OTP LEASING ROMÂNIA LANSEAZĂ: "CEO pentru o zi"

V.D.
Miscellanea / 18 iunie 2018

"CEO pentru o zi"

OTP Leasing România, în parteneriat cu Fundaţia Dreptul la Educaţie şi OK Center, lansează programul CEO pentru 1 zi, menit să le ofere celor la început de carieră o experienţă inedită de învăţare. Iniţiativa se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 22 de ani, înscrişi în cadrul unei instituţii de învăţământ din România, indiferent de profilul studiilor pe care le urmează, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Gândit în 3 etape - bootcamp, 1 zi în rolul de CEO şi mentorat, programul susţine obiectivele celor trei organizaţii de a promova educaţia în domeniul afacerilor şi educaţia financiară. Programul este structurat astfel încât să completeze spiritul curios şi activ al tinerilor şi să le ofere instrumente practice pentru viitoarea lor carieră, se mai arată în comunicat.

Prima etapă constă într-un bootcamp de 3 zile, cu workshopuri pe teme legate de design thinking, strategie de business, futurism, leadership, branding personal, comunicare asertivă. Acestea sunt susţinute de trainerii Fundaţiei Dreptul la Educaţie şi OK Center, de membri ai echipei OTP Leasing România, precum şi de invitaţi speciali. Participanţii vor avea şi un challenge secret, pe care trebuie să îl rezolve până la sfârşitul bootcampului.

În a doua etapă, denumită CEO pentru 1 zi, persoana finalistă va face parte din echipa OTP Leasing şi va participa la sesiuni de briefing cu managerii companiei, sesiuni one-to-one cu Toni Tătaru, CEO-ul OTP Leasing şi va lua parte la activităţile acestuia din ziua respectivă.

Ultima etapă coincide cu programul de mentorat şi follow-up, pentru o experienţă completă de învăţare şi experimentare pentru persoana ce va avea titlul de CEO pentru 1 zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb