OTP Bank contribuie la amenajarea şcolilor din mediul rural

F.D.
Bănci-Asigurări / 7 septembrie 2023

OTP Bank contribuie la amenajarea şcolilor din mediul rural

OTP Bank, în parteneriat cu Asociaţia Aura Ion şi Fundaţia OTP Bank, au desfăşurat vineri, 1 septembrie o acţiune de voluntariat la Şcoala Generală din Comuna Stejaru, judeţul Teleorman. Această iniţiativă face parte dintr-o campanie extinsă de amenajare a şcolilor din zonele rurale, EduPlant, cu scopul de a oferi elevilor un mediu optim pentru dezvoltarea educaţională, arată un comunicat de presă al băncii remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, peste 500 de copii, inclusiv preşcolari, elevi de la clasele primare şi gimnaziale, dar şi copii cu cerinţe educaţionale speciale, beneficiază de rezultatele acestui proiect.

Voluntarii OTP Bank, OTP Leasing şi ai Fundaţiei băncii au lucrat în echipă pentru a transforma şcoala într-un loc mai plăcut şi mai funcţional pentru cei 128 de elevi din Comuna Stejaru.

"Prin devotamentul şi entuziasmul cu care s-au implicat în îmbunătăţirea educaţiei copiilor din mediul rural, voluntarii OTP Bank şi întreaga companie au transformat nu doar spaţiile fizice ale şcolii şi bibliotecii, ci şi peisajul de posibilităţi pentru aceşti copii. Acţiunile lor remarcabile demonstrează că investiţia în educaţie este cea mai puternică monedă de schimb pentru un viitor mai luminos." - Mariana Ciuca, Preşedinte, Asociaţia Aura Ion.

OTP Bank, împreună cu parteneri săi din societatea civilă, Asociaţia Aura Ion şi Fundaţia OTP Bank Romania au iniţiat şi sprijinit în ultimii doi ani proiecte care au pus accent pe îmbunătăţirea accesului la educaţie de calitate şi dezvoltare durabilă în comunităţile rurale din întreaga ţară. În cadrul a trei initiative EduPlant, au fost amenajate spaţiile extene de joacă şi socializare din 3 şcoli din mediul rural şi dotate şi amenajate în total trei biblioteci moderne şi complet funcţionale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb