Noua conducere a SAI Certinvest: Horia Gustă, Daniela Vasile şi Radu Buzea

V.B.
Piaţa de Capital / 9 iulie 2014

SAI Certinvest va fi condus de o echipă de trei directori, formată din Horia Gustă, Daniela Vasile şi Radu Buzea, iar în noua formulă de organizare, operaţiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administraţie (CA) alcătuit din Horia Gustă, Adrian Stanciu şi Dragoş Cabat, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat noua structură de management a companiei.

Eugen Voicu, acţionar majoritar Certinvest, a declarat, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei: "Am pus la punct o structură de management mai flexibilă care să acomodeze toate constrângerile legislative în perspectiva unor achiziţii vizate de Certinvest în perioada următoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse şi servicii financiare complementare".

În prezent, Certinvest deţine un portofoliu diversificat de produse financiare. Compania a lansat pe piaţa autohtonă Certinvest Properties RO (primul fondul imobiliar din România), Certinvest Obligaţiuni (primul fond de obligaţiuni) şi Certinvest Tezaur (primul fond fără comisioane de subscriere sau răscumpărare de pe piaţa românească).

Fondul de Investiţii Certinvest Artă Românească rămâne singurul fond de investiţii în artă din ţara noastră.

Certinvest a fost înfiinţată în 1994 şi are în prezent în administrare active de aproximativ 52 milioane euro, distribuite în 15 fonduri de investiţii, şi peste 200 portofolii individuale administrate.

Cu o experienţă de 14 ani pe piaţa de capital din România, Horia Gustă a ocupat funcţiile de consilier juridic în Certinvest, Intercapital Invest şi International Leasing şi a fost reprezentant al departamentului de Control Intern al firmei (2004-2010), devenind, în iulie 2010, directorul general al Certinvest. Domnia sa a fost şi membru consultativ în Comisia de Apel din Bursa de Valori Bucureşti (2006-2010).

Cu o experienţă de aproape 20 de ani pe piaţa financiară, analistul financiar Dragoş Cabat este specializat în brokeraj şi tranzacţii pe piaţa de capital, administrarea riscului şi configurarea proceselor şi politicilor de acordare a creditelor în instituţii bancare, precum şi cercetare şi analiză macro-economică. În ultimul deceniu, domnia sa a fost membru al board-ului, vicepreşedinte sau preşedinte al filialei Institutului CFA (Chartered Financial Analysts) România, instituţie pe care a condus-o până anul trecut.

Consultantul Adrian Stanciu şi-a început cariera antreprenorială în 1990, când a fondat firma Arexim, pe care în 1997 a vândut-o corporaţiei Xerox, pe bazele acesteia fiind creată structura Xerox România. A rămas la conducerea Xerox România în postura de director general adjunct şi şi-a asumat şi o poziţie regională în mediul corporatist, fiind, până în 2000, director de vânzări indirecte pentru Europa Centrală şi de Est (CE). În anul 2001, a revenit în mediul antreprenorial, în zona de consultanţă şi training de management, prin compania Ascendis, şi ulterior pe partea de consultanţă în ceea ce priveşte diagnoza, strategia şi conducerea organizaţiilor, prin companiile Wanted Transformation şi Human Synergistics România. Domnia sa profesează din 2006 ca lector/profesor în cadrul unor programe de MBA (Executive MBA organizat de Central European University, MBA organizat de Bucharest School of Management şi MBA organizat de Maastricht School of Management), precum şi ca decan specializat în probleme academice al Maastricht School of Management România, din 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb