Organizaţiile locale PSD din 21 de judeţe, decimate

Lilian Cojocaru
Ziarul BURSA #Politică / 6 iulie 2004

Aproape 300 de lideri locali ai PSD şi-au dat, pînă ieri, demisia "de onoare" din funcţiile deţinute în fruntea organizaţiilor teritoriale. Constrînşi de decizia Delegaţiei Permanente de la centru, de a demisiona din "onoare", reprezentanţii organizaţiilor locale din 21 de judeţe şi-au părăsit fotoliile de conducere. Amintim că Delegaţia Permanentă a partidului a stabilit ca, pînă la data de 5 iulie, să demisioneze din funcţii cei care au obţinut, în acest an, rezultate mai slabe decît în 2000, la alegerile locale.

Cel mai răsunătoare demisii s-au produs la Bucureşti, Bacău şi Călăraşi, unde organizaţiile locale au fost părăsite de: Dan Ioan Popescu, Viorel Hrebenciuc, respectiv, Doru Ioan Tărăcilă. La Bucureşti, în afară de Dan Ioan Popescu, au fost înlocuiţi din funcţii preşedinţii organizaţiilor de sector. La Bacău, demisia lui Viorel Hrebenciuc a fost acompaniată de cele ale vicepreşedinţilor organizaţiei judeţene, Corneliu Iacubov şi Constantin Apostol, iar Dumitru Sechelariu a demisionat din toate funcţiile deţinute în PSD, renunţînd şi la calitatea de membru al acestui partid.

Schimbări importante s-au făcut şi la Neamţ, Brăila, Botoşani, Tulcea şi Caraş-Severin, unde au demisionat preşedinţii organizaţiilor. Aceştia au fost însoţiţi de întreaga conducere judeţeană. Mai mult, au demisionat din funcţii şi unii lideri de organizaţii municipale şi comunale. La Alba Iulia a renunţat la funcţie preşedintele organizaţiei municipale, împreună cu lideri din Blaj. În judeţul Ilfov au demisionat din funcţii 11 vicepreşedinţi de organizaţii comunale. Acelaşi lucru s-a întîmplat la Suceava, Braşov, Mureş, Teleorman, Galaţi şi Giurgiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb