Pago lansează în aplicaţie plata rovinietei şi a taxei de pod de la Feteşti

G.D.
Companii / 24 august 2022

Pago lansează în aplicaţie plata rovinietei şi a taxei de pod de la Feteşti

Pago, aplicaţia românească prin care s-au plătit peste 12 milioane de facturi de utilităţi în valoare de peste 1,6 miliarde lei, anunţă lansarea în aplicaţie a plăţilor rovinietei şi taxei de pod de la Feteşti, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cei care au un cont în aplicaţia Pago pot cumpăra rapid şi sigur rovinieta sau achita taxa de pod de la Feteşti - Cernavodă, nelimitat şi fără comisioane. Totul se face printr-o integrare directă cu CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii).

Spre deosebire de alte modalităţi de plată online existente deja pe piaţă, plata prin Pago a rovinietei şi a trecerii de pod se face mai rapid, iar datele sunt salvate pentru plăţi viitoare după prima plată efectuată. Acest lucru înseamnă că poţi cumpăra direct de pe telefonul tău mobil o rovinietă sau o taxă de pod în mai puţin de 1 minut. Dovada plăţii se primeşte pe email imediat după plată, într-un format aprobat de CNAIR, având şi posibilitatea de a primi o notificare înainte de expirarea rovinietei.

"Achiziţiile de roviniete şi taxe de pod erau de mult timp în topul celor mai solicitate funcţionalităţi de către utilizatorii Pago. Ne bucurăm că în sfârşit putem să oferim şi aceste tipuri de plăţi în aplicaţie. Am încercat să facem experienţa cât mai simplă, astfel încât expirarea rovinietei sau neachitarea taxei de pod de la Feteşti-Cernavodă să fie două griji de care vom scăpa repede prin Pago. Le mulţumesc celor de la CNAIR pentru deschiderea de a realiza o astfel de integrare directă cu Pago. Vedem în ultima perioadă un număr tot mai mare de iniţiative de digitalizare a plăţilor către instituţiile statului şi ne uităm să integrăm în aplicaţie cât mai multe dintre acestea, pe măsură ce va fi posibil." - au declarat Adrian Cighi şi Alexandru-Gala Popescu, co-fondatori Pago.

Fiecare rovinietă sau taxă cumpărată va aduce şi Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parţial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări. De asemenea, se pot folosi Punctele Pago pentru a cumpăra roviniete şi taxe de trecere pod, subliniază sursa citată.

Plata rovinietei este disponibilă pentru toţi utilizatorii Pago, fie ca folosesc telefoane cu Android, iOS sau Huawei, iar plata taxei de pod Feteşti este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android şi Huawei momentan, urmând să fie disponibilă şi pentru utilizatorii de iOS în următoarele săptămâni, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb