Packeta România intră în parteneriat cu Diverta şi îşi extinde reţeaua de puncte pick-up în marile oraşe din ţară

F.D.
Companii / 23 septembrie

Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România

Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România

Packeta România, platformă digitală globală pentru comerţul online, anunţă un nou parteneriat cu lanţul de magazine de birotică şi papetărie, Diverta, prin care adaugă 17 noi puncte pick-up în reţeaua sa naţională, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Noile puncte pick-up din reţeaua Diverta vor facilita procesul de ridicare a comenzilor, contribuind la creşterea accesibilităţii pentru clienţii din marile oraşe.

"Acest parteneriat nu înseamnă doar mai multe puncte pick-up, ci reflectă dorinţa noastră de a ne adapta la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor şi de a îmbunătăţi constant experienţa de livrare", spune Alexandr Jeleascov, Managing Director Packeta România. "În contextul unui comerţ online în continuă expansiune, oferirea de soluţii logistice rapide şi accesibile este esenţială pentru a rămâne competitivi. Colaborarea cu Diverta ne permite să optimizăm procesele de livrare, să reducem costurile şi să ne extindem în mod strategic, asigurând o experienţă cât mai eficientă şi plăcută pentru clienţi".

Beneficiile parteneriatului pentru clienţi şi retaileri

Acest parteneriat între Packeta şi Diverta aduce multiple avantaje ambelor companii, dar şi clienţilor lor. Prin integrarea locaţiilor Diverta în reţeaua de puncte pick-up Packeta, consumatorii beneficiază de o mai mare flexibilitate, având la dispoziţie mai multe opţiuni de ridicare a comenzilor, fără a fi legaţi de livrările la domiciliu. În acelaşi timp, magazinele online partenere Packeta au acum acces la un canal logistic mai extins, reducând costurile şi oferind clienţilor lor o experienţă de livrare îmbunătăţită.

În plus, includerea magazinelor Diverta în reţeaua Packeta contribuie la reducerea timpilor de livrare şi la optimizarea proceselor logistice. Clienţii au posibilitatea de a ridica produsele comandate online din locaţii centralizate şi bine cunoscute, ceea ce sporeşte convenienţa şi eficienţa întregului proces.

Pentru Diverta, acest parteneriat reprezintă o oportunitate de a atrage mai mulţi clienţi în locaţiile sale fizice, prin intermediul serviciilor de puncte pick-up. Odată intraţi în magazine, clienţii pot descoperi şi achiziţiona alte produse din gama variată de birotică, papetărie şi divertisment oferite de Diverta, generând astfel vânzări suplimentare. Această colaborare creează o sinergie benefică între cele două branduri, oferindu-le consumatorilor soluţii care răspund mai bine nevoilor lor.

Un model de business adaptat la schimbările din piaţă

În contextul actual al pieţei de comerţ online, unde rapiditatea şi flexibilitatea sunt criterii cheie pentru succes, Packeta îşi continuă strategia de extindere a reţelei de puncte pick-up prin parteneriate strategice. Alăturarea unui număr tot mai mare de retaileri, precum Diverta, consolidează prezenţa Packeta în România şi îi permite să ofere soluţii logistice mai eficiente şi mai accesibile pentru o gamă largă de consumatori.

Acest model de business nu doar că aduce beneficii operaţionale, dar reflectă şi capacitatea Packeta de a inova şi de a răspunde dinamicii pieţei. Odată cu creşterea volumului de comenzi online, soluţiile de livrare flexibile devin esenţiale, iar extinderea reţelei de puncte pick-up este un răspuns direct la această nevoie. Prin diversificarea locaţiilor pick-up şi adaptarea la nevoile specifice ale pieţei, Packeta reuşeşte să creeze un ecosistem logistic eficient şi scalabil.

Packeta România, a anunţat recent extinderea reţelei de magazine online şi selleri parteneri la peste 1.800, aproape dublu faţă de acum un an.

În paralel, Packeta Group a investit în extinderea reţelei de puncte pick-up şi în îmbunătăţirea serviciilor oferite la nivel internaţional. În prezent, Packeta Group deţine o reţea de peste 16.000 de puncte pick-up proprii, inclusiv peste 6.900 de lockere Z-BOX şi peste 144.000 de puncte pick-up partenere şi livrează colete pentru peste 49.000 de magazine online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb