OPINII  Nu cred că Guvernul trebuie să intre în analiza salariilor pentru compensarea electricităţii

Jack Cutişteanu, director general Petprod
Politică / 2 noiembrie 2022

Nu cred că Guvernul trebuie să intre în analiza salariilor pentru compensarea electricităţii

Titlu în AM, astăzi de dimineaţă (02.11.2022): "Guvernul vrea compensare la curent în funcţie de ce salariu are fiecare român".

Nu cred că Guvernul trebuie să intre în analiza salariilor, veniturilor etc. ale fiecărui român. Sigur, poate primi statistici şi să dea compensări proporţionale. Ca de obicei, ne scărpinăm la urechea dreaptă cu mâna stângă. Ce căutăm noi să facem compensare discreţionară în funcţie de salariu? Ne interesează consumul şi nu salariul! Atunci e simplu şi putem să o facem din softurile distribuitorilor, fără să căutăm în buzunarele consumatorilor.

Exemplu: Guvernul a decis să dea o compensare de x% pentru consumatori. Guvernul are şi o estimare a cât va costa această iniţiativă.

Propunere: să presupunem că media reducerii este în kwh, 50 kwh.

Guvernul va plăti distribuitorilor 50 kwh/consumator. Distribuitorul va transfera suma rezultată producătorilor proporţional cu volumul cumpărat de la fiecare producător. Furnizorul va emite consumatorilor facturi identice cu cele de până acum, cu specificaţia suplimentară: (-)50 kwhx24x31 zile. Cred că nu am făcut nicio greşeală. Important este principiul .

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BAI !!!!!!!!!!!! VOI , TOT N-ATI INTELES ??? NU GUVERNUL VREA , CI TOVARASUL CIOLACU '''''' VREA '''''' !!!!!!!!!!!!! EL , E TOTUL SI TOATE , SE PARE !!!!!!!!! DE CE ????????? FIINDCA E ''''''' UN COMUNIST , CARE JUDECA IN MOD COMUNIST ''''''' !!!!!!!!! IN CE MOD ???????? SA PLATEASCA FIRMELE PRIVATILOR , SA PLATEASCA POPULATIA , SA PLATEASCA CINE E CAPITALIST , IAR CEI CARE VOR SPRIJIN , SA VINA CU DOVADA SCRISA , ''''''' CA SANT SARACI , SI NU-SI PERMIT !!!!!! ''''''''. CINE LUCREAZA , SA ADUCA ADEVERINTE DE SALARIU ACOLO , UNDE TREBUIE , PENSIONARII , SA ADUCA CUPOANELE DE PENSIE , TOT ACOLO UNDE TREBUIE , SA STEA PE LA COZI , TOT ACOLO UNDE TREBUIE , PANA L-I SE FACE RAU , SI SE IMPRASTIE PE JOS , DE EPUIZARE !!!!!!!!!!!!!! DACA MOR , ATATA PAGUBA !!!!!!!!!!!!!! ROMANIA , MAI SCAPA DE CATIVA ''''''' NEAVENITI '''''''' !!!!!!!!!!!!!! VEDETI ????????? ASTA , E SCOPUL !!!!!!!!!!!!! TOT EL , A PROPUS CA ROMANII DIN GOSPODARIILE INDIVIDUALE , SA PLATEASCA DE LA 0.80 BANI KILOWATUL , LA 1.30 LEI / KILOWATUL , DECI , VREO 60 % MAI MULT DECAT INAINTE !!!!!!!!!!!!!!!! CA ROMANII , AU DE UNDE !!!!!!!!!!!!!! CA SANT PUTRED DE BOGATI , CAM CA LA NIVELUL LUI !!!!!!!!!!!!!! TOT EL , A PROPUS CA IMPOZITUL PE DIVIDENDE DE LA BURSA DE VALORI , SA CREASCA DE LA 5 % , LA 16 % , FIINDCA CEI CARE AU CUMPARATE ACTIUNI AICI ''''''' SE IMBUIBA ''''''', PE SPATELE POPULATIEI SARMANE , CARE NU-SI PERMITE SA CUMPERE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!! '''''''' PARADISUL PENTRU EI , TREBUIE SA SE TERMINE !!!!!!!! ''''''''. A MAI ZIS EL !!!!!!!!!!! NOROC CU LIBERALII , CA AU '''''' NEGOCIAT LA SANGE CU EL '''''''', SI AU OBTINUT PENTRU ROMANI , SCADEREA LA 8 % !!!!!!!!!! CINSTITUL CIOLA ''', AR FI SPUS CA : TREBUIE CA ROMANIA SA AJUNGA CU IMPOZITUL PE DIVIDENDE , LA NIVELUL TARILOR CAPITALISTE DIN EUROPA SI AMERICA !!!!!!!!!!! ADICA , MAI PE SCURT , INTRE 25 SI 30 % !!!!!!!!!!!!! TOCMAI BINE CA SA PROVOACE UN EXOD MASIV SI PRINTRE PUTINII INVESTITORI CARE AU AVUT CURAJUL CA SA SE BAGE IN ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!! VEDETI ?????????? MANDRA CORABIA , LA PSD !!!!!!!!!!!!!! VREDNIC , CARMACIUL !!!!!!!!!!!! INTELEPTI CONDUCATORI !!!!!!!!!!!! DE CE MAI E NEVOIE DE ALTE PARTIDE IN ROMANIA , NU INTELEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUMA , CIOLA '''', VREA IMPOZITE SPECIALE , DE LA FIRMELE CU AFACERI DE PESTE 100.000.000 MILIOANE DE LEI !!!!!!!!!!!!!!! CA , CICA SE IMBUIBA !!!!!!!!!!!!!!!!! SI LE DA ''''''' PE AFARA ''''''' !!!!!!!!!!!!!!! ADICA , SANT PREA BOGATI !!!!!!!!!!!!!!!!!! BINE CA SI-A MARIT EL , SALARIUL MINUSCUL , CU INCA 25 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESTUL ??????????????

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb