NVIDIA furnizează platforma de dezvoltare PHYSX pentru dezvoltatorii WII

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 martie 2009

NVIDIA Corporation, liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală, va furniza instrumente de dezvoltare pentru consola Wii, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Ca rezultat, platforma de dezvoltare a programelor (SDK) pe tehnologia NVIDIA PhysX este disponibilă pentru dezvoltatorii oficiali Wii.

Tony Tamasi, Senior Vice President of Content and Technology din cadrul NVIDIA, a declarat: "Nintendo a revoluţionat piaţa divertismentului şi jocurilor video cu succesul consolei Wii. Adoptarea platformei de dezvoltare PhysX SDK pentru Wii este o etapă esenţială în strategia noastră bazată pe soluţii de tipul "cross platform" şi un mare plus pentru devoltatorii de jocuri. Cu ajutorul tehnologiei NVIDIA PhysX, dezvoltatorii pot crea acum jocuri mult mai realiste pentru numărul tot mai mare de jucători împătimiţi de consola Wii."

Platforma de dezvoltare a programelor NVIDIA PhysX se compune dintr-un motor puternic de fizică API şi o platformă intermediară, ce permite dezvoltatorilor, designerilor şi artiştilor grafici să adauge un nivel ridicat de realism în jocurile lor, indiferent de platforma de gaming. Tehnologia îmbunătăţeşte controlul asupra personajelor şi interacţiunii dintre obiecte, permiţând scalarea efectelor de fizică în timp real.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb