Nicuşor Dan: "Mulţi vor vota cu mine ca fiind cel mai bine clasat candidat anti-PSD, astfel încât să nu iasă Cristian Popescu Piedone sau Gabriela Firea"

R.S.
Politică / 7 mai

Nicuşor Dan: "Mulţi vor vota cu mine ca fiind cel mai bine clasat candidat anti-PSD, astfel încât să nu iasă Cristian Popescu Piedone sau Gabriela Firea"

Nicuşor Dan a declarat că principalii săi rivali sunt candidata PSD Gabrielea Firea şi candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei. "Cred că lupta se va da cu unul dintre cei doi candidaţi de stânga, şi eu cred că va fi cu Cristian Popescu Piedone", a adăugat edilul general. Primarul Capitalei a mai spus, despre relaţia unui edil general cu Guvernul, că "după toate aceste alegeri din 2024 trebuie să existe o discuţie serioasă între Guvern şi primarul municipiului Bucureşti", potrivit News.ro.

"Ce e important este că sunt două bazine mari: PSD şi anti-PSD. Sau dreapta-stânga. Cristian Popescu Piedone e înaintea Gabrielei Firea. Mulţi dintre ei vor vota cu mine ca fiind cel mai bine clasat ca fiind anti-PSD, astfel încât să nu iasă Cristian Popescu Piedone sau Gabriela Firea. Asta e. Pare că Piedone e în continuare cel mai bine clasat din bazinul de stânga PSD, pentru că a reuşit să pară că este în afara clasei politice, deşi e acolo de 30 de ani, pe diferite poziţii şi are o campanie pe care a început-o acum trei ani pe reţelel sociale, reparând băncuţe, răspunzând la telefon oamenilor, astupând gropi şi pretextând că are un tip de management direct", a declarat Nicuşor Dan, conform sursei citate.

Primarul Capitalei a mai spus, despre relaţia unui edil general cu Guvernul, că "după toate aceste alegeri din 2024 trebuie să existe o discuţie serioasă între Guvern şi primarul municipiului Bucureşti".

"Eu cred că noi trebuie să funcţionăm totuşi instituţional. Primarul trebuie să aibp o pondere mediatică care să facă Guvernul să plătească atunci când este nedrept cu autoritatea locală. Cred că acesta este mecanismul. Faptul că ei ne-au tăiat 600 de milioane din bugetul de anul acesta e total nerezonabil. Pentru că aveam şi noi nişte planuri începute acum un an. Cred că după toate aceste alegeri din 2024 trebuie să existe o discuţie serioasă între Guvern şi primarul municipiului Bucureşti, pentru că e vorba totuşi despre dezvoltarea unui oraş de care depinde economica României, oar acest dialog nu a existat, dar nu din vina noastră", a explicat Dan, mai transmite News.ro.

Acesta a mai precizat că "este o mare greşeală ca primarii de sector să aibă o autonomie financiară".

"Da, ei sunt mai aproape de nevoi curente ale cetăţenilor, numai că între a face o nouă linie d etramvai şi a mai schimba nişte pavele e o decizie strategică pe care nu trebuie să o ia Guvernul la începutul anului, ci trebuie să o ia Consiliul general al municipiului Bucureşti, în car sunt reprezentaţi bucureştenii", a conchis primarul Nicuşor Dan, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Votul PNL se va indrepta catre Burduja .Practic N.D nu are nici o sansa atunci cind a ramas fidel opozitiei probudapestane si nu a venit alaturi de PNL. Opozitia romaneasca Kelemen , Drula ,Orban , Barna ,Ciolos si vicepresedintii Fortei dreptei : Violeta Alexandru, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Ştefan Csordas, Mihai Farcaş, Bogdan Glăvan, Horia Grigorescu, Ion Groza, Herea Gabriel, Alexandru Kocsis, Adrian Miuţescu, Vasile Nagy, Adrian Oros, Petrişor Potec, Ionel Puşcaş, Daniel Rusu, Constantin Şovăială, Ion Ştefan şi Antonel Tănase si Tomac , va fi perceputa de cetatenii Romaniei drept aliată cu Simion si partidul AUR pe modelul cunoscut la fosta Motiune .

    1. pnl ul mai are votanti?

      PNL-ul nu mai exista. Punct.

      NICUSOR DAN si CLOTILDE au fost unsi primari de catre tatal lor ADOPTIV,KLAUS IOHANNIS. Nu inteleg de ce PNL,se leapada de NICUSOR,cand seful PNL,a contribuit din plin alaturi de membrii si SIMPATIZANTI PNL,la NENOROCIREA BUCURESTIULUI.EU,cred ca BUCURESTIUL de AZI,seamana cu ROMANIA condusa de SEFUL PNL.TARA,a devenit o SUSTINATOARE FRECVENTA a STRAINILOR in DETRIMENTUL ROMANILOR. Sa nu uite BUCURESTENII care nu au fost la VOT,ca sunt PARTASI la aceste ALEGERI DUBIOASE,intrucat nu au iesit la VOT. ACUM,nu inteleg pe ce se bazeaza NICUSOR ca v-a castiga un nou mandat,stiind ca PROTECTORUL sau nu mai conteaza.Asa ca NICUSOR,vei RAMANE o AMINTIRE URATA pentru BUCURESTENI. Tu,nu ti-ai retinut CATEDRA sau nu te pricepi nici macar la matematica,pentru ca daca te pricepeai,ai fi avut si tu cateva case din MEDITATII.!

    Votezi PNL inseamna ca ai votat PSD.

    1. lozinca USR-ista aberantă!

    Multi dintre votantii USR ce l-au votat pe N icusor vor trece in barca lui Burduja

    1. pt ce, ca sa iasa piedone?

      Corect. Tot incearca manevre securiste ca poate, poate iese Piedone.

    Nu ca ai fi o valoare...

    Acest mare matematician care are ingrijirea unui boschetar. Un depresiv ajuns primar.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb