Parteneriat strategic între S&T si JDA Software pentru obtinerea pozitiei de lider în Europa Centrala si de Est pe piata solutiilor de optimizare a lantului de cerere si aprovizionare

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 decembrie 2007

S&T (XETRA: SNT), unul dintre liderii în furnizarea de solutii, servicii si consultanta IT, a anuntat astazi semnarea parteneriatului strategic cu JDA® Software, Inc. (NASDAQ: JDAS) în calitate de Value Added Reseller. Acest parteneriat va permite S&T sa îsi consolideze pozitia de lider de piata prin promovarea, vânzarea si implementarea solutiilor JDA Software pentru gestionarea lantului de cerere si aprovizionare în regiunea Europei Centrale si de Est.

Prin intermediul acestui acord de parteneriat, companiile îsi vor uni eforturile pentru a furniza un set unic de solutii software si servicii asociate capabile sa raspunda cererilor venite din partea retailer-ilor internationali, a wholesaler-ilor si producatorilor de bunuri de larg consum cu privire la îmbunatatirea infrastructurii si a solutiilor de cerere si aprovizionare. Acordul are ca obiectiv deservirea unor piete mature, cum sunt cele din Germania, Austria sau Elvetia, concomitent cu deservirea unor piete în rapida dezvoltare, precum Rusia, Polonia, Bulgaria, România si Turcia.

Christian Rosner, CEO al S&T, a declarat: "S&T creaza valoare pentru clientii sai prin furnizarea de strategii IT complete, procese de business si sisteme pentru companii de dimensiuni medii si mari. S&T si JDA Software au împreuna peste 4.600 de specialisti în mai mult de 50 de tari. Suntem capabili sa utilizam competentele combinate în special pentru clientii nostri din sectoarele de productie industriala si retail. Ambele companii poseda o expertiza extinsa în ceea ce priveste industriile adresate, precum si experienta îndelungata în livrarea de proiecte. Împreuna putem deservi clientii nostri în cel mai eficient mod posibil, utilizând software recunoscut international, precum si expertiza în activitatile de consultanta si implementare. În Rusia am efectuat deja investitii în resurse cu înalt grad de pregatire, din moment ce aceasta tara se pregateste ca în maximun patru ani sa devina principala piata de retail din Europa."

Retailul si industriile asociate investesc substantial în solutii IT

Compania de cercetare de piata Pierre Audoin Consultants (PAC) estimeaza ca în 2008 industriile de retail si de productie a bunurilor de larg consum, aflate sub o puternica presiune generata de costuri si competitie, vor investi în solutii IT, peste media generala. Investitiile se vor îndrepta în special în directia automatizarii proceselor, optimizarii planificarii, pentru implementarea de solutii de management al transporturilor si marfurilor si solutii de business intelligence pentru facilitarea colectarii si analizei datelor privitoare la clienti.

Cu S&T ca aliat strategic, vom fi capabili sa extindem în mod profitabil prezenta JDA atât în pietele mature, cât si în cele aflate în crestere rapida, oferind acces la cele mai eficiente solutii, adaptate cerintelor pietei," a explicat Arnaud Decarsin, vice-presedinte regional pentru EMEA al JDA Software. Solutia unica de optimizare a lantului de cerere si aprovizionare furnizata de JDA va ajuta S&T sa satisfaca solicitarile primite din partea clientilor sai de solutii ERP SAP si sa mareasca numarul acestora prin oferirea de facilitati end-to-end extinse, optimizare avansata si o reala valoare adaugata solutiilor ERP, concretizata prin maximizarea beneficiilor, economiilor si îmbunatatiri ale proceselor operationale pentru clientii sai."

Despre JDA Software Group Inc.

JDA Software Group, Inc. (NASDAQ: JDAS) se concentreaza pe sprijinirea companiilor pentru ca acestea sa obtina rapid rezultate reale în managementul lantului de aprovizionare si încasari. JDA Software furnizeaza solutii integrate de planificare, executie si optimizare pentru merchandising si managementul lantului de aprovizionare si încasari. Prin solutiile sale, lidere în industria de profil, cei mai importanti producatori, distribuitori, retailer-i si furnizori de servicii din întreaga lume îsi sporesc afacerile beneficiind de o mai mare predictibilitate si profitabilitate mai buna. JDA Software are sediul central în Arizona (SUA) si peste 1.500 de angajati, deservind 5.500 de clienti în 60 de tari. JDA a înregistrat în 2006 un volum de vânzari de 277,5 milioane USD.

Despre S&T - XETRA VIENNA: SNT

Cu un numar de aproximativ 3.100 de angajati si venituri anuale de 461,3 milioane Euro în 2006, S&T este cel mai important furnizor de consultanta, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est si din regiunea Germania-Austria-Elvetia. Împreuna cu compania IMG AG, achizitionata în primavara anului 2007, consortiul îsi deruleaza cu succes activitatea în 22 de tari, prin intermediul a peste 80 de birouri locale. Principalele domenii IT în care activeaza S&T sunt consultanta, dezvoltarea, implementarea si operarea de solutii, procesele si sistemele IT adaptate necesitatilor clientilor. S&T ofera suport companiilor medii si de tip enterprise si le ajuta sa adauge valoare IT-ului. Compania se adreseaza în special clientilor din firmele medii si mari din domeniile productiei industriale, telecomunicatiilor, administratiei publice si comertului, precum si furnizorilor de servicii financiare si companiilor de utilitati. S&T are sediul central la Viena si este listata la Bursa din Viena din anul 2003.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb