NICUŞOR DAN: "Sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la o dezbatere despre Bucureşti"

S.B.
Politică / 22 septembrie 2020

"Sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la o dezbatere despre Bucureşti"

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că primarul general Gabriela Firea are ocazia să discute cu el despre mafia imobiliară, la o dezbatere despre Bucureşti, "dar nu o să vină pentru că este parte din mafia imobiliară". El susţine că mafia imobiliară acţionează prin transformarea spaţiilor verzi în zone construibile, prin "construcţii nepotrivite" şi prin demolarea unor clădiri de patrimoniu. "Acestea au fost clădiri care au fost demolate în acest mandat în baza autorizaţiilor de demolare emise de Primarul Capitalei", spune Nicuşor Dan, informează news.ro.

"Aparatul de propagandă al primarului în funcţie doreşte să discutăm despre mafia imobiliară şi de aceea am venit, să discutăm despre mafia imobiliară. Şi mai avem o oportunitate, în seara aceasta la ora 21 sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la B1 Tv la o dezbatere despre Bucureşti, 1 la 1, are ocazia să venim să discutăm despre mafia imobiliară, dar nu o să vină pentru că este parte din mafia imobiliară", a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

Potrivit surseo citate, el a menţionat că susţine dezvoltarea oraşului, dar aceasta trebuie să se facăîntr-un mod inteligent.

"Mai este ceva legat de dezvoltare, pentru că modul în care s-a făcut această dezvoltare cu blocuri între case şi de aceea am venit aici, uitaţi o autorizaţie emisă de Gabriela Firea a distrus o piaţă, pentru că nu vin aici investitori serioşi, pentru că trebuie trebuie să dea şpagă. Şi mai distruge ceva, o piaţă a profesioniştilor, pentru că un investitor este tentat să nu aleagă profesionistul care face proiectul cel mai bun, ci să aleagă acel arhitect care are relaţii în Primărie şi cu care ia autorizaţie mai repede şi cu mai multe etaje", a susţinut Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ce discuție, nene, că nu va votează nici drku, nici pe tine nici pe fufa aia din Voluntari cu toate mahalagioaicele ei.

    Bucureștiul este in primul rând un oraș poluat și mai apoi un targ dezvoltat hidos. 

    1. Observ că vedeți și dvs care sunt problemele municipiului București. Care este rezolvarea acestor probleme prin atitudinea dvs?

    mister, ce cautai cu golanul sef de la clanul sportivilor ,tras pe film ?

    de ce te inconjori cu infractori ? 

    1. sa inteleg ca dide ,angi ,sande,ceausescu si toti terfelisti care sareau in Piata Victoriei tot panarame erau si ei,poate ne raspunde plicusor

      scuze am uitat de orban

    Soluția : ~Nicio PANARAMĂ fără o PARAPANTĂ !!~... căci în DEX am găsit :" PANARAMĂ" = persoană ridicolă care se dă în spectacol.

    Îmi amintesc că la TV o VEDETĂ blondă (Nuțy a lu' băsy) "s-a dat" - în spectacol - cu... PARAPANTA. O reușită! Subscrieți ?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb