Office Depot se extinde în Iulius Business Center Cluj

V.B.
Companii #Imobiliare / 10 aprilie 2014

Office Depot se extinde în Iulius Business Center Cluj

Iulius Group a prelungit pentru 5 ani contractul de închiriere cu Office Depot, companie prezentă din 2008 în clădirea de birouri clasa A din apropierea Iulius Mall Cluj, Office Depot extinzându-şi, în acelaşi timp, cu 700 mp suprafaţa închiriată şi ajungând la 4.500 mp, desfăşuraţi pe trei niveluri din Iulius Business Center, potrivit unui comunicat trimis azi redacţiei.

Giulio Medda, Manager General al Office Depot Service Center, a declarat: "Având în vedere disponibilitatea talentelor pe piaţa muncii din Cluj-Napoca, spaţiile extinse ne-ar oferi oportunitatea de a ne mări echipa cu până la 100 de persoane, care să sprijine operaţiunile europene ale companiei".

În prezent, echipa Office Depot din Iulius Business Center Cluj include 450 de persoane, care asigură suport în şase limbi străine pentru operaţiunile financiare ale companiei din 11 ţări europene. Pentru fiecare ţară reprezentată în Centrul de Servicii Partajate (Shared Service Center - SSC), principalele activităţi desfăşurate în Cluj-Napoca vizează gestionarea conturilor de clienţi şi furnizori. Centrul de Servicii din Cluj-Napoca a fost deschis în august 2007 şi şi-a extins treptat sfera de activitate. Acesta a achiziţionat mai multe funcţii de suport paneuropene din cadrul şi din afara segmentului financiar, în domenii precum: analiză financiară, servicii clienţi, îmbunătăţirea proceselor de afaceri, suport vânzări, suport la nivel european pentru aplicaţii şi management de proiect.

Format prin fuzionarea companiilor Office Depot şi OfficeMax, Office Depot este un furnizor de produse, servicii şi soluţii pentru spaţii de lucru. Compania are vânzări anuale combinate estimate la aproximativ 17 miliarde de dolari, peste 60 de mii de angajaţi şi deserveşte clienţi şi întreprinderi din 57 de ţări, prin peste 2.200 de magazine de retail, website-uri de comerţ electronic (e-commerce) premiate şi o organizaţie dedicată pentru vânzări de tip business-to-business - toate oferite printr-o reţea globală de firme deţinute integral, societăţi mixte, francize, concesionari şi parteneriate. Portofoliul de branduri majore include: Office Depot, OfficeMax, OfficeMax Grand & Toy, Viking, Ativa, TUL, Foray şi DiVOGA. Acţiunile comune ale Office Depot, Inc. sunt listate la Bursa de Valori din New York (NYSE), sub simbolul ODP, se mai arată în comunicat.

Iulius Business Center este prima clădire de birouri dezvoltată de Iulius Group, inaugurată în 2008, în apropierea Iulius Mall Cluj. Aceasta are o suprafaţă închiriabilă de 7.500 mp şi este ocupată integral de Genpact, Office Depot şi Endava.

În prezent, compania dezvoltă în apropierea Iulius Mall Cluj o nouă clădire de birouri clasa A. United Business Center Tower va avea o suprafaţă de 10 mii mp închiriabili şi va fi finalizată în a doua parte a acestui an. Odată cu inaugurarea noului imobil office de la Cluj-Napoca, Iulius Group va deţine, la nivel naţional, o reţea de 45.500 mp de birouri clasa A.

Iulius Group deţine o reţea de patru mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi, conchide comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb