OTP Bank lansează un program dedicat finanţării antreprenorilor locali

A.B
Comunicate de presă / 8 iulie 2020

OTP Bank lansează un program dedicat finanţării antreprenorilor locali

OTP Bank România anunţă înfiinţarea Direcţiei Micro, prin care asigură servicii dedicate de finanţare şi consultanţă companiilor de dimensiune mică, cu cifră de afaceri de până la un milion euro anual, potrivit unui comunicat de presă.

Prin noua direcţie , OTP Bank urmăreşte să susţină mediul privat şi profesiile liberale cu produse şi soluţii bancare adaptate la nevoile şi la dimensiunea specifică acestui tip de companii antreprenoriale, care de obicei nu dispun de suficiente resurse proprii pentru a susţine dezvoltarea fluidă a afacerii şi care sunt şi cele mai rapid afectate în momentele de scădere economică la nivel naţional.

Direcţia Micro va funcţiona în cadrul Diviziei Retail, coordonată de Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, iar funcţia de director al Direcţiei îi revine lui Radu Râmbeţ.

Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, OTP Bank România, a declarat : "Noua dezvoltare şi specializare a serviciilor OTP Bank, prin lansarea Direcţiei Micro, face parte din orientarea noastră către mediul antreprenorial şi susţinerea activităţii acestui segment de companii cu importanţă ridicată la nivel naţional. Este totodată un nou pas în strategia de dezvoltare a băncii pentru următorii cinci ani - Apollo, anunţată anul trecut, prin care, alături de o echipă dedicată şi prin produse personalizate, ne vom concentra asupra companiilor mici din România"

Serviciile Direcţiei Micro pentru firmele cu afaceri de până la un milion euro, care reprezintă cea mai mare pondere dintre cele peste 1 milion de companii active din România, sunt disponibile prin intermediul reţelei de sucursale OTP Bank, antreprenorii fiind consiliaţi de personal specializat dedicat în construirea pachetelor financiare optime pentru dezvoltare şi investiţii, aminteşte comunicatul de presă.

Direcţia Micro încorporează activităţi de management şi dezvoltare a produselor, consultanţă şi vânzări specializate pentru antreprenori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb