Nusco lansează un nou proiect rezidenţial în zona Pipera, pe o suprafaţă de 2,5 ha

J.P.
Miscellanea / 24 septembrie 2020

Nusco lansează un nou proiect rezidenţial în zona Pipera, pe o suprafaţă de 2,5 ha

Începând cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definită de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafaţă de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente şi va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar în mijlocul sau. Investitia totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare în zona de Nord a Bucureştiului, proprietatea investitorului, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Urmând a fi construit în doua etape şi necesitând o investiţie totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul "THE BEST PLACE TO LIVE!" propune bucureştenilor un stil de viaţă orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor şi pe un grad de confort net superior. Arhitectura si finisajele de calitate deosebita, suprafeţele comune generoase şi spaţiul verde vor fi imbogatite de servicii şi activităţi strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunandu-si sa creeze o comunitate durabila bazata pe interesele comune ale membrilor sai.

In primă fază se vor construi 310 apartamente de 1, 2, 3 şi 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro, suma totala pentru ambele etape de 70 milioane de euro, fiind susţinuta din fonduri proprii şi finanţare bancară. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătraţi, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafaţă egala de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aprox. 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienţilor.

Michele Nusco, CEO grupul Nusco: "Suntem mândri să vă anunţăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureştiului, iar această nouă investiţie NUSCO IMOBILIARA arată încă o dată încrederea pe care o avem în piaţa românească. Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuinţe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendinţe de pe piaţa muncii determinate de Pandemie".

Vincenzo Aquino, COO Nusco: "Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului şi să sporim gradul de siguranta şi confort al viitorilor locatari, incluzând spaţii verzi mari şi aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt şi pentru regulile de convieţuire comune."

Nordul Bucureştiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din oraş, în condiţiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA îl dezvoltă. Zona e uşor conectata, atât cu interiorul oraşului, cât şi cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilităţii.

Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco: "Bucureştiul are nevoie de proiecte adaptate la piaţa locală, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit si studiat in detaliu. Piaţa românească este din ce în ce mai matură, iar cumpărătorii de locuinţe au devenit mai sofisticaţi şi mai atenţi la investiţiile pe care le fac şi nu preţul conteaza ca prim criteriu de selecţie când cumpără un apartament sau o casă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb