Nicuşor Dan: "Miza acestor alegeri este lupta dreptei cu PSD"

T.B.
Politică / 2 martie

Nicuşor Dan: "Miza acestor alegeri este lupta dreptei cu PSD"

Miza alegerilor din 2024 este "lupta dreptei cu PSD", a afirmat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, la conferinţa de alegeri a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti care se desfăşoară sâmbătă, la Romexpo, informează agerpres.

Potrivit sursei, "Miza acestor alegeri, toate alegerile care vor fi în 2024, este lupta dreptei cu PSD. Şi sunt multe de spus pe subiectul ăsta: că noi am făcut în trei ani, că am schimbat mai multă conductă de termoficare decât au schimbat ei în 12, că ei au dus primăria în faliment şi noi am scos-o, că ei au încercat să direcţioneze nişte achiziţii şi riscam să pierdem fonduri europene pe autobuze, troleibuze, tramvaie, şi noi le-am dus în mod corect şi le-am şi luat, şi multe, şi multe alte lucruri care ţin de viaţa de zi cu zi a oamenilor", a declarat Nicuşor Dan.

El a continuat spunând că un lucru important în lupta cu PSD este reprezentată şi de drumul pe care România trebuie să-l urmeze, informează agerpres: "Cred eu că lucrul cel mai important în această luptă a noastră cu PSD este unde vrem să ducem România, pentru că ce e pesedismul? Pesedismul înseamnă să iei nişte instituţii pe persoană fizică şi de fapt toată istoria noastră de la Revoluţie şi de la Piaţa Universităţii încoace este de a construi nişte instituţii care să apere cetăţeanul şi nu de a lăsa nişte combinaţii cu oameni ai noştri din comisie, cu ăla care cunoaşte pe altul şi pe altul şi pe altul, şi deciziile să se ia în afara unui cadru instituţional. Deci, asta e istoria, în opinia mea, istoria României de 34 de ani. Încercarea unor oameni de a crea instituţii, faţă de încercarea altor oameni de a păstra un sistem comunist un pic cu faţă umană care să ne spună nouă: 'Lăsaţi că ştim noi mai bine. Vouă vă dăm şi aşa nişte firimituri şi vă mărim cu 100 de lei pensia şi fiţi mulţumiţi că vă guvernăm", a mai spus primarul Capitalei.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Sunt grupuri infractionale care si dau HG si OG uri pt interese...doar nu traiesc din lefuri de ministru...Doar un independent care face ceva, care are realizari in viata, poate trage caruta din namol. Din fericire, ND este un primar al cetatenilor si nu al mafiei, deci atentie la vot !

    1. Trebuie ocupate sectiile de votare astfel incat sa nu castige nimeni, toti sa piarda.

      Mucusor. Voi ăștia de dreapta,aveti nu numai bășici,ci și sânge în palma dreapta de la atâta munca.Tu,ai și coloana strâmbă de la efort de când mergi,ești ca un camion care la roata dreapta are un arc rupt.Daca nu trageți pe nas,parca sunteți leșinați.!

    Politic N.D nu intelege momentul .In toata Europa Partidele Liberale se unesc cu cele Social Democrate impotriva extremistilor de felul Sosoaca si Simion carora N.D. le-a aprobat deja mitingul la care nu a participat nimeni .In loc sa isi uneasca fortele cu PNL Primarul se pozitioneaza alaturi de Opozitia care este posibil folosita de catre budapestani si moscoviti in lupta lor cu UE. Kelemen ,Orban ,Barna ,Ciolos isi adauga in lupta alegerilor din Romania si pe N.Dan.Vechile cutume politice PSD impotriva Liberalilor sunt perimate .Lupta se da intre extremistii sustinuti de Budapesta si Moscova impotriva europenismului ce este majoritar in Romania .Bucurestii au nevoie de un Primar ce are in spate eleganta , tineretea si europenismul foarte clar atasat .Obscurantismul trecutului nu mai este la moda .Primarul Bucurestiului trebuie sa fie un exponent al familiilor vechi bucurestene si nu adus cu forta spre a candida .Mindria cetatenilor din Bucuresti va deveni parte a alegerilor viitoare .In curind toate noutatile de acest fel vor deveni publice si dezbaterea din adunarea PPE din Bucuresti , ce va fi televizata , ne va arata nou concept liberal si European .

    1. Frumoasa fabula ai scris, Esop! Numai prostii, dar frumos scrise

      Ce înseamnă extremism? Pentru mine tu, cel care vrei sa îmi ei din munca mea și să o împărți cu ai tai, ești extremist. Tu cu toată marea ta coaliție și cu toti ceilalți care îmi taxați salariul meu de 3500 lei. M-am saturat de voi și mizeria voastră. Pentru tine ce e extremismul?

      chiar daca iti spun esti incapabil sa intelegi vreodata .

      Liberalii + socialistii == grup infractional organizat care NU are ce cauta la conducerea tarilor intrucat e aservit marilor capitaluri si neomarxismului mondial (doctrina FIAREI)

      decit budapestei sau moscovei ca tine .

      Nu stii. E doar un cuvant folosit sa justificati furturile si greselile pe care le faceti. Exact cum Putinul spune de nazism la fel spuneti si voi de extremisti. Toti cei nemultumiti sunt extremisti si din ce in ce mai multi

      adica te declari extremist nemultumit si i-ai numarat pe toti ceilalti ?

    lupta "dreptei" ciungi, stangi... in ghips... poate!

    Romania nu are nevoie inca de politici mare de "Speculare" ... e problema grava cu demograficul si socialul... avem nevoie de politici sociale mai mari ca cele de speculare/capital! 

    de furat furati toti... mai alesi tu cu recorde de 50 km tevaraie in bucuresti cand media din 90 prezent e de 5 km per an...record de x10... la jaf si minciuna. 

    s c c r e t 

    deci mucusor e de dreapta......sa nu avem dileme legate de orientare.....:)))

    1. dreapta se orienteaza mereu spre stanga ca actiune!

      s c c r e t 

      ...

      unde ai am vazut noi “mana” dreapta sa desfasoare actuni de lunga durata spre dreapta?

      majoritatea aciunilor desfasurate a manei drepte sunt spre stanga ei si a umarului ei! 

      a scri, a dirija, a canta la instrumente, a picta, a fotografia, a gatii, a curata… a matura… 

      doar can doreste “indrumare”, “siguranta”, “confirmare”, “atentie” …. mana “dreapta” inclina mai mult ca actiune spre dreapta… 

      in schimb “mana” stanga face ca porcent exact opusul… 

      asa cum si creierul uman e impartit in doua pentru a duce la buna dezvoltare umana… idem diferente obs si la femei sau barbati… 

      s c c r e t 

    Da, sigur..!

    Lupta bucurestenilor ca sa nu lesine cand vine caldura de plata la bloc...

    Niste escroci.. nu mai pupati niciu mandat.. v-ati facut de ciorba.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb