OMS, mai pesimistă cu privire la capacitatea vaccinurilor de a pune capăt pandemiei COVID-19

S.B.
Miscellanea / 10 septembrie 2021

OMS, mai pesimistă cu privire la capacitatea vaccinurilor de a pune capăt pandemiei COVID-19

Directorul OMS Europa Hans Kluge de arată pesimist, vineri, faţă de capacitatea unui nivel ridicat al vaccinării de a opri - numai el - pandemia covid-19, din cauza variantelor noului coronavirus, care au redus perspectiva unei imunităţi colective, informează news.ro.

Având în vedere probabilitatea sporită ca boala să fie în continuare endemică - fără să fie eradicată -, Hans Kluge îndeamnă, într-o conferinţă de presă la "anticipare pentru a ne adapta strategiile de vaccinare" - mai ales în privinţa unor doze suplimentare.

În mai, oficialul sanitar ONU aprecia că "pandemia se va încheia atunci când vom atinge o acoperire vaccinală minimă de 70%" a populaţiei mondiale.

Întrebat dacă acest obiectiv mai este valabil sau dacă este necesar să fie revizuit în creştere, Hans Kluge a subliniat că noi variante mai contagioase ale SARS-CoV-2, în principal varianta indiană (delta), au schimbat situaţia.

La acea vreme, în pofida faptului că varianta din India făcea ravagii, "nu exista o asemenea apaiţie de variante tot mai transmisibile şi mai virale", subliniază el.

"Aşadar, cred că acest lucru ne aduce în punctul în care obiectivul esenţial al vaccinării este, înainte de toate, împiedicarea formelor grave ale bolii şi mortalitatea", subliniază Hans Kluge.

"Dacă luăm în calcul faptul că noul coronavirus va continua să înregistreze mutaţii şi să rămână printre noi, atunci trebuie să anticipăm cum să ne adaptăm în mod treptat strategia de vaccinare transmiterii endemice şi să obţinem cunoştinţe foarte preţioase despre impactul dozelor suplimentare", apreciază el.

Potrivit unor epidemiologi, de-acum pare iluzoriu faptul că se poate atinge imunitatea colectivă numai cu ajutorul vaccinurilor, însă acestea rămân cruciale în controlarea pandemiei covid-19.

Un nivel foarte mare al vaccinării rămâne totodată indispensabil "în vederea unei reduceri a presiunii asupra sistemelor noastre de sănătate, care au o nevoie desperată să trateze alte boli decât covid-19", mai subliniază Hans Kluge.

Varianta indiană (delta) a SRAS-CoV-2, în prezent dominantă, este considerată cu 60% mai transmisibilă decât varianta precedentă, britanică (alpha), şi de două ori mai transmisibilă decât virusul istoric.

Cu cât un virus este mai contagios, cu atât este mai mare pragul imunităţii colective, adică pragul persoanelor imunizate de la care epidemia se opreşte.

Acest nivel poate fi obţinut prin vaccinare sau prin infectare naturală.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. imunizarea naturala de grup pune capat! - sel ectia naturala

    Semnat comenturi "cretine" 

    1. L-ai văzut pe fascistu de Biden cum a mârâit el la popor, că răbdarea lui de dictator a ajuns la limite??

    la ce foloseste un vaccin facut anul trecut la o tulpina aparuta dupa un an ? beeeeeee !

    1. Tocmai asta e ideea, sa fie tulpina și vaccinul. Apar 3 tuplini pe an, faci frumos 6 vaccinuri. Te transformi dintr-o vita, într-o oaie.

      Vai cat de destept esti!! Wooow

      nu-i nici o ideie , au aparut zeci de tulpini si vaccinul este acelasi .

    Era de așteptat, as e planul, pas cu pas, mai întâi ii aburești sa se vaccineze apoi le spui că "asta e", vaccinul va fi ca un impozit anual pe prostie!

    Cand ai de-a face cu prosti, e și păcat să nu-i aburești. 

    Dupa ce i-a injectat pe sclavi cu otravurile lor mortale, prin slugile de la conducerea Coloniilor, acum satanistii si marxistii de la OMS, o dau la intors si spun ca injectiile lor criminale nu mai sunt eficiente pt noile variante Covid, afirmand ca vaccinarea ar trebui extinsa la cat mai multi nevaccinati si sugerand(desi n-au spus-o acum) ca injectarea sclavilor ar trebui sa devina sezoniera pt a avea efect! Trist este faptul, ca exista inca destui tampiti care pun botul la astfel de mizerii, marca OMS, ducandu-se sa se injecteze mortal, ca si mieii la taiere!

    " capacitatea unui nivel ridicat al vaccinării de a opri - numai el - pandemia covid-19"

    Sa ii spuna cineva securistului Cimpeanu ca vaccinul nu este singura solutie pentru oprirea crizei sanitare, asa cum ne dezinforma zilele trecute. Securistul nu stie ca s-au schimbat datele problemei. 

    1. Se va trece în "comunicarea strategică" de la "vaccinul, ultima soluție" la "fascismul ultima soluție". Câmpeanu are intelectul decalat..

    Presa de pe ocean discută cea mai recentă manevră (cum o pot numi altfel) a CDC. Acel CDC care și-a depășit clar mandatul când a semnat un ordin prin care a extins o lege pe care Congresul nu a mai prelungit-o.

    “CDC Director Rochelle Walensky signed an extension to the eviction moratorium halting residential evictions to help slow the spread of SARS-CoV-2.” 

    Foarte recent, CDC a modificat definițiile folosite de zeci de ani pentru “vaccinare” și “vaccin”. 

    “Before the change, the definition for “vaccination” read, “the act of introducing a vaccine into the body to produce immunity to a specific disease.” Now, the word “immunity” has been switched to “protection.” 

    The term “vaccine” also got a makeover. The CDC’s definition changed fr om “a product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease” to the current “a preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases.” 

    Some people have speculated that the unannounced changes were the CDC’s attempt to hide the fact COVID-19 vaccines are not 100% effective at preventing coronavirus infection. U.S. Representative Thomas Massie of Kentucky said in a popular tweet the CDC has “been busy at the Ministry of Truth.” 

    Acum vaccinarea nu mai este “imunizare” ci doar “protecție”. Iar vaccinul este “un preparat care stimulează sistemul imunitar contra bolilor”. 

    Și gurile “rele” au început să comenteze astfel. Evident că CDC-ul a făcut modificările pentru a le adapta acestei generații de terapii genice care impropriu au fost numite vaccinuri în toată această perioadă. Medicamentul care te protejează doar 80% de spitalizare, dar nu de infectare și răspândire, nu era vaccin. Acum CDC-ul a modificat definiția și el devine vaccin. 

    Dar tot gurile “rele” au remarcat faptul că și banalele vitamine se încadrează acum în noua definiție pentru “vaccin”. 

    Spuneți tuturor celor care mai folosesc expresia “imunizați-vă cu vaccin” că sunt desueți. Ar trebui să spună “protejați-vă cu vaccin”. 

    De ce face CDC-ul asta? Pentru a sprijini noul decret dat de Biden care impune vaccinarea obligatorie. Când se va ajunge în justiție contestând acea lege, ar fi fost ușor de demonstrat că terapiile genice nu sunt vaccin pentru că nu imunizează. De aceea CDC-ul a schimbat definiția. Însă această modificare deschide ușa și pentru alte medicamente de a fi impuse prin lege. În definitiv, orice substanță care stimulează sistemul imunitar va putea fi, printr-un astfel de precedent, injectată în oricine obligatoriu prin lege. 

    Dar pentru că am atins și subiectul vaccinării obligatorii impusă de Biden, Shannen Coffin, fost consilier juridic pentru VP Dick Cheney, spune: 

    Coffin: Biden is being advised by some people, look, do it. If it’s unconstitutional the courts will strike it, at least in the meantime we will have gotten the results that we wanted.

    “Biden, fă-o. Dacă este neconstituțional, justiția o va da jos. Dar în acest timp, vom obține rezultatele dorite”. 

    1. Multumesc pentru informatii.

      Imi scapasera aceste aspecte 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb