O parte a conducerii PDL Mehedinţi a trecut la PNL

I.P.
Ziarul BURSA #Politică / 27 martie 2013

Prim-vicepreşedintele PDL Mehedinţi Ion Mîţu şi-a anunţat ieri oficial trecerea la PNL, odată cu el plecând şi o serie de primari PDL din judeţ, dar şi reprezentanţi ai PPDD. Preşedintele interimar al PNL Mehedinţi, Marcel Vela, a spus, în conferinţa de presă, că Partidul Naţional Liberal şi-a deschis porţile pentru toţi cei care vor să intre în PNL.

Astfel, odată cu Ion Mîţu, a fost anunţată ieri înscrierea în PNL şi a prim-vicepreşedintelui PPDD Mehedinţi, Tănase Stîngă, dar şi a lui Ionuţ Buculeasa, fost candidat pentru Camera Deputaţilor din partea PPDD la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Mîţu a spus: "Decizia am luat-o după Convenţia de la Bucureşti de sâmbăta trecută. Eu am crezut că va fi o dispută pe proiecte, şi nu o răfuială personală între două persoane. Nu mă mai regăseam în Partidul Democrat Liberal. Am venit împreună cu 11 primari, patru consilieri locali, trei consilieri judeţeni şi 53 de consilieri comunali. Împreună vom face o echipă în PNL, cea mai puternică forţă de dreapta din Mehedinţi şi la nivel naţional". Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, preşedintele Organizaţiei judeţene a partidului, a trecut la PNL în 6 martie.

PDL Mehedinţi, despre trecerile la PNL: "Era o plecare previzibilă"

Liderul interimar al PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat, referitor la trecerea la PNL a prim-vicepreşedintelui PDL Ion Mîţu şi a 11 primari democrat-liberali, că "era o plecare previzibilă" şi că este vorba despre "câţiva oameni din grupul Stănişoară". Preşedintele interimar PDL Mehedinţi a spus că îşi propune să refacă organizaţia şi să facă opoziţie la politica USL care atrage pierderea a mii de locuri de muncă din judeţ.

Antonescu: Trecerile de la PDL la PNL sunt un "proces care nu mai poate fi controlat"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că trecerile de la PDL la PNL reprezintă un "proces care nu mai poate fi controlat", după ce mai mulţi aleşi locali din Mehedinţi şi-au anunţat adeziunea la PNL.

Liderul PNL a fost întrebat dacă vor mai veni şi alţi democrat-liberali în partid, după anunţul făcut de PNL Mehedinţi.

"Nu ştiu, domnişoară. E un proces care nu mai poate fi controlat", a răspuns Antonescu.

PSD Mehedinţi: "Cei ce au trecut la PNL n-au nicio speranţă decât să stea la colţuri să poată ciuguli"

Liderul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, susţine că prim-vicepreşedintele PDL şi ceilalţi democrat-liberali care au trecut la PNL sunt "oameni care n-au nicio speranţă decât să stea la colţuri să poată ciuguli", adăugând că prin acceptarea acestora PNL Mehedinţi va duce partidul pe locul al treilea, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă va sta la masă cu Ion Mîţu, după ce declarase că nu va colabora cu Mihai Stănişoară după trecerea la PNL, preşedintele PSD Mehedinţi a spus că îşi menţine declaraţiile şi că "nu va sta la masă cu niciunul dintre ei".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Deci, care va sa zica, dl.Crin Antonescu recunoaste ca toti sunt niste matroane de bordel, care va sa zica politic, dar curat bordel. Fara rusine, fara onoare, fara pedeapsa, fara nici un pericol de a fi stigmatizat, fara coloana vertebrala, nici sus nici jos, fara riscuri, de nici un fel, fara probleme chiar si in inchisoare, pentru scurt timp, fara oprobriu public, doar cu niste barfe trecatoare spuse de jurnalisti pe la televiziunile noastre iresponsabile... si acelea functionand ca televiziunea cu circuit inchis de prin baruri, bordeluri si inchisori. Si daca nu credem, sa-i intrebam pe cei care au scapat de asta, si au plecat in strainatate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb