiana a tăcerii, în baza căreia lichidez pe oricare nu respecta omerta gruparii mele personale de la ASF. Dar am născut și un cod etic al meu personal. Asta e o morala a mea specifica interlopilor cu adevărat smecheri și dedicați. Tehnica eliminării opoziției. Viorel nu știe nimic, ii dau lecții la faza asta. El s-a ramolit, e moale, uneori e prea bun cu nemernicii și obraznicii din ASF care nu ma venerează de președinte ultrapotent. Presedintele-știe tot, e perfect și iluminat. Între atâția masoni aici, ar fi greu sa nu fiu eu Il iluminato iluminatilor lor. 

      Semăn cu Rusanu dar cred ca il întrec la lacomie. Cum mi-am tras eu, ca Dragoi, singur 32% majorare la venituri, nu a mai încercat nimeni. Eu singur mi-am dat, eu mi-am luat, practic e ca un fel de autodare și autoluare. Numai eu puteam asa ceva,  

      am făcut istorie aici. Degeaba mi-a zis Viorel ca nu e bine, nu se poate, nu se face. El e fricos și pruost. Și el încă nu înțelege ca eu conduc aici. El e doar asa, valetul meu. L-am adus aici pentru asta, deci sa facă bine sa tacă și sa execute ordinele. 

      Și am mai făcut ceva ce doar eu puteam. Doar eu mi-am tras 3 mașini.  

      3, va dati seama? 3!!! Unul pentru tata și doua pentru mine. How cool îs that, cum ar zice unii care știu engleza?  

      Eu nu știu sigur ce înseamnă dar am auzit-o pe aici pe afara, prin curte, la ăștia care mai fumează. Asa ca, auzi, Viorele? How cool îs that, huh?  

      E mișto rău expresia, o sa intru cu ea în ședința, sa ma dau mare la fraieri, sa le arat ca eu știu ceva ce ei nu știu. n ow how cool îs that? :)) O sa leșine Aura de placere, o sa îmi zică Doamne, domnule președinte, ce poliglot sunteeeeeți!!! Câte talente extraordinare mai aveți, oare? Pentru asta trebuie sa rămâneți președintele nostru pe viiiaaataaaaahhh!!!!  

      Asa. Și cum spuneam, mașinile mele oricum sunt mai jmechere ca ale lor. Am 2 mașini super jmechere, na, sa va vad acum, fraierilor!!! Cine mai e ca mine, cine mai are ca mine, 2 mașini cele mai tari din parcare și a treia dusa la tara? 

      Și, buei sărakilor, eu mai am ceva. Un întreg sediu doar al meu. Pentru mine. Io, man!  

      Io, ca președintele tarii. Doar noi 2 suntem asa cool, cu sedii goale, doar ale noastre, doar pentru noi. Dar eu îs mai jmecher ca președintele. Al lui e știut de toți. Al meu e secret. Auziți, fraierilor, secret? Adică nimeni nu știe de el. Decât eu. Și Viorel. Și încă câțiva din băieții mei. Secret, mah, auziti? Trei mașini, un sediu doar al meu, secret, premiere ca domnu Dragoi, modelul meu în viata. Practic sunt un fel de 007 de la ASF. BOND. JAMES BOND. De fapt suna mai bine Gheara! Nicu GHEARA!  

      Nu-i asa ca v-am făcut, fraierilor? Muhahaahahaaa! Sa va respectați și iubiți președintele, sclavilor, sărakilor! V-am făcut! Băieții mei au plecat și s-au și întors, într-o secunda, și voua pruoștilor și sărakilor care sunteți voi saraki, nici primele nu vi le-am dat. n ow, how cool îs that, huh? 

      Și va și anchetez, mah. Pe oricare. Oricine nu ma slaveste și asculta pe mine. Maine îl anchetez și pe Viorel, ca prea și-a luat-o în cap cu tupeu, se crede el general. Bai, nimic nu știi! Ești un nimeni, bai! Gata, ești în rezerva, nu mai ești!!! Lucrezi pentru mine, bai! Și acum eu sunt șefu aici. Nu tu! Eu! Eu sunt șefu tău și te anchetez și pe tine dacă ma apuca! 

      Eu pot orice, n-auzi? Nici Rusanu nu a făcut ce fac eu. Eu cercetez bai și presa, bai! Și pe  

      DNA, dacă vrea mușchii mei. Ca nu știți cu cine aveți de-a face, ma susțin toți tovarășii mei, toți politicienii, bai! Și serviciile! Toate serviciile! Și Dragoi. Mai ales Dragoi.  

      Și domnu Assen, cum vorbește el despre mine de frumos, nu vorbește despre nimeni. Despre voi restul numai mizerii. Voi ceilalți sunteți ignorați sau condamnați, doar pe mine ma admira și nimic rău nu îmi zice. Ce nu înțelegeți? Eu sunt Nicu Marcu, stralumina de la ASF. Si care nu ma slaveste pe mine o sa fie aruncat din împărăția mea. Hahahaaaaaa!!!!  

      De azi instaureze domnia și legea marțiana! Și voi ajunge mai departe decât orice a făcut prietenul meu Rusanu!!! Și voi sta și mai mult ca el, mult mai mult!!!  

      Doar stați sa vedeți.  

      n ow, how cool îs that? Așa-i ca eu îs cel mai jmecher președinte și 007 pe care l-a văzut ASF?  

      Acesta este doar un fel de gluma :)) Orice asemănare este degeaba. Nu exista asa ceva, personajele sunt din desene animate. Va rugam nu încercați sa faceți asa ceva acasă și sa identificați asemănările. Orice ar fi de fapt nu este. Nici nu contează, voi oricum nu înțelegeți nimic, doar cine conduce decide care e adevarul. Și apoi sunteți săraci. Și nu din servicii. Deci nu contați. :)  

      Eu l-am slujit din greu pe dl Nicu care m-a facut sef la ASF desi eu habar nu aveam de nimic. I-a promis fratele meu mai multe si el m-a facut sef peste sclavii astia care lucreaza de ani de zile pe jumatate din salariul meu. A zis dl Nicu sa ii lasam sa munceasca ca ei ne platesc salariile noastre dar sa ii strunim bine sa nu si-o ia in cap. Munca si teroare a zis dl Nicu sa le dam ca nu misca ei in front ca au salarii mari si le e frica ca ii dam afara. El a zis ca nu e nimic ca nu stiu cu ce se mananca ASF ca e plin de din astia ca mine. Ca nici el nu stie dar uite ce bine o duce. Parca ce, Robert stie ceva? De aia io sufar cand zice cineva ceva rau de el ca mult bine a facut la toti care nu aveau servici ca erau loaze. I-a facut sefi la ASF si acuma totul merge mai bine. Va rog mult sa nu ii mai ziceti Gheara dlui Nicu ca nu e frumos si la cabinetul lui toti plange pe suferinta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb