Parteneriat între evoMAG şi platforma de livrare rapidă Tazz

G.D.
Companii / 16 mai 2022

Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG

Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG

EvoMAG intră în parteneriat cu platforma de livrare rapidă Tazz şi devine, astfel, retailerul de produse IT&C cu cele mai multe opţiuni de livrare rapidă din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, clienţii care comandă în aplicaţia Tazz vor putea intra în posesia produselor vândute de evoMAG în 30 - 90 de minute de la plasarea comenzii. Cei interesaţi pot alege din peste 2.200 de produse disponibile momentan, inclusiv televizoare (cu diagonale între 80 şi 108 cm), laptopuri, telefoane, monitoare, produse de gaming, componente PC, accesorii etc.

"Intrăm în parteneriat cu Tazz şi deschidem un nou canal de vânzare pentru evoMAG, prin listarea în platformă a celor mai căutate produse IT&C, pe care clienţii le pot primi chiar şi într-o jumătate de oră de la procesarea comenzii. Estimăm că, în primul an de colaborare, evoMAG va livra cu Tazz peste 20.000 de comenzi", spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

"Ne bucurăm că, pe lângă selecţia extinsă de restaurante, supermarket-uri şi magazine, acum putem să punem la dispoziţia clienţilor noştri şi produsele evoMAG. Ultimii ani ne-au confirmat nevoia clienţilor de a primi la ei acasă într-un timp cât mai scurt produsele de care ei au nevoie, de la preparatele de la restaurantele lor preferate, la produse alimentare, gadget-uri sau alte bunuri", a declarat Alin Şerban, CEO Tazz.

Toate produsele comandate prin Tazz se află în stocul evoMAG şi sunt disponibile imediat. Comenzile pot fi plătite doar online, cu cardul.

Noul parteneriat se înscrie în strategia de diversificare a opţiunilor de livrare rapidă a coletelor, Tazz fiind cea mai recenta platformă de livrări rapide care intră în parteneriat cu evoMAG, alături de alte aplicaţii de livrare rapidă, subliniază sursa citată.

Pentru anul în curs, evoMAG estimează că vor fi livrate peste 50.000 de comenzi prin toate cele 3 aplicaţii partenere de livrare rapidă, iar peste 100.000 de comenzi vor fi livrate în lockerele easybox, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrare în 24 de ore.

De livrări rapide au parte şi produsele achiziţionate până pe 22 mai de la evoMAG, în campania aniversară de 17 ani. Cu această ocazie, evoMAG oferă:

-17% reducere suplimentară la branduri ca: Huawei, Acer, Tefal, Realme, Rowenta, Logitech, Philips, Samsung, HP, DELL, MSI, Krups;

-17% reducere suplimentară la extragaranţii;

-Reduceri suplimentare de 170.000 de lei;

-17 RATE fără dobândă prin cardul STAR la Banca Transilvania, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb