NN si MedLife încheie un parteneriat strategic pentru sănătate

F.D.
Piaţa de Capital / 11 iulie 2022

NN si MedLife încheie un parteneriat strategic pentru sănătate

NN şi MedLife, încheie un parteneriat strategic şi amplifică, astfel, demersurile prin care susţin românii să aibă grijă de sănătatea lor. Parteneriatul pe termen lung dintre NN şi MedLife va pune bazele unor noi sinergii între serviciile medicale private şi asigurările de sănătate în beneficiul creşterii calităţii vieţii pacienţilor din România, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, NN şi MedLife şi-au propus să dezvolte noi soluţii de asigurări şi de abonamente medicale, prin care vor oferi pachete integrate pentru sănătate companiilor şi angajaţilor lor. Acestea vor cuprinde opţiuni complete de îngrijire medicală, facilitând accesul atât la servicii de prevenţie, prin analize, tratament şi consult în regim ambulatoriu sau de urgenţă, dar şi acoperire pentru spitalizare şi intervenţii chirurgicale, în cazul unor situaţii neprevăzute.

Prin acest parteneriat, companiile care deţin abonamente medicale MedLife vor putea beneficia de soluţii de asigurare dedicate, cu acoperiri extinse pliate pe nevoile angajaţilor, şi vor putea oferi astfel echipei o soluţie completă pentru protejarea sănătăţii, ca parte a pachetului de beneficii extra salariale.

MedLife operează cea mai extinsă reţea de unităţi medicale private din România, cu peste 500 de locaţii proprii, care înseamnă 230 clinici, 15 spitale generale şi specializate, peste 200 de puncte de recoltare, peste 20 de farmacii, centre stomatologice şi laboratoare, la nivelul întregii ţări.

"Prin parteneriatul strategic cu NN Asigurări de Viaţă, continuăm misiunea de a face împreună România bine, urmând să venim în întâmpinarea unui număr şi mai mare de români, care au nevoie de asistenţă medicală sau intervenţii chirurgicale, acoperite prin asigurare. Totodată, facem un pas important şi în ceea ce priveşte dezvoltarea segmentului corporate, acolo unde în prezent avem cea mai mare bază de angajaţi cărora le facilităm servicii de prevenţie şi profilaxie, respectiv un portofoliu de 768.000 de abonaţi din 8.000 de firme. În cadrul acestei colaborări, vom dezvolta noi soluţii pentru sănătate, complementare abonamentelor medicale, prin care vom ajuta companiile să aibă şi mai multă grijă de sănătatea angajaţilor lor, atât prin prevenţie şi monitorizare, cât şi în cazul unor situaţii mai grave, neprevăzute", declară Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

NN şi MedLife vor anunţa noile soluţii pentru sănătate odată cu lansarea oficială, planificată în toamna acestui an, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb