O subsidiară AFI va construi mall-ul din Arad al GTC şi Aura pentru circa 20 milioane de euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 10 noiembrie 2010

Compania Danya Cebus, subsidiară a grupului Africa-Israel Investments (AFI), a semnat un contract de 100 de milioane de şekeli (circa 20 milioane de euro) cu GTC România şi Aura România pentru construcţia şi instalarea infrastructurii mall-ului Galleria Arad, dezvoltat de cele două companii. Astfel, contractul prevede ca dezvoltatorii să plătească Danya 50 de milioane de şekeli pentru construcţia mall-ului şi 50 de milioane de şekeli pentru instalarea infarstructurii, potrivit cotidianului israelian Globes. Construcţia Galleria Arad va dura zece luni.

Shimon Galon, şeful dezvoltatorului imobiliar GTC România, a declarat recent, citat de Mediafax, că GTC a desemnat compania israeliană Danya Cebus contractor general al construcţiei Galleria Arad, iar mall-ul va fi gata în a doua parte a anului viitor.

GTC controlează 85% din mallul din Arad, în timp ce Aura Investments deţine restul de 15%. Mall-ul din Arad este închiriat, încă din faza de proiect, în proporţie de 53%.

GTC deţine în prezent trei mall-uri sub brandul Galleria, la Suceava, Piatra Neamţ şi Buzău. Pe segmentul de birouri, GTC a construit imobilele Europe House şi America House, ambele vândute. Compania mai deţine complexul City Gate, din Piaţa Presei şi o serie de terenuri în Bucureşti pentru proiecte rezidenţiale totalizând circa 4.000 de locuinţe. GTC dezvoltă şi un complex rezidenţial, în nordul Bucureştiului, Felicity, cu 1.200 de apartamente.

Grupul israelian Africa Israel Investments a dezvoltat în Bucureşti centrul comercial AFI Palace Cotroceni şi mai deţine în România prin divizia AFI Europe mai multe hoteluri, dar şi proiecte comerciale, rezidenţiale şi de birouri.

Aura Investments, parte a grupului israelian Aura Group, dezvoltă în România mai multe proiecte rezidenţiale, în Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Piatra Neamţ şi Snagov, sau comerciale, în Ploieşti Braşov şi alte oraşe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb