One United Properties achiziţionează un nou teren în Bucureşti pentru o nouă dezvoltare rezidenţială

G.D.
Piaţa de Capital / 26 iulie 2022

One United Properties achiziţionează un nou teren în Bucureşti pentru o nouă dezvoltare rezidenţială

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie, anunţă achiziţionarea unui teren situat în sectorul 1 din Bucureşti, pe Bulevardul Poligrafiei nr. 50 şi 52-54, care va fi destinat construirii unei noi dezvoltări rezidenţiale denumite One Herăstrău City, conform unui comunicat remis redacţiei. Valoarea tranzacţiei se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, terenul are o suprafaţă de 36.869 mp şi include 19 clădiri vechi, ce urmează să fie demolate de către dezvoltator. Ulterior, One United Properties va construi pe acest teren o nouă dezvoltare rezidenţială, denumită One Herăstrău City, într-un amplu proiect de regenerare urbană ce va readuce la viaţă o zonă centrală a oraşului. One Herăstrău City va cuprinde aproximativ 900 de apartamente în cadrul a şapte turnuri, care se vor întinde pe o suprafaţă totală construibilă (GBA) de până la 150.000 mp deasupra solului şi 70.000 mp subteran. Noua dezvoltare va integra şi o zonă comercială cu numeroase facilităţi şi servicii destinate comunităţii, precum un SPA cu sală de sport, piscină semi-olimpică, restaurante, cafenele, dar şi magazine de mici dimensiuni care vor oferi diverse servicii. Dezvoltarea One Herăstrău City va fi poziţionată în imediata apropiere a Parcului Herăstrău.

"Tranzacţia face parte din strategia One United Properties de a constitui un pipeline solid pentru viitoare dezvoltări sustenabile. Ne propunem ca prin noua dezvoltare One Herăstrău City să continuăm strategia companiei în ceea ce priveşte regenerarea urbană şi să revitalizăm o zonă abandonată. În prezent derulăm o operaţiune de majorare a capitalului social, care are ca scop atragerea de capital ce urmează să fie investit cu prioritate în noi dezvoltări, iar One Herăstrău City este una dintre cele zece dezvoltări pe care compania le va finanţa cu noul capital", a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

Strategia One United Properties se concentrează pe investiţii în dezvoltări premium sustenabile, iar asemenea altor dezvoltări ale companiei, precum One Floreasca City, One Cotroceni Park sau One Herăstrău Towers, şi One Herăstrău City va readuce la viaţă o zonă din centrul Bucureştiului care a fost abandonată pentru o perioadă îndelungată de timp. Dezvoltarea va beneficia de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului înconjurător şi cele mai rentabile sisteme de utilizare a spaţiului disponibile, sistem care reduce semnificativ costurile pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Merge Bine?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb