Orban: "Forţa Dreptei are ca obiectiv obţinerea unui procent între 7% şi 10% la alegerile europarlamentare"

T.B.
Politică / 5 august 2023

Orban: "Forţa Dreptei are ca obiectiv obţinerea unui procent între 7% şi 10% la alegerile europarlamentare"

Forţa Dreptei are ca obiectiv obţinerea unui procent între 7% şi 10% la alegerile europarlamentare de anul viitor, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele acestei formaţiuni politice, Ludovic Orban, conform agerpres.ro.

El susţine că Forţa Dreptei este partidul cu cea mai rapidă creştere din România.

"Obiectivul nostru este să luăm între 7 şi 10 procente la europarlamentare. Un scor bun la europarlamentare va potenţa o creştere mai rapidă ulterioară. Sunt un om realist. Nu îmi fixez obiective să iau 90% sau 15%. Suntem un partid în curs de dezvoltare", a afirmat Orban.

Potrivit acestuia, Forţa Dreptei are deja organizaţii constituite în aproximativ 500 de unităţi administrativ teritoriale din totalul celor 3.300 din România.

"Suntem un partid care are un an şi trei luni vechime. Niciun alt partid nu s-a dezvoltat atât de repede, iar dezvoltarea este în nişte condiţii de ostilitate maximă, pentru că PSD - PNL calcă în picioare pe oricine are altă opinie şi pe oricine încearcă să îşi exprime o opinie critică faţă de ei", a adăugat liderul Forţei Dreptei.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Cred că glumește. Dacă PNL ia procentele astea să zică Doamne ajută. PNL oricum riscă să nu mai intre în Parlament. Deci Froța n-are nicio șansă.

    Domnul Orban mimează indignarea față de politica PSDNL dar uită că atunci când a fost prim-ministru a practicat aceleași politici. Idem USR. 

    1. Asta cred ca atunci cand a adus vorba despre procentele pe care FORTA INTUNERICULUI doreste sa le obtina la europarlamentare,erea MANGA si avea VISE EROTICE.! PUSCHEA dupa tine alcol rafinat.!

      PNL va intra lejer in Parlament, desi in ultimii ani, de la fuziunea cu PDL, a semanat tot mai mult cu PSD.

      Partea proasta este ca PNL nu mai este acea alternativa viabila la PSD, pentru ca pare a fi un alt fel de PSD, dar tot PSD, dar nici altceva nu exista ca alternativa la PSD. Oricum ar fi, avem o clasa politica jalnica, iar la un moment dat mamaliga romaneasca va exploda daca se va merge pe aceeasi linie cu risipa (multa), investitiile (putine) si hotia (generalizata). 

    poate se referea ca impreuna cu usr face acele procente

    poate fantoma vrea sa spuna 7-10 la suta adica egal cu minus 3 la suta. nu stim daca e treaz cand vorbeste sau daca a fost treaz vreodata sau tb sa acceptam ca exista si iq-uri minuscule care vorbesc.

    ....de acord cu comentariile celor anonimi . Intrebarea e ;''Care sunt acele partide atat de loiale acestei tari si care sa-si spuna cuvantul si cu rezultate in Parlamentul European.???. Acesti ageamii din PSD si PNL care nu fac alceva decat ocupa un ''scaun'' in parlament bine platit. Cum sunt rezultatele partidelor in tara asa sunt si inafara tari.Nu vedeti cum ne chinuim sa acesam bani din programele PNRR .!!Nu vedeti toate galceavele si inconseventele dintre actuali conducatori . E o rusine.Tara aceasta din nefericire se duce pe rapa. PS.De peste 30 de ani astept cu totul alceva Pa,pa....pleaca si mai multi din aceasta tara,in devenire bananiera.,confiscata la nivelul tuturor institutiilor de ageamii si incompetenti

    1. Banii din pnrr sunt cheltuiti aiurea

      Piste pentru biciclete la tara

      AUR e singurul partid care n-a fost la guvernare până acum. Chiar dacă va ajunge n-am speranțe prea mari.

      ageamii, incompetenti si hoti!

      Daca zAUR va ajunge la guvernare, vom avea orbanizare ca in Ungaria, adica instalarea treptata a dictaturii, ceea ce inseamna ca vom pierde libertatea presei, a institutiilor fundamentale si mai apoi a omului de rand. Vom primi informatia pe care o vrea dictatorul, vom trai asa cum vrea dictatorul si vom gandi si spune ceea ce vrea dictatorul. Vom deveni zombi, fara sa ne dam seama, sau daca ne vom da seama, nu va conta pentru ca nu vom putea face nimic pentru a schimba situatia intrucat vom avea deja latul in jurul gatului.

      În ce fel diferă situația actuală de ce descrii dumneata?

    europarlamentare...o paine de mancat pt multi inutili, un ciolan de ros la nivel inalt.

    toate-s vechi si noua toate 

    Mai obțineți putând.

    1. Scuze ,,puta"

    Forţa Dreptei este partidul cu cea mai rapidă creştere...da din dreapta inainte si inapoi si cresteeee, de rupe!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb