Noul coronavirus - adus în statul New York din Europa

C.B.
Miscellanea / 25 aprilie 2020

Noul coronavirus - adus în statul New York din Europa

Cercetări arată că noul coronavirus a ajuns în statul New York din Europa şi nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care îl acuză pe Donald Trump că a impus prea târziu interdicţii de călătorie pentru a împidica răspândirea virusului, relatează Reuters.

Potrivit acestui studiu, realizat de Universitatea Northeastern, peste 10.000 de locuotori ai New Yorkului ar fi contractat noul coronavirus atunci când statul a izolat primul caz contaminare, la 1 martie, a declarat într-o conferinţă de presă, vineri, Andrew Cuomo.

Cuomo a apreciat că virusul de la New York provine din Italia.

Guvernatorul democrat a precizat că Donald Trump a ordonat suspendarea călătoriilor din China la 2 februarie - la peste o lună după informaţii cu privire la o epidemie în oraşul chinez Wuhan - şi că a restrâns sosirile din Europa luna următoare.

La acel moment, a subliniat Cuomo, noul coronavirus era deja larg răspândit în Statele Unite.

Aceste declaraţii alimentează o dezbatere politică dură cu privire la momentul şi felul în care noul coronavirus a intrat în Statele Unite şi dacă oficiali americani - inclusiv Donald Trump - ar fi putut salva mai multe vieţi dacă ar fi acţionat mai devreme.

Andrew Cuomo şi-a apărat abordarea epidemiei, argumentând că a anunţat măsuri de izolare la 19 zile după confirmarea unui prim caz de contaminare la New York. El a subliniat că a acţionat mai rapid decât orice alt guvernator.

El a recunoscut că însă Trump a avut dreptate să pună la îndoială reacţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) faţă de epidemie.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Noul corona virus este reactie a corpului la undele 5G.

    Este reactia corpului la satelitii 5g, la antenele 5g, la radiatia emisa in amestec cu poloarea inhalata, rezulta alcalinitati diferite in sange; cat si modificari de structura microbiologica. 

    Oamenii sunt corpuri alcaline cu + si -, deci avem o forma de generare energie la nivel molecular. Aceste molecule sufera la contactul cu radiatia excesiva in amestec cu particulele inhalate in plamani. 

    Respectivul covid (grupa de virusi Sars-Cov) exista pe pamant de cand lumea, este studiat de cercetatori cu zeci de ani in urma, apare in multe carti de medicina Americana, este sub diferite patente, dar a reusit sa fac salt evolutiv in parteneriat cu poluarea excesiza, unde electromagnetice si sistem imunitar in scadere. 

    Cocteilurile bicrobice devin puternice pe perioade intinse de temperaturi ridicate a planetei, pe termene ridicate de poluari excesive, pe expunerea microbilor la diversi factori electromagnetici ce angreneaza structura microbiologica a celulelor. 

    Asa cum si intaia celula umana aflata in ovul primeste o scanteie electronica ce ii declanseaza exolutia exponentiala a adeneului transmis de sper...a ovulului. 

    Doar ca virusii au o grupa structurala mai veche formata din ANR-uri, mult mai vulnerabila la conditii atmosferice, barice, climatice si electronice, ce poate fi in avantajul sau dezavantajul evolutiv al virusurilor. 

    Asa cum si cand au fost implementate undele raio de lunga frecvente si implementate antenele pe tot globul in perioada anilor 1900 si cv, tot asa a reactionat organismul milioanelor de oameni prin chipurile "gripa spaniola". 

    In timp ce populatia este tinuta in casa, pe glog se implementeaza 5G la scara larga, pentru a se mari controlu si supravegherea populatiei. 

    In Italia se monteaza 5G-uri antene, america lanseaza satelitii prin Elon (tesla), China deja controleaza populatia prin 5G si bonifiaza sau pedepseste participantii economici in functie de comportament. 

    In China sistemul este atat de bine integrat in orase, in cat daca treci pe culoarea rosie la semafor ai penalitate in punct la creditare, sau daca ai un comportament anti social te taxeaza. 

    Nu trebuie sa crezi ce scriu, cauta informatii si o sa gasest, se da bataie pe suprematia informationala, chiar daca aparent se da bataie pentru combaterea covid 19.

    Care oricum ca pondere mor milioane de oameni din multe alte boli care nu se mediatizeaza ata la tv si in presa. 

    1. Esti dus...

      Nu e dus... are CIPUL pus! Și nici nu este cioban / el este Cristian.

      Așa cum nu pot crede în "călătoriile în timp"... în trecut, în viitor sau "găurile de vierme" sau portaluri inter-universuri pentru călătorii astrale... nu pot crede în teoria cu CIPU' lui Cristian.

      Nu-i chiar asa. Poate ca in multe privinte C are dreptate. Ceva se petrece cu natura.

      Stau la tara si, izolat cum sunt, am observat un fenomen ciudat. Cu toate ca in zona solul a primit apa si in iarna si in primavara si are o umiditate bunisoara iar primavara a fost insorita si calda, natura este in urma cu 2,3, saptamani, in sensul ca pomiii, via, legumele, iarba, chiar si urzicile si buruienile nu au stadiul normal de dezvoltare pentru aceasta data. Cartofii nici nu au rasarit la o luna de la plantare.  

      Alta explicatie nu vad, decat ca este o urmare a faptului ca in lume s-a redus considerabil arderea, combustia zilnica a milioanelor de tone de carburanti. 

      Ce legatura o fi avand acest fenomen, arderea petrolului, cu dezvoltarea plantelor si evolutia naturii. Si nu poate fi vorba de lipsa din atmosfera a CO2 si efectul de sera. Daca la vie,pomi, etc, se poate admite, la cartofi, care sunt ingropati au avut caldura si care nu absorb CO2 din atmosfera, nu poate fi vorba de asa ceva.

      O fi o chestiune cu timpul.  

      În ce zonă a țării această observație? Este împărtășită și de foarte mulți localnici? Întârzierea cu 2-3 săptămâni a ieșirii naturii ' la raport', cât și cel cu influența tehnologiei 5g... dacă sunt autentice, oamenii de știință (cei adevărați!) le vor descifra. Ai scris : "chiar și urzicile și buruienile nu...". Mă întristează evoluția urzicilor, sunt mare iubitor de ele. Buruienile VEGETALE de n-ar mai ieși niciodată... în toată lumea. Dar aș fi Mult-Prea-Fericit ( un... patriarhul +) dacă buruienile din POLITICA românească s-ar usca ( și ce ușor ar fi: prostimea interzisă în cabina cu ștampila). Să le 'admirăm și celebrăm' în tomberoane, în lada de gunoi a istoriei, în IAD, lângă Marx, Engels, Lenin și alți Ilici... că ne au otrăvit, nu numai cu CO2), viețile din 1917 până ... mâine - poimâine.??? ___1.3. Sper că nu ești cultivator de trandafiri... nu i-ai a amintit! Și Cristos a înviat!.. și să ai recoltă bună.

      Sanatate. Adevarat a inviat. Ardeal. Da. Da, ador trandafirii si am multi. Se pare ca si ei sunt suferinzi. Multumesc.

      Trandafirii... să le înmulțești soiurile cu altoiuri și din... Noua Guineea Papua, ;dar HAI că ai înțeles! Eu te - am întrebat dacă îi votezi. __Al doilea subiect : contactează oamenii de/ din știința medicală care sunt prinși în lupta antivirus. Fă-le cunoștință cu cartofii tăi, ; cartofii sunt foarte inteligenți și ascund secrete despre virus, de aceea nu ies ei la lumină... sau sunt complici. ___ Eu aștept alt virus : * CORNOSU 2o-2o VOTus * pentru alegerile locale și parlamentare care vor putea DREGE țara ( a mea Eterna Dacia). Un virus care să-i îngrozească pe votanții și simpatizanții ciumei- roșii... între orele 07 21, numai în ziua de întâlnire cu ștampila!!! Să- izoleze în balcoane, în pivnițe, în cârciumi! Una buc. carantină ieftină și fr. fr. Salvatoare a Nației.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb