PAIE PE FOC LA SIF MUNTENIA Gabriel Filimon intră în Consiliul SAI Muntenia

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 octombrie 2012

Gabriel Filimon

Gabriel Filimon

Gabriel Filimon, inamicul public numărul unu al grupului de acţionari "revoluţionari" care a schimbat, în iulie, reprezentanţii acţionarilor la SIF4 Muntenia, a intrat în Consiliul de Administraţie al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4, în urma Adunării Generale din 5 octombrie.

Până acum, Gabriel Filimon deţinea numai funcţia de director executiv în cadrul SAI.

Potrivit unui comunicat al SIF4, întrucât în această lună, expiră mandatele a patru din cei cinci membri ai CA SAI Muntenia, Adunarea Generală a ales patru persoane pentru un nou mandat de patru ani: Florica Trandafir, economist şi administrator SAI Muntenia, Mariana Dinu, economist şi adminis-trator SAI Muntenia, Dănuţ Florin Buzatu, economist şi director SAI Muntenia, şi Gabriel Filimon, inginer şi director executiv SAI Muntenia.

Petre Pavel Szel, preşedintele CA, ne-a confirmat că el este cel care completează Consiliul SAI Muntenia. Întrebat dacă îşi va păs-tra poziţia de conducere a CA, domnul Szel ne-a precizat: "Deo-camdată, da!"

Deşi existau voci că AGA SAI Muntenia ar putea fi o bună ocazie de conciliere între grupul de acţionari care doresc rezilierea contractului de administrare şi SAI Muntenia, argumentul acestora, cum că o nouă conducere a administratorului ar putea negocia cu CRA-ul ales în iulie, a fost spulberat prin păstrarea în fruntea SAI a trei dintre foştii administratori şi prin cooptarea lui Gabriel Filimon.

Reprezentanţii acţionarilor aleşi, pe 7 iulie, într-o AGA maraton, au solicitat în repetate rânduri convoacarea acţioanarilor pentru a decide rezilierea contractului de administrare.

De partea cealaltă, un grup de acţionari a obţinut în instanţă sus-pendarea hotărârilor AGA prin care a fost ales noul CRA, deşi preşedintele acestuia Olimpiu Blăjuţ consideră că decizia Tribunalului nu ar avea efecte.

Nici una dintre cele două tabere nu dă semne de renunţare, astfel că finalul luptei, cel mai probabil, îl vom afla într-o sală de judecată.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. meseriasi vor fi intotdeauna alesi.asta ca sa moara prosti.

    Ce conteaza pozitia ocupata cata vreme tot o haita de securisti ocupa prin forta SIF4? Au aratat inca odata ca securitatea nu moare stapaneste si jefuieste in continuare. ,

    Ce conteaza pozitia ocupata cata vreme tot o haita de securisti ocupa prin forta SIF4? Au aratat inca odata ca securitatea nu moare stapaneste si jefuieste in continuare. ,

    Stimati telespectatori, fi ti cu ochii pe noi, ca nici nu stiti ce pierdeti! Noi vom privatiza si sifurile, alaturi de olchim, tarom si cfr marfa, impreuna si cu ajutorul hsbc, o banca foarte apropiata de noi romanii, o banca populara, puternica, patriotica. Il vom coopta si pe pritenul nostru afumat, care e un mare manager(rezultatele il recomanda). Dormiti fara grija, hsbc vegheaza!!

    1. Traiasca DD! Jos ciocoii! Scapa-ne Dane de foame, da-ne 10.000. Hai sa privatizam SIFurile, ca acum sunt de stat.

    Domnul blajut ce pregatire detine de isi da cu parerea? Sper ca nu e jurist, ca asta ar insemna ca e un jurist prost. Cand ai fost, chiar si pentru putin timp, ditamai prezidentul, e frumos si civilizat sa ti cenzurezi declaratiile si sa fii sigur pe ceea ce declari piblic, altfel risti sa fii penibil. Ce o sa mai creda investitorii domnului blajut cand vor realiza ca vorbeste numai prostii?

    1. si ce jurist e de acord cu emiterea unei ordonante dupa atata timp, in care CRA-ul ales a produs hotarari si a luat decizii? aia a fost scoasa pe spaga domnule "jurist" e o aberatie ! mai bine ia zi, cat iti tragi de la sif4 de esti asa vocal?

      Faci niste afirmatii foarte periculoase, la adresa unor magistrati. Daca nu ai dovezi, ar fi mai intelept sa te abtii decat sa aberezi ca un cretin in posturi stupide. Presupunerile tale s-ar putea sa te coste foarte scump.

      Dar tie cat ti-ar placea sa-ti tragi de la SIF4 de esti asa oficat si sonor?

    Mult doamna . Cum mai e la mansarda?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb