Orban: Nu am făcut niciun pas înapoi

R.P.
Ziarul BURSA #Politică / 23 iunie 2008

Orban: Nu am făcut niciun pas înapoi

Preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, a declarat ieri, la finalul Biroului Politic al partidului, că liderii liberali au decis să propună Delegaţiei Permanente dizolvarea conducerilor filialelor de la sectoarele 2, 3, 4 şi 5, lucru ce va duce automat la dizolvarea Comitetului de Coordonare al PNL Bucureşti, în care Orban este membru cu poziţia de preşedinte al organizaţiei liberale pe Capitală. "În momentul de faţă, sunt preşedinte al PNL Bucureşti. În momentul în care Delegaţia Permanentă va valida propunerea Biroului Politic, toate funcţiile de conducere care există la nivelul Comitetului de Coordonare - anume funcţia de preşedinte pe care o deţin eu, poziţiile de vicepreşedinţi pe care le deţin Andrei Chiliman şi Antonel Tănase - automat se dizolvă ca o consecinţă a dizolvării celor patru Birouri Politice de la nivelul filialelor de sector, care nu au avut performanţă", a explicat Orban, citat de Rompres. "Ca urmare a dizolvării Comitetului de Coordonare prin dispariţia celor patru preşedinţi care îl compuneau, practic toate funcţiile de la nivelul Consiliului de Coordonare a Bucureştiului se vacantează ca o consecinţă a vacantării celor patru sectoare şi se va numi o formulă de coordonare în care preşedintele partidului se va implica direct, ca să îmbunătăţească performanţa în Bucureşti", a spus Ludovic Orban.

Orban a declarat că soluţia a fost propusă de preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. "E mult mai importantă unitatea PNL. Decizia a fost luată în consens, inclusiv eu am votat pentru această formulă. În acestă formulă, am şi eu de pierdut, dar are de câştigat PNL. Sunt hotărât să pun în continuare umărul la dezvoltarea organizaţiilor şi la pregătirea unei performanţe electorale la nivelul Bucureştiului cum nu a avut niciodată PNL", a mai spus Orban. Potrivit acestuia, campania pe care a făcut-o PNL la Bucureşti a îmbunătăţit percepţia bucureştenilor asupra liberalilor. "Nu am făcut niciun pas înapoi, nici premierul Tăriceanu nu a făcut niciun pas înapoi, am reuşit să găsim o soluţie pe care să o acceptăm amândoi şi care să ducă la reunirea tuturor forţelor şi liderilor importanţi în PNL pentru a ridica Bucureştiul. (...) Se poate spune şi că am făcut un pas înapoi, dar este un foarte mic pas înapoi pentru că pun deasupra imaginii şi intereselor mele personale obiectivele de ansamblu ale PNL", a comentat Orban.

Întrebat dacă va candida la un nou mandat de preşedinte al PNL Bucureşti, Ludovic Orban a evitat răspunsul afirmând că, deocamdată, importantă este pregătirea pentru alegerile parlamentare. Delegaţia Permanentă a PNL a început ieri în jurul orei 16.00. Până la închiderea ediţiei, nu fusese prezentată nici o concluzie a întâlnirii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb