NVidia le oferă gamerilor pe PC mai multă putere de procesare prin lansarea GeForce 8800 GTS 512 MB

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 decembrie 2007

Informaţii esenţiale:

-Plăcile video NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB sunt diponibile astăzi, în timp, pentru frenezia cumpărăturilor de sărbători.

-Venită pe urmele modelului îndelung lăudat de specialişti GeForce 8800 GT, placa video GeForce 8800 GTS 512 MB oferă niveluri noi şi impresionante de performanţă la preţuri cuprinse între 299 USD şi 349 USD

-Plăcile video GeForce 8800 GTS 512 MB oferă o experienţă incitantă de joc, cu efecte speciale uimitoare şi vizualuri pe înaltă definiţie pentru cele mai dorite jocuri pe PC din perioada sărbătorilor, precum: Crysis, Hellgate: London, Gears of War, Unreal Tournament 3 şi Call of Duty 4, dar şi suport complet jocurile DirectX 9.

Informaţii de produs:

-NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB oferă cu 25% mai multă putere de procesare grafică decât produsele anterioare NVIDIA oferite la acelaşi nivel de preţ

-GeForce 8800 GTS 512 MB aduc noi caracteristici precum suportul pentru PCI Express 2.0, dual-link HDCP şi procesorul PureVideo HD din a doua generaţie de la NVIDIA.

-Procesorul PureVideo HD de la NVIDIA oferă o calitate extraordinară a imaginii filmelor în format Blu-ray şi HD DVD pe PC, cu preluarea 100% a decodării video H.264, eliberând procesorul, permiţându-i să îndeplinească alte sarcini şi reducând în mod semnificativ consumul de energie, căldură şi zgomot

-Toate unităţile de procesare grafică GeForce 8800 prezintă tehnologia NVIDIA SLI care permite utilizarea a două procesoare grafice în tandem, care îşi împart activitatea de procesare.

-Plăcile video GeForce 8800 GTS 512 MB sunt disponibile acum la cei mai importanţi producători care integrează cipseturile, retaileri şi integratori de sisteme.

Declaraţii:

Ujesh Desai, general manager al diviziei de GPU-uri pentru desktop GeForce la NVIDIA:

"Dacă vă doriţi cea mai bună experienţă de joc pe PC în acest moment, nu trebuie decât să achiziţionaţi o nouă unitate de procesare grafică ce ar trebui să fie pe lista produselor pentru upgrade. GeForce 8800 GTS 512 este o opţiune extraordinară pentru gameri în perioada sezonului de sărbători".

"Odată cu lansarea jocurilor precum Crysis şi Hellgate: London care potenţează grafica pe PC, entuziaştii au nevoie de o unitate de procesare grafică puternică pentru a obţine cea mai bună experienţă. GeForce 8800 GTS 512 este compatibilă DirectX 10, oferă o performanţă impresionantă la un nivel de preţ situat între 299 USD şi 349 USD."

Despre NVIDIA

NVIDIA este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant ce generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare, prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb