OLGUŢA VASILESCU: Preşedintele Iohannis "face mişto" de două ministere

E.M.
Politică / 18 ianuarie 2019

Lia Olguţa Vasilescu (Sursa foto: Twitter)

Lia Olguţa Vasilescu (Sursa foto: Twitter)

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că în această dimineaţă va merge la notar împreună cu Mircea Drăghici pentru a da declaraţii potrivit cărora niciunul dintre ei nu este incompatibil cu funcţia de ministru pentru care au fost propuşi de premierul Viorica Dăncilă.

"Am înţeles că îmi cere (n.r. - preşedintele Iohannis) dovada că nu sunt incompatibilă. De fiecare dată s-au făcut aceste verificări. Se fac de agenţiile de specialitate, de ANI. Eu am transmis cv-ul din care reieşea faptul că nu am nicio incompatibilitate, sub semnătură, nu aşa cum spune preşedintele. Mâine o să-i facem şi prin notar, dacă aşa se cere. Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine la 9,00 la notar", a afirmat Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că "în condiţiile în care legea spune că dacă ai totuşi o incompatibilitate ai un termen de 15 zile ca să ieşi din starea de incompatibilitate, adică să te retragi din funcţia care ar fi incompatibilă. Bineînţeles că nici legea asta nu mai contează la preşedintele Klaus Iohannis. Dumnealui vrea să nu fim incompatibili de acum. Nu fac mişto! Domnul preşedinte Klaus Iohannis face mişto, şi nu de noi, ca persoane, până la urmă, ci de două ministere care la ora actuală nu au miniştri".

Ea a prezentat la România TV cartea sa de identitate, subliniind că a transmis-o şi şefului statului.

"I s-a transmis (n.r. - preşedintelui) copie după cartea mea de identitate, ceea nu s-a mai întâmplat până acum, este unic în istoria postdecembristă să ceri la numirea unui ministru să-ţi prezinte documente justificative. (...) De asemenea, am scos şi certificatul de cazier judiciar, pe care l-am transmis Guvernului încă de acum o săptămână. Nu s-a pus la dosarul care s-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, dar s-a certificat prin semnătura doamnei prim-ministru că acesta există. Se pare că nu o crede pe doamna prim-ministru că există", a afirmat Vasilescu.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. E ca un joc de copii prosti.Sa le fie rusine!

    1. Psd face "misto" de toatä România! Pt cä poate acum,dar peste 2 ani o sa -i plimbe duba de politie pe strazile oraselor,iar noi îi vom scuipa si vom arunca cu rahat pe ei!

      A avut nevoie dl Iohanis de 2 luni să vadă dacă la dosar sunt 2-3 hârtii. Probail i-au trimis mai puține hârtii pentru ca e cam greu cu înțelegerea. I se pot termina mandatele pentru a studia așa de mult. Poate face o modificare a Constituției pentru inca doua mandate sa plată înțelege toate atribuțiile de presedinte( Doamne fereste!!!!!!!)

      Sunt unii care cred sincer ca un escroc retardat, manevrat de SRI, are grija lor. :))

      ...

      Va avea multe mandate pt cä nu are adversar! Cine sa-i ia locul? Penalul dragnea cu 5% in sondaje,sau cpt cu 10%

    Nu de minitere ace mito ci de incompetenta voatra.

    Ce te recomanda, Vailecu, pentru un post in guvern? Ce pregatire ai ? Ai abolvit vreo facultate din top 5 european au mondial (sunt multi romanii care au acut-o deja si statul roman nu da 2 bani pe ei). Ai acut vreun materat la vreo facultate din top 5 european au mondial? unt multi romani care au acut-o.  

    Totusi, ai facut ceva notabil in viata ta (in afara datului din diverse parti ale corpului, cum ar fi gura)?

    Vorbesti mult, spui prostii sau minciuni, esti slugarnica, nu te-ai remarcat prin nimic pozitiv dar eti plina de pretentii. Locul tau este undeva la coada vacii (asta este nivelul tau) 

    1. "La coada vacii" e multa treaba de facut, acolo e foc continuu, n-ai sarbatori, libere, week end-uri ... Si daca mai trebuie sa le mulgi de 2-3 ori pe zi ce te faci? Are Olguta degetele pentru muls vaci? Are oricine capacitatea de a face fata "la coada vacii"???

      ca nu stie sa mulga vacile si prin urmare singuri post valahii este cel de ministrul la ptrgatirea dumneaei

      Băieții de la SRI au gena zootehniei.

      Sunt de acord! E o toapa!

      Kovesi? Evident!

    Vedeti de merge bine tara? ping-pong-ul la nivel inalt se pare ca este preocuparea de baza a alesilor.

    Stiti cine castiga, nu?. 

    nu vine notarul la voi? v-a programat la 9? cita piosenie, smerenie, devotament. impreuna cu draghiciul faceti cu adevarat istorie.

    Au rămas pb personale nerezolvate și te ajută funcția că altfel nu se poate explica disperarea asta, zici că s-au născut la palat și tb sa stea când primar, când ministru.

    Iohannis, un alt specimen, care nu știe să își exercite puterea decât infantil. A șomat cam tot mandatul și mai apare cate un moment din asta in care vrea sa se simtă și el important. Penibili ăștia doi, că mulți alții.  

    1. Dl Iohanis va câstiga încä un mandat! Încä din primul tur! Anul asta va matura pe jos cu psdistii!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb