O minciună: "Boc ne-a smuls microfonul"

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 8 aprilie 2010

O minciună: "Boc ne-a smuls microfonul"

Realitatea TV a afişat, ieri, ore în şir, titlul "Boc ne-a smuls microfonul", reluând imaginile în care premierul a explicat ziariştilor adunaţi la Senat, că posturile de ştiri (Realitatea TV şi Antena 3) distorsionează, manipulează, cenzurează ştirile, timp în care a luat microfonul din mâna ziaristei de la Realitatea, aratându-l mereu cu degetul.

"A smulge" înseamnă "a trage cu putere".

Emil Boc nu a tras cu putere de microfon.

L-a luat.

Fără forţă, fără bruscheţe, fără violenţă.

De altfel, lui Emil Boc i se poate reproşa că este un foarte, foarte slab premier, dar nu că ar fi o persoană necivilizată (este într-atât de politicos, încât îi suspectăm lipsa personalităţii).

Imaginile care trebuiau, chipurile, să arate cum a smuls Boc microfonul, arătau că nu, Boc nu a smuls microfonul.

Dar, deasupra, scria :"Boc ne-a smuls microfonul".

Era o minciună.

Minciuna a fost difuzată deasupra scenei în care Boc susţinea că televiziunea aceea minte.

Adică, postul de televiziune a furnizat dovada că Boc are dreptate când spune că postul de televiziune minte.

Nu-mi pun întrebări cu privire nici la principiile morale (sunt lămurit) şi nici cu privire la etica profesională a ziaristului (sunt lămurit şi cu asta).

Mă întreb cât de slab profesional este ziaristul care a ales să mintă în văzul lumii, tocmai când este acuzat că minte ?!

Mă întreb cât de mult îşi dispreţuiesc publicul cele două televiziuni?

Cât de proşti îşi închipuie ele că le sunt telespectatorii?

Până unde merge lipsa de respect pentru sine ?

Audienţa Realităţii TV, în luna februarie, este staţionară, iar a Antenei 3 este în scădere.

Vezi video

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Ziarista afost de o impertinenta demna de Realitatea TV." Noi va dam dreptul la replica cand vrem noi si daca vrem noi"

    Cu alte cuvinte mintim cat vrem si nu aveti dreptul sa ne cereti sa fim responsabili de ceeace spunem. Can vad pe Dumitrescu sau Ursu mut canalul. 

    1. Ilustratia acestui articol este o captura de pe site-ul Realitatii TV. Titlul de pe acest site este alcatuit din doua propozitii. Prima ("Boc ataca presa") il are drept subiect pe Boc. A doua ("Intoxica romanii...etc.") are subiectul subinteles,care,dupa regulile gramaticii, este tot Boc. Este o manipulare agramata,caci,in realitate,acestea au fost acuzele formulate de mine ("Televiziunile intoxica romanii ...etc.") la adresa televiziunilor Realitatea si Antena. Intentia rauvoitoare a televiziunii Realitatea se vede si din faptul ca nu a pus declaratia mea intre ghilimele, dorind sa confuzioneze publicul.

    Acel microfon era acolo tocmai ca sa vorbeasca Boc la el. Mai erau inca o duzina. Realitatea ar fi trebuit sa scrie "Boc a ALES microfonul nostru".

    Dar ura anuleaza inteligenta.  

    corect! L-A LUAT, nu l-a smuls!

    Asta imi aminteste de ceva in genul: nu am furat, am luat! 

    Daca iti iau portmoneul din mana la hipermarket, e furt sau nu? Restul e MANIPULARE! si din partea Realitatea, si din partea Bursa!

    Chiar asa: cat de prosti ne credeti? 

    BRAVO MAKE ! asa te vrem. 

    Mai acum cateva zile am si postat sub un editorial: Il vrem pe Make ....( se poate verifica). 

    Cat despre Realitatea TV si Antena 3 , ce sa mai discutam , ce sa ne mai miram ; este suficient sa ne aducem aminte ce emisiuni au facut/ difuzat in perioada dinaintea turului 2 al alegerilor prezidentiale si totul se limpezeste. Atata pot, la atata se preteaza.

    Necazul este ca la acestea a pus umarul si colegul tau Cristian Tirfulescu. 

    1. Reconoscut cu apelativele de mai sus MMM vorbeste de principii morale. Semnat de el articolasul de mai sus are un efect contrar.Masters daca iti place MMM ia-l acasa si da-i peste picioare cand scrie.

      Mai "Iestem" , de fapt ar trebui sa te recomanzi "Iestem - postac din echipa Patriciu - Vantu" . Dupa cum vezi , aici oamenii discuta civilizat si onest , fiecare isi spune decent parerea , cu ce ocazie te - ai bagat si tu in vorba ?! Vocabularul si continutul mesajului te recomanda : primitiv si mahalagiu irecuperabil ! Si hai sa - ti pun o intrebare care poate iti va mai dezmorti putin intelectul : De ce Realitatea , dupa jalnica inregistrare - facatura a lui Patriciu cu pumnul- palma- sutul lui Basescu , pe care a dat - o zile in sir in continuu pe post si nici macar nu si - a cerut scuze pentru fals si manipulare , recidiveaza / vine cu un alt material insailat cu care nu reuseste sa demonstreze nimic din ceea ce afirma ? Lipsa de profesionalism ?! Nici vorba ! Materialul vrea sa arate : ca ei fac in continuare ce "vrea" muschii lor , adica dezinformeaza cu nerusinare ! (daca DNA nu spune nimic de mult prea multa vreme !) + ca au o echipa intreaga de perversi lipsiti de caracter si rusine care ar face orice pentru o leafa + ca se bazeaza pe principiul "calomniaza , calomniaza ca tot ramine ceva" + ca vor reusi manipularea unor fraieri care atit asteapta sa fie manipulati ! + de aici mai pune si tu cite ceva , poate mintea a inceput sa - ti functioneze "la liber" ! . In inconstienta ta si - a altora ca tine sta mizeria in care ne zbatem ! Luind partea Realitatii iei partea unor magnati cercetati penal , care ar fi trebuit de mult sa restituie banii furati de la toti romanii si in plus de la citiva in particular si sa - si perfectioneze metodele de lucru in puscarie ani multi de - acum incolo !

      O recomandare "onesta" : lasa-l pe nuIESTEM acesta in pace; probabil ca-i din gasca si deaia il deranjeaza; dupa cum observi nu se poate detasa de metehne; razbate clar ca in loc sa vorbeasca/ sa-si expuna parerea proprie vorbeste in numele "doctrinei". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb