NICUŞOR DAN, VIZITĂ LA ARENA NAŢIONALĂ: ''Lucrările sunt în grafic, sunt foarte optimist că vom fi la înălţime''

G.U.
Miscellanea / 30 mai 2021

''Lucrările sunt în grafic, sunt foarte optimist că vom fi la înălţime''

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a făcut o vizită la Arena Naţională, împreună cu managerul de stadion din partea UEFA, unde a constatat că lucrările sunt în grafic, exprimându-şi optimismul că autorităţile vor fi "la înălţimea evenimentului", informează Agerpres.

Acesta a precizat că municipalitatea a făcut mari eforturi umane şi financiare astfel încât Bucureştiul să se prezinte în cele mai bune condiţii la Campionatul European de Fotbal.

"Cu 14 zile înaintea primului meci de la Bucureşti din cadrul Campionatului European de Fotbal, am făcut un tur al Arenei Naţionale împreună cu Taras Mukovoz, managerul de stadion din partea UEFA. Au fost făcute mari eforturi din partea municipalităţii, şi umane şi financiare, pentru ca Bucureştiul să se prezinte în cele mai bune condiţii la Campionatul European. Lucrările sunt în grafic, mai sunt mici reglaje de făcut, colaborăm bine cu partenerii de la UEFA EURO 2020 şi sunt foarte optimist că vom fi la înălţimea evenimentului", a scris Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19,00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16,00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19,00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22,00), transmite Agerpres.

Programată iniţial în 2020, competiţia a fost amânată pentru 2021 ca urmare a pandemiei de coronavirus. EURO 2020, ediţie aniversară, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Cele 11 oraşe sunt: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Sevilla (Spania).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb