OLX:  Vara 2022 - creşteri importante ale cererilor pentru biciclete, triciclete şi rulote

G.D.
Miscellanea / 20 iunie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Tot mai mulţi cetăţeni preferă să îşi petreacă timpul în aer liber, alături de cei dragi, vara fiind ocazia perfectă pentru a se bucura de soare şi de natură. Datele OLX arată că după perioada de pandemie, consumatorii aleg să profite la maximum de sezonul cald, pregătirile începând încă de luna trecută, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în sub-categoriile "Trotine - Role - Skateboard", "Biciclete - Fitness - Suplimente" şi "Camioane - Rulote - Remorci" din platforma OLX, luna mai a acestui an a adus câteva creşteri importante care demonstrează interesul sporit al consumatorilor pentru activităţile sportive, dar şi pentru călătorii.

Astfel, cererea pentru trotinete şi trotinete electrice a crescut cu până la 32%, iar oferta a fost, de asemenea, pe măsură - cu 25% mai mare în luna mai, spre deosebire de aprilie 2022. Valorile mărite se menţin şi pentru biciclete şi biciclete electrice - un plus de 14% atât pentru cererile, cât şi pentru ofertele disponibile pe OLX.

Mai mult, o altă noutate o constituie oferta mare pentru rulote şi autorulote - 20% creştere în mai, faţă de luna anterioară, raportată la o creştere de 4% a cererilor pentru acest tip de vehicule.

Pe parcursul lunii mai, topul celor mai căutate articole din aceste sub-categorii include (în funcţie de numărul total al căutarilor/produs): biciclete, cu aproape 215.000 de căutări; trotinete electrice, cu 58.800 de căutări în platformă, urmate îndeaprope de trotinete, cu peste 57.000 de căutări. Consumatorii români au mai încercat să găsească şi rulote (peste 41.000 de căutări), biciclete electrice (25.000 de căutări) şi autorulote (10.500 de căutări), subliniază sursa citată.

Preţul mediu pentru o autorulotă ajunge pe OLX la 9.600 lei, iar cel pentru o rulotă la peste 6.500 lei; bicicletele şi trotinetele sunt puse spre vânzare, în medie, cu 700 - 800 lei, iar cele electrice au un cost situat în jurul a 2.000 lei.

În ceea ce priveşte repartizarea cererilor pentru aceste articole pe teritoriul ţării, luând în considerare perioada ianuarie - mai 2022, capitala conduce detaşat topul cererilor pentru biciclete (64.100), triciclete (23.300), rulote (8.300) şi autorulote (1.200). Următoarele locuri, cu indicatori asemănători, sunt ocupate de Timişoara - 14.830 de cereri pentru biciclete, 2.890 pentru trotinete şi Cluj-Napoca - 14.820 de cereri pentru biciclete, 2.810 pentru trotinete. Pentru rulote şi autorulote, topul este completat de Ilfov şi Cluj-Napoca, cu o cerere care variază între 2.500 - 2.900, respectiv 500 - 600.

Serviciul de Livrare prin OLX permite tuturor consumatorilor să primească şi să expedieze colete pe întreg teritoriul României, în condiţii de siguranţă, să câştige timp şi să economisească bani cu ajutorul costurilor preferenţiale. Pentru lunile aprilie şi mai ale acestui an, în sub-categoriile "Trotine - Role - Skateboard" şi "Biciclete - Fitness - Suplimente" s-au înregistrat peste 1.700 de livrări prin OLX, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb