"Oltchim" ar putea prelua Piroliza de la Arpechim până în 15 noiembrie

A.G.R.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 octombrie 2009

Schimbarea coaliţiei de guvernare nu afectează demersurile pe care societatea comercială Oltchim le întreprinde pentru a prelua secţia de piroliză de la Arpechim Piteşti, susţine ing. Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Oltchim, citat de Agerpres, el subliniind că miniştrii Economiei şi Finanţelor au rămas aceiaşi şi cunosc întregul proces.

Domnia sa a declarat: "Atât domnul Videanu, cât şi domnul Pogea sunt miniştri care cunosc situaţia noastră, nu mai spun de premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu. Sunt mari şanse ca până pe 15 noiembrie să preluăm Piroliza de la Piteşti. Cred că aceasta ar fi cea mai mare realizare, pe care salariaţii noştri o aşteaptă de ani buni".

Referitor la punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Asociaţiei Generale a Acţionarilor (AGA), din 9 octombrie, Diculoiu a afirmat că acţionarii minoritari de la PCC contestă activitatea directorului general Roibu.

"Asta demonstrează, încă o dată în plus, reavoinţă şi o acţiune împotriva statului român, asta cer ei la primul punct pe ordinea de zi. Dar totodată se cere şi excluderea reprezentantului PCC din Consiliul de Administraţie. Niciodată nu e prea târziu, dar era cazul", spune liderul sindicatului Oltchim.

În data de 9 octombrie va avea loc AGA a CA a societăţii Oltchim SA. Acţionarii Oltchim analizează cererea PCC, de destituire a preşedintelui Consiliului de Administraţie, Constantin Roibu, pentru daune aduse combinatului chimic. Totodată, aceştia vor discuta şi propunerile de atragere a răspunderii administratorilor PCC SE pentru acţiuni şi activităţi împotriva intereselor companiei.

În ceea ce priveşte salariaţii argeşeni de la piroliza Arpechim, ei nu îşi vor pierde locurile de muncă după preluare, ci vor deveni angajaţi ai Oltchim, pe bază de contracte de muncă cu societatea vâlceană, precizează Mihai Diculoiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb