PARLAMENT: Şedinţă comună pentru prezentarea PNRR şi ratificarea Tratatului EURATOM

G.U.
Politică / 26 mai 2021

Şedinţă comună pentru prezentarea PNRR şi ratificarea Tratatului EURATOM

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc astăzi, în şedinţă comună, pentru prezentarea Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi pentru ratificarea Tratatului EURATOM, transmite Agerpres.

Premierul Florin Cîţu va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR, iar fiecare grup parlamentar îşi va exprima punctul de vedere.

Pe ordinea de zi a şedinţei plenului reunit se află şi proiectul de lege pentru ratificarea Deciziei (UE, EURATOM) 2020/2053 a Consiliului din 14 decembrie 2020 privind sistemul de resurse proprii ale Uniunii Europene şi de abrogare a Deciziei 2014/335/UE, Euratom, adoptată la Bruxelles.

PSD a solicitat ca Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie prezentat în Legislativ, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, afirmând, marţi, că, în caz contrar, partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară, notează sursa citată.

"Cîţu şi Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, aşa cum este normal. Polonia, Spania, Italia şi Franţa au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară", a scris Ciolacu, pe Facebook, înainte ca Birourile permanente să decidă convocarea şedinţei de miercuri a Parlamentului.

Joia trecută, premierul Florin Cîţu şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, au avut o întâlnire pe tema PNRR la sediul Guvernului.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. CIOLACU trebuie sa nu semneze EURATOM,altfel,este o sluga a lui IOHANNIS si un PACALICI,care abureste romanii ca el si PSD,sunt cei care doresc binele romanilor. Daca voteaza o sa il tocam pana o sa ramana fara fulgi pe el.!

    1. De ce să fie bine , mai bine să fie rău....

      Sa fie bine pentru cine mai pacaliciule. Pentru un sfert din populația tari nu. Dar cu ceilalți ce se va întâmpla, de Moldova ai auzit.? Sau trebuie sa beneficoeze de acești bani numai foștii sclavi ai Austro Ungariei,adica cei din vestu tarii?

    Cum să ratifice mă tratatul Euroatom ?... Voi citiți ce scrieți? Băga-ne-am picioarele în el de jurnalism de tranziție...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb