Nicuşor Dan: "Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez"

S.B.
Politică / 20 mai

Nicuşor Dan: "Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni, întrebat ce îşi reproşează din primul mandat, că are multe lucruri pe care şi le reproşează, fiind o fiinţă cu capacitate de autoreflecţie, dând ca exemplu cele 20 de centrale, că a pierdut timpul cu închirierea lor în 2022 în loc să facă achiziţia sau că că a întârziat sistemul de semaforizare, informează news.ro.

"În opinia mea, ce este important este buna credinţă cu care şi eu şi oamenii care au venit alături de mine în administraţie am avut-o în mandatul ăsta", a subliniat primarul.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat dacă are să îşi reproşeze ceva, în cadrul prezentării raportului de activitate al mandatului de primar general.

"Evident, da, ca orice fiinţă cu capacitate de autoreflecţie, am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez, de exemplu, pe cele 20 de centrale, că am insistat să facem o închiriere în 2022 şi am pierdut timpul, şi dacă făceam achiziţie şi nu închiriere, le-am fi făcut cu un an mai repede. Că a întârziat sistemul de semaforizare. Foarte multe, evident", a spus Nicuşor Dan.

"În opinia mea, ce este important este buna credinţă cu care şi eu şi oamenii care au venit alături de mine în administraţie am avut-o în mandatul ăsta", a completat primarul.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Inutil .Promisiunile sunt promisiuni .Nepunerea in aplicare sau macar inceperea punerii in aplicare a promisiunilor este provocatoare de pierderi electorale .Nu mai suntem in situatia de acum patru ani in care electoratul PNL(o parte din el ) v-a votat .acum toti competitorii dumneavoastra se declara impotriva ceea ce va aduce in fata electoratului un singur respondent sutinut de ceilalti doi competitori modalitate electorala in care este greu de cistigat . .Sansa repetarii schemei de cistigare a alegerilor de acum patru ani este imposibil de repetat .Aparitia unor asocieri in cazul sumelor de campanie obtinute ca si obligativitatea celor trei candidati sa aleaga doar unul singur va fi concretizata prin pierderea alegerilor de catre„ independentul ”N.Dan .

    1. Nu contează dacă votezi sau nu pe Nicușor Dan; ai alternative pe măsura ta: clanurile mafiote ale lui Piedone și Firea-Pandele abia așteaptă să facă lucruri mărețe cu bugetul capitalei; și mafia imobiliară își freacă mâinile cu speranță. Burduja, cel sforăitor, are și el un sac de promisiuni, cinstite la ceas de seară cu mafia PNL

    haide cu recordul ala de 45-50 km de tevaraie schimbata… ca a trecut anul si nimic …

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb