Opozantul rus aflat Aleksei Navalnîi îndeamnă la un "front al informaţiei" împotriva Moscovei

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 15 aprilie 2022

Aleksei Navalnîi

Aleksei Navalnîi

Opozantul rus aflat în detenţie Aleksei Navalnîi a îndemnat ieri giganţii occidentali din domeniul tehnologiei să deschidă un ''front al informaţiei'' prin intermediul unor campanii publicitare menite să ajungă la ruşi, informează AFP, conform Agerpres.

"Îl îndemn pe preşedintele SUA (Joe Biden), pe (premierul britanic) Boris Johnson, Comisia Europeană, pe (preşedinta Comisiei Europene) Ursula von der Leyen, pe (fondatorul Facebook) Mark Zuckerberg (...) să găsească foarte urgent o soluţie pentru a zdrobi propaganda lui Putin, utilizând oportunităţile publicităţii de pe reţelele sociale", a scris Navalnîi pe Twitter. "Avem nevoie de publicitate. De multă publicitate", a adăugat Navalnîi.

Criticând recentele sondaje potrivit cărora susţinerea pentru preşedintele Vladimir Putin a crescut de la începutul ofensivei în Ucraina, el a dat asigurări că este vorba de "o minciună".

"Combinaţia dintre propaganda cu adevărat nebună (...) pe toate posturile, 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, blocarea mass-media independente şi a site-urilor web îşi face încet treaba", a scris el. "Adevărul este că majoritatea cetăţenilor ruşi au o idee complet deformată despre ceea ce se întâmplă în Ucraina", a adăugat Aleksei Navalnîi.

Twitter, Instagram şi majoritatea mass-media independente au fost blocate de autorităţile ruse de la declanşarea ofensivei în Ucraina.

Autorităţile ruse şi-au întărit puternic presiunile şi arsenalul juridic pentru a controla în Rusia comunicarea asupra conflictului, ameninţând să aplice pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru difuzarea de "informaţii false" asupra armatei ruse.

Agenţia rusă pentru supravegherea comunicaţiilor, Roskomnadzor, i-a interzis recent Google că facă publicitate pentru serviciile sale în Rusia, după ce a acuzat YouTube că difuzează "informaţii false" despre forţele ruse.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. 1) Frontul exista deja de aproape doua luni. Cine vrea sa afle adevarul, se uita "dincolo", in est. Acolo circula informatia. In tari ca Turcia, India, China, chiar si din Rusia afli mai multe despre razboi decat din UE.

     

    2) Nu mai exista opinii pro-vestice in Rusia. Nimic. ZERO. Navalnii trebuie in mod serios protejat pentru ca ar putea fi linsat pe strada sau se poate sufoca sub tonele de saliva care ar fi aruncate pe el. S-ar ineca.

    Rusii nu pot si nu vor ierta niciodata cum mass-media vestica ignora moartea de zeci de mii de rusi in Donbas, informatie disponibila pe siteurile ONU, dar care nu se difuzeaza la TV-urile prostilor vestici. Moartea sub tirurile de bombe ale regimului de la Kiev intre 2014-2020. Vestul si propaganda lui, asa cum au inarmat ISIS impotriva lui Assad (si europenii pufosi si dragalosi nu aveau idee la ce sunt folositi taxele lor), si apoi ISIS s-a intors in Europa, la fel EU a inarmat teroristii fanatici ucrainieni cu mii si mii de rachete portabile care nici nu mai au ecouri in presa. Iar aceste arme au fost deja vandute multor teroristi. Avioanele civile din Europa nu sunt deloc in siguranta. 

    1. "moartea a zeci de mii"

      "sunt folositi banii din taxele lor" 

      Google Translate inca nu ofera o traducere perfecta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb