ORBAN: "Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială"

J.P.
Politică / 2 mai 2021

"Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială"

Preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, afirmă, într-un mesaj postat sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, că de Învierea din acest an românii "privesc în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an", conform Agerpres.

"Gândurile şi urările mele se îndreaptă către toţi creştinii care sărbătoresc Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în diaspora. Sărbătoarea Paştelui ne reuneşte pe toţi în spiritul compasiunii şi al apropierii de ceilalţi, cu bucuria veştii că Domnul Iisus a înviat pentru noi. A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toţii puşi la mari încercări, cetăţeni şi autorităţi, pentru a face faţă unei crize fără precedent. Le mulţumesc tuturor celor care, în această perioadă, dând dovadă de responsabilitate şi solidaritate, au respectat regulile de protecţie sanitară absolut necesare, contribuind astfel la salvarea vieţilor celor din jur", afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, în mesajul său.

De asemenea, el adaugă că românii care au respectat regulile de protecţie sanitară sunt "alături de personalul medical, adevăraţii noştri eroi din prima linie care au făcut şi fac eforturi cu adevărat supraomeneşti".

Orban arată că le suntem cu toţii recunoscători cadrelor medicale implicate în lupta cu pandemia "pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-şi viaţa în pericol pentru a-şi salva semenii".

"Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viaţa care ne-a lipsit atât de mult. Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an. Lumina sfântă să vă coboare în suflete şi în case, dragi români. Paşte fericit!", mai afirmă Ludovic Orban, în încheierea mesajului.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Hahaha! Si asta asociaza miracolul Invierii, cu miracolul vaccinurilor si al respectarii restrictiilor! De fapt, pt Sica, singurul miracol este cel vodcii distilate, care-l duce in Nirvana lui, si anume, starea avansata de ebrietate!

    1. cati ani ai ? dupa glumitele tale ai fi la gradinita ! trebuia ca deobicei sa incepi cu sica , inca una si ma duc , pontosule !

      Tu crezi ca daca tac-tu e infantil si retardat, toti sunt ca el? Si cum aschia nu sare departe de trunchi, si tu esti cam tot pe-acolo!

      prostule !

      Te privesti in oglinda si apoi te adresezi propriei persoane, nu-i asa? Te ajuta si mutra, de altfel!

      Dacă nu era " Sică " ( Domnul Victor Orban), India scria pe tine si pe tot "neamul" tău de centuristi!

      Poti înțelege asta cu creierul tău alterat? 

      Mare minune. A inviat din betie Orban.Cand s-a trezit,a inceput sa le spuna romanilor ce bine or sa traiasca sub guvernul lui iohannis peste cativa ani dupa ce se vor vaccina la fiecare 6 luni. a uitat insa sa le spuna romanilor ca in afara de cei aproape 28 de mii de romani morti de covid,au mai murit in afara spitalelor inchise pentru bolnavii de alte boli inca vreo 80 de mii. Asa ca,dupa orban,romanii vor fi fericiti,dupa ce vor termina ei guvernarea si PNL,v-a apuca drumul PNTCD. La multi ani Sica,numit si STICLA.!

      Ce faci oligofrenule? Te-ai masturbat impreuna cu tac-tu in Sfanta zi de Pasti, iar acum iti stopesti ecranul si tastatura cu lichidul seminal infertil?

      raspuns IMBECILULUI de la opinia 1.7. Ai dreptate Imbecilule,de unde stii ce am facut eu in ziua de Paste(ca tu pasti),ti-au spus mata si nevastata.? Asa este m-am masturbat iar lichidul seminal li l-am dat mati si nevestiti sa il manance ca ereau moarte de foame,intrucat tu,esti atat de PROST incat le-ai lasat fara mancare in ziua de Paste.Ia intreabale,sau saturat sau nu,ca pot sa le hranesc iarasi.!

      Se pare ca te-ai enervat maestre boschetar, iar de-aici vine si incoerentza ta la nivel de gramatica si de logica, precum si crizele tale de epilepsie! Probabil ca ti s-a terminat aurolacul si ai intrat in sevraj! Du-te taticule si ia de urgentza niste pastile pt cap, desi la ce probleme psihice ai, nu cred ca mai au nici alea vreun efect!

    ar trebui un proces colectiv impotriva acelor care au distrus economiile si viata oamenilor profitand de aceasta gripa . la noi johanis , orban si cu guvernul lor de slugi si cu scarbele din usr , sa plateasca , nu prin vot , prin puscarie .

    D - zeu nu - i bagă în traistă 80.000.000.000 € . Nu suntem competenți să - i folosim : ne paște o involuție efervescență de nu - i cine stinge lumina ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb