NICUŞOR DAN: "Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news"

S.B.
Politică / 18 noiembrie 2020

"Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news"

Nicuşor Dan prezintă documente care arată că Gabriela Firea l-a numit în funcţia de arhitect-şef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, însă într-o postare pe Facebook, pe care ulterior a şters-o, aceasta îl acuza pe actualul primar general că el a făcut această numire, informează news.ro.

"Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news", spune Dan, întrebându-se "câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea şi nu-şi mai aminteşte de ele".

"Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a şters-o între timp, că l-aş fi numit în funcţie pe arhitectul-şef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate. Aveţi, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcţia de arhitect-şef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul - chiar doamna ex-primar", a scris Nicuşor Dan miercuri pe Facebook.

El se mai întreabă câte acte similare a mai semnat prim-vicepreşedintele PSD, fost primar al Capitalei, şi nu îşi mai aminteşte de ele.

"Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea şi nu-şi mai aminteşte de ele. O şi mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanţa a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente", a mai spus Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Daca a intocmit acte de demitere gresita sa fie chemata in judecata si sa plateasca personal daunele, impreuna cu cei ce au avizat aceste acte.

    Trebuie facut un audit al administratiei Firea si facut public rezultatul. 

    1. Nu se va face asta. S-au inteles sa se balacareasca in presa, pentru pulime, sa para ca sunt pe pozitii divergente. Intelegerea din spate este sa nu se intample mai mult de atat. In Bucuresti la consiliile locale de la sectoare USR a votat legislature trecuta cu PSD. fratiie mare. Pe urma ieseau in presa si chipurile se acuzau reciproc. Acum, aceeasi piesa de prostit prostii.

      Ceva dovezi aveti, sa ni le prezentati si noua?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb