Paper Plus a lansat prima marcă românească de produse de igienă pentru locuri publice

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 25 iulie 2007

Compania Paper Plus a lansat în România primele produse de igienă destinate locurilor publice, sub marca proprie "Paper Stoc", pentru care prognozează o cifră de afaceri de 700.000 de euro pe o piaţă estimată la 10.000.000 de euro.

Oficialii companiei au explicat că motivul lansării noii mărci este potenţialul pieţei. "Piaţa românească este evident în continuă dezvoltare şi din ce în ce mai exigentă, motiv pentru care am decis lansarea primului brand propriu Paper Plus", a declarat directorul general al Paper Plus, Marian Ivan, care a precizat că doreşte să lanseze şi alte produse din gama Paper Stoc.

Produsele de igienă denumite AfH (Away from Home) reprezintă sisteme de igienă destinate clădirilor de birouri, halelor industriale, spitalelor, spaţiilor de prelucrare a alimentelor, în general, locurilor publice, informează un comunicat al companiei Paper Plus remis marţi agenţiei NewsIn.

În prezent, există două categorii principale de produse comercializate sub marca Paper Stoc destinate bucătăriilor profesionale şi sălilor de baie publice sau de la locul de muncă. Cele două categorii se referă la dispensere şi consumabilele aferente cum ar fi prosoape pliate din hârtie destinate blocurilor de birouri, role prosop cu derulare centrală destinate bucătăriilor şi unităţilor de producţie alimentară, precum şi hârtie igienică.

Paper Plus va extinde anul acesta atât suprafaţa de depozitare, cât şi distribuţia la nivel naţional. Compania şi-a propus pentru acest an dublarea cifrei de afaceri, atingând un nivel al importurilor de aproximativ 1.000 tone de hârtie, se arată în comunicatul companiei.

Anul trecut, produsele distribuite de Paper Plus au ajuns la peste 3.000.000 de utilizatori din rândul populaţiei active, compania având un volum de vânzări de peste 750 de tone de hârtie.

Compania Paper Plus a fost înfiinţată în 2002 şi activează pe piaţa românească a ofertanţilor de soluţii profesionale AfH pentru igienă.

Paper Plus comercializează produsele AfH precum role de hârtie, prosoape de hârtie, şerveţele, dispensere şi suporturi industriale pentru hârtie şi oferă de asemenea service-ul dispenserelor şi al suporturilor de hârtie. Produsele companiei sunt prezente în principalele oraşe din ţară, cum ar fi Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb