Parcul Industrial Mureş va avea succes doar printr-o politică de marketing susţinută

Ziarul BURSA #Companii #Administraţie / 19 iulie 2006

Şeful Delegaţiei Comisiei Europene (DCE) în România, Jonathan Scheele, crede că Parcul Indus-trial Mureş, care a beneficiat de 3.815.041 euro din partea Uniunii Europene, va avea succes doar printr-o politică de marketing susţinută. "Există o concurenţă între parcuri industriale şi va fi importantă zona în care marketingul local va reuşi să atragă investitorii pentru crearea locurilor de muncă prevăzute", a subliniat Scheele, după vizitarea obiectivului. Ambasadorul european a apreciat că impactul acestui obiectiv se va regăsi în dezvoltarea economică locală, primele contracte fiind semnate sau în curs de semnare, "şi va fi evident că politica de marketing va fi foarte importantă", informează Rompres.

Şeful DCE în România a precizat că investiţia a beneficiat de o contribuţie importantă din partea UE, că este un proiect care a fost finalizat anul trecut, în mod corect, la timp, iar rezultatele sunt cele prevăzute. În timpul vizitei de ieri, la Parcul Industrial Mureş, Jonathan Scheele s-a arătat interesat de contractele pe care această unitate a reuşit să le încheie cu investitorii, de influenţa pe care o exercită asupra obiectivului concurenţa celorlaltor entităţi de acest fel din ţară, de dotări şi de numărul de angajaţi.

Directorul general al Parcului Industrial Mureş, Istvan Nagy, i-a adus la cunoştinţă şefului DCE în România faptul că, pe lângă contractul semnat recent cu o societate din industria chimică, va urma încă unul cu o societate germană. Nagy a precizat că prin semnarea primului contract s-a spart gheaţa şi că s-a discutat până în prezent cu peste 60 de investitori, din care mai mult de 40 sunt din străinătate. Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Mureş, Alexandru Petru Frătean, a dat asigurări diplomatului european că peste o lună va fi făcută recepţia finală a Parcului Industrial şi că, deşi există mici probleme tehnice, lucrurile merg în direcţia cea bună.

Acesta a enumerat printre problemele apărute ridicarea pânzei de apă freatică cu peste 1 metru, din cauza ploilor din ultimii doi ani, şi modificarea compoziţiei chimice a apei, a cărei salinitate a crescut foarte mult şi a dus la corodarea reţelei de canalizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb