Oracle preia compania LogicalApps

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 octombrie 2007

Achiziţia consolidează portofoliul Oracle în domeniul guvernanţei IT, riscurilor şi conformităţii la standarde, prin implementarea politicilor de securitate în timp real

Oracle a anunţat astăzi că va achiziţiona compania LogicalApps, un furnizor de soluţii pentru managementul automatizat al guvernanţei IT, riscurilor şi conformităţii la standarde (GRC). Achiziţia va consolida portofoliul Oracle în zona suitei de aplicaţii de GRC prin oferirea unei soluţii care implementează în timp real politicile de securitate.

LogicalApps furnizează controale automatizate predefinite ale aplicaţiilor în zona de acces, configurare şi monitorizarea tranzacţiilor. Tehnologia sa contribuie la impunerea segregării adecvate a sarcinilor în aplicaţiile enterprise, reduce posibilităţile de fraudă prin controale preventive şi oferă dovezi despre existenţa unui mediu de control adecvat. Portofoliul LogicalApps din domeniul soluţiilor de management pentru controale va consolida suita de aplicaţii GRC Oracle, lucru care îi va ajuta pe clienţi să gestioneze conformitatea cu reglementări multiple, control IT şi riscul proceselor de business.

"Conformitatea cu reglementările şi riscul asociat constituie o prioritate de vârf pentru executivii de astăzi", a declarat Charles Phillips, preşedinte Oracle. "Această achiziţie confirmă promisiunea Oracle de a construi o suită de aplicaţii GRC completă, deschisă şi integrată".

"Soluţiile LogicalApps sunt optimizate pentru aplicaţiile Oracle şi avem sute de implementări comune încheiate cu succes. Implementarea politicilor de securitate în timp real şi integrarea acestora în suita de aplicaţii GRC de la Oracle vor determina o soluţie completă pentru implementarea proceselor GRC la nivel de companie", a spus Chris Capdevila, fondatorul LogicalApps.

Tranzacţia este supusă regulilor referitoare la achiziţii şi este estimată a se încheia în noiembrie 2007. Nu au fost dezvăluite detalii financiare.

Despre Oracle

Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb