Noul program de guvernare al PSD prevede creşterea pensiilor cu încă 32% în următorii patru ani

A.P.
Miscellanea / 7 octombrie 2020

Noul program de guvernare al PSD prevede creşterea pensiilor cu încă 32% în următorii patru ani
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a prezentat miercuri noul program de guvernare al PSD pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie, scrie g4media.

    Programul de guvernare prevede creşterea pensiilor cu 32% în următorii patru ani - suplimentar faţă de creşterea cu 40% care ar fi trebuit să intre în vigoare în acest an, dar care a fost redusă de guvern la o creştere de 14%.

    PSD mai promite creşterea cu 57% a salariului minim brut pe economie, dublarea alocaţiilor pentru copii, scăderea impozitului pe veniturile salariale ale angajaţilor în funcţie de numărul de copii, conform g4media.

    Nici un proiect de mare infrastructură nu e menţionat în documentul făcut public de PSD, care arată însă că în 2021 va face investiţii publice mai mari cu 12 miliarde de lei decât cele din acest an.

    În ceea ce priveşte creşterea veniturilor bugetare, PSD propune măsuri precum digitalizare/interconectarea caselor de marcat la ANAF, reducerea arieratelor recuperabile la buget, raţionalizarea cheltuielilor şi prioritizarea proiectelor finanţate din bani publici, introducerea contractelor de performanţă în instituţii publice şi companii de stat.

    PSD propune şi schimbarea radicală a politicii fiscale, prin:

    impozit zero pe salariul minim

    Scăderea impozitului la salariaţi în funcţie de numărul de copii

    Scădere impozit la salariile mai mici de 6.000 de lei

    Opinia Cititorului ( 18 )

    1. In afara de pomeni si cheltuieli mai pevede si altceva?

      De exemplu cum sa ne dezvoltam ca sa generam mai multi bani la buget din care ca apoi sa putem majora cheltuielile.  

      1. Pai voi astia "da dreapta" ar trebui sa fiti "dezvoltati" ca de 30 de ani nu va mai impiedica nimeni. Dar nu, nu auzi de unul sa-si vanda produsele in piata libera concurentiala, sa iasa la export, toti asteapta ca niste "asistati sociali" ce sunt sa le cumpere statul junk-urile la suprapret iar ei sa sifoneze profitul in paradisuri fiscale. Ia sa nu mai cumpere statul un an de zile nimic, sa vedeti adevarata economie privata din Romania:-)

        Tocmai ai descris guvernarile PSD-iste bazate pe contracte catre clientela de partid (pe baza de comision cate baronul PSD) ia apoi averile astfel create au luat calea "democratiilor" din America de Sud.

        O sa vedem economie curata dupa ce scapam de PsD.

        banii care-i primeste ma-ta sint pomeni ? nu mai bine te avorta si nu-si facea pomana ?

        Atat ati invatat la scoala de propagandisti psihopati ai mafiei psd: sa injurati si sa jicniti! Injurati jegurilor,caci noi toti ceilalti vom vorbi,din nou,la alegeri! A sosit vremea sa curatam tara de mafie psd!

        Aşa va fi, vor curăța guvernanții PNL tot, nu va mai rămâne nimic , vor fura până economia vă fi "curată". Vai de capul nostru.

        Cuvântul "jegurilor" nu este o jignire.

        Măi, fraților, v-a întunecat D-zeu mințile? 

      În situația în care se află Romania di punct de vedere economic și sanitar ar trebui să fie mai responsabili mai puțini populist ca nu-i mai crede nimeni.nu au mărit ei când am avut creștere economică dar acum?niste mincinoși un partid de corupti.vca cetățean al României pot sa-i intreb de unde au atata avere(terenuri vile masini lux conturi bancare?)Dacă au muncit la stat?de ?a mamica(Oprisan)...rusine!30 ani numai au furat nu au făcut nimic ptr popor.spun ca deformează partidul?cu cine...cu oameni corupti mincinoși care si-au batut joc de tara?..vrem oameni cinstiti fără penali nici macar suspecți vrem un parlament de oameni onești cinstiti seriosi si gospodari sa scoată tara din mizerie.pacat suntem o țară bogată cu un popor sărac...săracii Europei.rusine...

      daca ne dau si o butelie, e parfum...

      ................... .............................. ..... 

      astia sunt sanatosi la minte?

      exista "decat" o prioritate, hai doua: 1. sa nu se mai fure si 2. educatia (banii nefurati bagati in educatie). dar n-ai sa vezi asta. n-ai cu cine 

      1. âncă o 'decât' prioritate ie sa Li-0 taiie integral , dr. Ciomu, l-a "ăștia" roșu-ciumați.... limba mincinoasă și deștili cu care 'scrie' grafice cincinale.

      Atenție, mare atenție! promit creșterea cu 32 la sută in urmatorii patru ani (asta ar fi undeva la caledele grecești având in vedere că psd nu va mai intra la guvernare in următorii 100 de ani) dar nu ne spun concret că dacă (pti, piei drace!) ar veni la pupitru, automat ar majora pensiile la 40 la sută.

      Concluzia: gargara psd-ista!. 

      1. PsD cade în prăpastie, nu singurel,

        Ci cu alde-Aliații săi lângă el; 

        Împinși în râpă cu totu',  

        Cu buldozerul și votu'.  

        ( Buldozerul Kirov vechi URSS , fără ITP, fără frâne va fi pilotat de DORELcel-nemulțumit cu 57% simbrie prea puțin umflată). Atenție Dorele... să sari la timp!  

      ok

      daca psd = minciuna 

      atunci pnl =?????  

      totul depinde o abordare in contextul international si prioritate pt INVATAMANT!!!

      degeaba avem o tara bogata, oameni destepti daca NU AVEM UN CONDUCATOR CU VIZIUNE CLARA SI DE PERSPECTIVA!!! 

      Tot pe aici era și articolul cu banastarea, și se pare că ne-a luat și Bulgaria. Chiar suntem ultima țară? Nu știu să mă pronunț în privința PNL, dar mi-e foarte clar cu PSD. Ce program de guvernare de toată jena. Sa promiti salarii și pensii mari și impozite mici și bani la buget din digitalizare. Wow. Mi-e clar !

      innebunit Covid-ul sa citeasca programul de guvernare al psd-ului si dupa ce l-a citit a jurat ca, daca din 6 dec. se va aplica acest program, isi va aduce in Romania si nevasta si copii caci aici va fi trai pe vatrai!

      1. înnebuniți, TOȚI virușii ( inclusiv ai porcilor) vor părăsi România cu nevestele , copiii și nepoțeii lor roșii ciumați ... Cu acest Program de Guvernare Grindeanu-Ciolacu , "' ALTOIT "' cu Programul cel Bun de Guvernare Vîlcov- Dragnea (pentru românii săi iubiți)... și cu înaltele indicații ale Președintelui de oRoare al psd.... țara va urca în vârful listei țărilor din sud estul Europei ; vor rămâne alții de "râsul curcilor", săracii săracilor la Coadă.

      actuala guvernare are misiunea clara de a sabota , distruge si vinde pe nimic ce a mai ramas , iar pe oameni sa-i tina in saracie , ca asa-i ordin de la bruxelles. pe acolo umbla soros ca la el acasa .

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    IBC SOLAR
    rpia.ro
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    26 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9759
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
    Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    energyexpo.ro
    cnipmmr.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb