O nouă soluţie ingenioasă de la Beko

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 iunie 2008

Beko lansează pe piaţa din România un nou produs inovator, maşina de spălat rufe dotată cu funcţia specială PET pentru îndepărtarea părului de animale. Produsul este cel de-al doilea lansat sub umbrela "Soluţii ingenioase de la Beko", după combina frigorifică cu Voice Recorder.

Noua maşină de spălat Beko cu funcţia specială PET vine în ajutorul iubitorilor de animale de casă, înlăturând orice preocupare legată de igienă; la o simplă apăsare de buton îndepărtează eficient părul de pe haine, prin adăugarea unor etape de prespălare şi clătire suplimentare la ciclul programelor normale. Noul produs permite totodată personalizarea programelor de spălare, făcând posibilă curăţarea oricărei haine sau suprafeţe textile pe care animalele de casă o aleg drept loc de joacă.

Maşina de spălat Beko cu funcţia PET face parte din clasa Compact, o gamă nouă de maşini de spălat care oferă aceeaşi capacitate generoasă de încărcare în dimensiuni mai mici, devenind astfel soluţia optimă pentru eficientizarea spaţiilor înguste din baie sau bucătărie. Caracteristicile principale ale maşinii de spălat includ, pe lângă funcţia specială PET, şi un programator electronic, eficienţă energetică clasa A+, reglarea automată a consumului de apă, precum şi o largă varietate de programe de spălare - în număr de 20.

"Eficienţa se clădeşte pe un dublu fundament: creativitate şi tehnologie. Ca specialişti cu tradiţie în electrocasnice, ne-am asumat misiunea de a uşura viaţa consumatorilor noştri, propunând soluţii ingenioase, eficiente şi accesibile, pentru problemele de zi cu zi", a declarat Monica Iavorschi, Director Marketing şi Vânzări.

Noul produs este parte a unei game complexe de maşini de spălat marca Beko, ce combină inteligent designul şi tehnologia de ultimă oră, adaptându-se integral nevoilor celor mai exigenţi consumatori. Opţiunile multiple, funcţiile speciale, soluţiile inovative, afişajul electronic permit în fiecare clipă efectuarea alegerilor personalizate şi gestionarea eficientă a timpului dedicat spălării.

Beko la nivel mondial

Beko este un brand premium de electrocasnice, cu notorietate la nivel mondial. În cei peste 15 ani de experienţă pe pieţele globale, Beko a câştigat aprecierea şi recunoaşterea consumatorilor, oferind calitate, servicii şi valoare adăugată prin intermediul produselor sale. Astăzi, la fiecare 2 secunde, în lume este vândut un produs Beko.

Marca Beko este prezentă în peste 100 de ţări, oferind o gamă diversă ce cuprinde peste 2.000 de modele. Beko se numără printre mărcile de top pe multe din pieţele externe: în Marea Britanie Beko este lider pe segmentul aparatelor frigorifice, iar în Belgia pe cel al aragazelor, în timp ce în Lituania Beko este lider al pieţei de electrocasnice.

Marca Beko aparţine concernului Arçelik, cea mai mare corporaţie industrială din sectorul privat din Turcia, ce deţine 12 fabrici, 13 filiale de marketing şi vânzări la nivel mondial şi peste 17.000 angajaţi.

Viziunea Beko este aceea de a ajunge una din primele 10 mărci de electrocasnice la nivel mondial până în 2010.

Beko în România

Beko a intrat în portofoliul companiei Arctic în anul 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar de către Arçelik.

Prin produse la standarde internaţionale, aliniate la cele mai moderne tehnologii, prin politica de distribuţie şi prin campanii inovative de comunicare, marca Beko se numără astăzi printre primele 6 mărci de electrocasnice în ceea ce priveşte cota de piaţă şi nivelul de notorietate.

Gama de produse Beko din România include: aparate frigorifice, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aragazuri, televizoare, LCD-uri şi electrocasnice încorporabile. Acestea beneficiază de o prezenţă susţinută în cele mai mari magazine de electrocasnice din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb