Nokia 5700 XpressMusic: un plus pentru experienţele muzicale mobile

Comunicat Nokia
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 30 martie 2007

Noul dispozitiv - un telefon inteligent compatibil 3G - permite descărcarea şi rularea de melodii din mai multe magazine virtuale de muzică

Nokia a lansat, ieri, Nokia 5700 XpressMusic: un telefon inteligent accesibil, compatibil 3G, care oferă performanţe muzicale optimizate, datorită unui chip audio dedicat. Nokia 5700 XpressMusic se remarcă printr-un design rotativ elegant, care permite comutarea extrem de simplă între cele patru moduri de operare, printr-o simplă mişcare de răsucire - modul music player, modul cameră (2 megapixeli), modul apeluri video şi modul "telefon inteligent". Nokia 5700 XpressMusic îmbină avantajele unui dispozitiv multifuncţional cu un set optimizat de funcţii pentru muzică şi cu viteze de transfer de nivel 3G. Disponibilitatea telefonului Nokia 5700 XpressMusic este planificată pentru trimestrul al doilea din 2007, preţul produsului fiind estimat la aproximativ 350 de Euro (sumă care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile).

"Nokia 5700 XpressMusic aduce un plus important pentru experienţele muzicale mobile, permiţând ascultarea de melodii achiziţionate dintr-o gamă largă de magazine virtuale de muzică", a declarat Heikki Norta, Senior Vice President, Mobile Phones, Nokia. "În plus, Nokia 5700 XpressMusic încorporează un chip audio dedicat; acesta oferă performanţe muzicale superioare, pe care utilizatorii le pot optimiza, la rândul lor, prin intermediul gamei noastre de accesorii audio compatibile, aflată în permanentă extindere."

Prin utilizarea unei cartele de memorie microSD de 2 GB (opţională), Nokia 5700 XpressMusic permite stocarea a până la 1500 de melodii. Acestea pot fi savurate fie prin intermediul unor căşti stereo Bluetooth compatibile, fie prin intermediul unei perechi de căşti cu mufă de 3.5 mm (împreună cu adaptorul pentru set cu cască inclus în pachetul de vânzare), fie utilizând difuzoarele stereo integrate. Încărcarea de melodii pe dispozitivul Nokia 5700 XpressMusic se face uşor şi rapid, deoarece utilizatorii au la dispoziţie o gamă largă de formate digitale compatibile, inclusiv WMA, MP3, AAC, eAAC+ şi MP4. Iar opţiunile utilizatorilor sunt foarte variate şi la cumpărarea de muzică de pe Internet: telefonul permite achiziţionarea de melodii dintr-o gamă extinsă de magazine virtuale, inclusiv de la comercianţii care utilizează Windows Media Player Digital Rights Management (WMDRM). Music playerul optimizat al telefonului oferă suport pentru afişarea graficii de album, permite utilizarea de playlist-uri, dispune de egalizator în 5 benzi şi are o funcţie de vizualizare tempo sunet.

Funcţii 3G şi video incluse

Nokia 5700 XpressMusic este mai mult decât un dispozitiv pentru muzică - terminalul permite redarea de conţinut video la un nivel excepţional de calitate, dispunând de afişaj cu suport pentru până la 16 milione de culori. Datorită conectivităţii de date de înaltă viteză (3G), Nokia 5700 XpressMusic face căutarea, descărcarea şi streaming-ul de conţinut multimedia mai simple şi mai rapide ca oricând. Iar camera de 2 megapixeli şi funcţia de apel video fac mai uşoară împărtăşirea momentelor speciale cu prietenii şi familia.

Nokia 5700 XpressMusic se bazează pe renumita platformă software S60 şi pe sistemul de operare Symbian. Platforma S60 permite personalizarea dispozitivului Nokia 5700 XpressMusic prin descărcarea unei game largi de aplicaţii compatibile, inclusiv pentru jocuri, navigaţie, divertisment, productivitate şi activităţi creative.

Despre Nokia

Nokia este lider mondial al industriei de comunicaţii mobile, stimulând creşterea durabilă în cadrul mai larg al industriei mobilităţii. Nokia îi ajută pe oameni să comunice unul cu celălalt şi să aibă acces la informaţiile care îi interesează, prin intermediul unor produse inovatoare şi uşor de folosit, precum telefoane mobile, dispozitive şi soluţii pentru imagini, jocuri, multimedia şi afaceri. Nokia oferă echipamente, soluţii şi servicii pentru operatorii de reţele mobile şi pentru corporaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb