NVIDIA avansează grafica pentru vizualizarea CAD şi DCC

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 ianuarie 2008

NVIDIA (Nasdaq: NVDA), lider mondial în tehnologia de procesare vizuală, îşi îmbunătăţeşte productivitatea designului computerizat (CAD) şi a creatorilor de conţinut digital odată cu lansarea noii Quadro FX 3700 de la NVIDIA, o placă grafică de top capabilă să ofere o creştere a performanţei de până la 2X comparativ cu generaţia anterioară a acestui produs.

Placa grafică Quadro FX 3700 oferă performanţe înalte pentru vizualizarea interactivă; cu 112 procesoare paralele, memorie internă de 512 MB şi o interfaţă de memorie de 256 biţi placa gestionează cu uşurinţă modelele de mari dimensiuni şi shaderele în timp real ce domină pieţele de CAD şi cele de creaţie de conţinut digital (DCC). Pentru a intensifica experienţa utilizatorului placa grafică Quadro FX 3700 încorporează NVIDIA Application Configuration Engine (ACE), ce configurează automat unităţile grafice hardware şi software pentru a oferi performanţă maximă în aplicaţii. Placa oferă de asemenea tehnologia de vârf SLI pentru a scala în mod dinamic performanţa grafică, pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii şi pentru a extinde suprafaţa de afişare.

Arhitectura unificată de la NVIDIA, introdusă anul trecut, oferă shadere sofisticate pentru a simula o gamă nelimitată de caracteristici fizice, precum efectele de lumină, (dispersia, reflecţia, refracţia, modelele BRDF) şi proprietăţile suprafeţelor fizice (efecte de casting, porozitate, suprafeţe modelabile). Shaderele în timp real permit acestor efecte să fie combinate şi modificate în mod interactiv, lucru care este imposibil cu structurarea simplă statică de texturi 2D.

Placa grafică Quadro FX 3700 oferă de asemenea suport pentru PCI-Express Gen 2, dublând semnificativ rata transferului de date dintre unitatea de procesare grafică şi chipseturile Gen 2 la o viteză incredibilă de 16 Gbps. De asemenea, fiind compatibil cu Energy Star 4.0, placa grafică Quadro FX 3700 consumă mai puţin de 80 de waţi pentru o gestionare a energiei mai bună.

Placa grafică Quadro FX 3700 suportă tehnologia NVIDIA CUDA, un mediu de dezvoltare de limbaj C pentru unităţile de procesare grafică de la NVIDIA ce permite dezvoltatorilor de aplicaţii să utilizeze puterea de procesare paralelă masivă a plăcii grafice Quadro FX 3700 pentru a reduce intensiv timpul necesar de a rezolva problemele complexe de vizualizare.

Soluţiile Quadro de la NVIDIA sunt disponibile pretutindeni prin intermediul producătorilor de PC-uri de top precum HP, Dell, IBM, şi Sun, integratorii de sisteme de top şi partenerii de canal ai NVIDIA precum PNY Technologies (US şi EMEA), Leadtek (APAC), şi Elsa (Japonia). Placa grafică Quadro FX 3700 are un MSRP de 859euro.

Despre NVIDIA

NVIDIA este lider mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant ce generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, calculatoarele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb