OTP Bank România finanţează cu 15 milioane de lei compania Nutriva

S.B.
Bănci-Asigurări / 11 noiembrie 2021

OTP Bank România finanţează cu 15 milioane de lei compania Nutriva

OTP Bank România a acordat Fabricii de Nutreţuri Combinate Nutriva, din judeţul Vaslui, un credit în valoare de 15 milioane de lei, iar EximBank a emis o garanţie de stat care acoperă 90% din valoarea finanţării, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari şi IMM-urilor cu cifră de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Fondurile acordate de OTP Bank România, cu garanţie EximBank, au ca destinaţie acoperirea cheltuielilor aferente contractelor comerciale în derulare ale companiei, cât şi a cheltuielilor generale.

Fabrica de Nutreţuri Combinate Nutriva este parte a Grupului de Firme Safir, care produce carne de pa-săre, preparate şi semipreparate din carne de pasăre sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc şi Fomică?, un business 100% românesc început de la zero în urmă cu 30 de ani.

"La nivel global, afacerile de familie contribuie la dezvoltarea economiei, iar acesta ne dorim să devină un trend şi pentru companiile locale. Ca susţinători activi ai mediului de afaceri, suntem recunoscători că putem fi parte din povestea Nutriva, o companie cu o poveste autentică, scrisă cu pasiune. Ne asumăm rolul de consilieri şi susţinători ai afacerilor iniţiate cu suflet şi rămânem parteneri financiari de încredere în susţinerea unor business-uri puternice şi curajoase cum este Nutriva.", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

"Suntem încântaţi că, împreună cu OTP Bank România, putem contribui la menţinerea activă a lanţului de producţie pentru un business antreprenorial românesc, prin infuzia de capital pentru activitatea curentă. Garanţiile reprezintă o componentă importantă în accesarea oricărui tip de finanţare, iar EximBank are capacitatea de a structura, în parteneriat cu băncile comerciale, soluţii eficiente care facilitează accesul la finanţări avantajoase de care au nevoie societăţile mari şi IMM-urile în depăşirea provocărilor pandemiei", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

"Ne bucură şi ne încurajează suportul oferit de OTP Bank şi Eximbank pentru susţinerea activităţii Grupului de firme SAFIR, prin finanţarea operaţiunilor curente ale Fabricii de Nutreţuri Combinate Nutriva.

Această tranzacţie reprezintă, din punctul nostru de vedere, încă o confirmare a implicării Eximbank în susţinerea capitalului autohton şi a determinării OTP Bank de a dezvolta parteneriate de lungă durată cu jucători importanţi din industrii relevante.

Ni se dovedeşte, incă o dată, că, prin implicare susţinută şi abordare profesionistă, pot fi generate astfel de tranzacţii cu valoare adăugată reală atât pentru partenerii implicaţi, cât şi pentru întreaga economie regională, mai ales în această perioadă plină de provocări" a precizat George SAFIR, Manager General al Grupului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb