"Orange" nu are planuri de fuziune cu "Deutsche Telekom"

Ziarul BURSA #Internaţional / 22 februarie 2018

"Orange" nu are planuri de fuziune cu o rivală din Germania sau să se extindă în altă ţară din Africa, a afirmat ieri şeful companiei franceze de telecomunicaţii, Stephane Richard, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cotidianul Le Monde a publicat recent un articol conform căruia, anul trecut, "Orange" şi "Deutsche Telekom" au purtat discuţii în vederea unei fuziuni. O sursă din apropierea acestui dosar a confirmat pentru Le Monde că au avut loc discuţii confidenţiale între cele două companii care au examinat o fuziune între egali. Sursa a adăugat că discuţiile au rămas într-o fază exploratorie, fără ca o bancă să fie mandatată, în principal din cauza diferenţei de valoare între cele două companii: aproape 40 de miliarde de euro în cazul "Orange", faţă de aproape 70 de miliarde de euro pentru "Deutsche Telekom".

Speculaţiile cu privire la o eventuală fuziune a operatorilor francez şi german apar în mod regulat pe fondul consolidării sectorului european al telecomunicaţiilor.

"Nu avem o agendă ascunsă, nu avem un proiect ascuns, sau negocieri secrete, nici cu germanii, nici cu africanii, nici cu alţii", a declarat miercuri Richard.

Acesta a exclus posibilitatea că "Orange" ar putea conduce potenţiala nouă rundă de discuţii între operatorii francezi de telecomunicaţii, pentru reducerea numărului companiilor de la patru la trei.

Orange a condus ultima încercare de consolidare a pieţei franceze încercând un acord complex, în urma căruia ar fi achiziţionat subsidiara de telecomunicaţii a grupului "Bouygues" şi ar fi vândut unele părţi rivalelor "Iliad" şi "Altice".

"Ceea ce este sigur este că Orange nu va juca un rol cheie în niciun fel de schemă de consolidare. Nu va exista o nouă rundă a consolidării Orange-Bouygues. Suntem pe două drumuri complet diferite astăzi", a declarat Richard.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb