PartnerVet marchează un moment important în cadrul reţelei: clinica veterinară Patrupet, afiliată grupului, atinge 2,500 cazuri de succes în tratamentul animalelor de companie

A.F.
Companii / 28 august

PartnerVet marchează un moment important în cadrul reţelei: clinica veterinară Patrupet, afiliată grupului, atinge 2,500 cazuri de succes în tratamentul animalelor de companie

Clinica veterinară Patrupet, parte din reţeaua de clinici şi spitale afiliate grupului PartnerVet, a atins pragul de 2,500 de cazuri tratate cu succes, în decursul celor trei ani de activitate. Această performanţă remarcabilă subliniază dedicarea clinicii pentru menţinerea excelenţei în serviciile medicale veterinare şi îngrijirea animalelor de companie.

Fondată de Prof. Univ. Habil. Dr. Bogdan Alexandru Viţălaru, Chief Medical Officer PartnerVet, clinica Patrupet, este recunoscută drept un centru de excelenţă în medicina veterinară din Europa, specializându-se în tratarea afecţiunilor renale la animale de companie prin intermediul unor soluţii inovatoare precum hemodializa şi dializa peritoneală, pentru animalele de companie. Echipată cu tehnologie medicală de ultimă generaţie şi susţinută de o echipă de 20 de medici şi asistenţi dedicaţi, clinica a reuşit să îmbunătăţească semnificativ calitatea vieţii a mii de animale de companie şi a proprietarilor acestora.

Un alt pilon esenţial al activităţii clinicii este integrarea educaţiei şi prevenţiei în relaţia cu proprietarii de animale de companie. Prin intermediul unor workshop-uri dedicate, organizate în centrul modern de training, clinica Patrupet promovează prevenţia afecţiunilor care pot afecta sănătatea animalelor de companie. În plus, Patrupet contribuie activ la formarea noii generaţii de medici veterinari, prin cursuri şi workshop-uri de specialitate, recunoscute la nivel European.

"Suntem extrem de mândri de această realizare, care reflectă nu doar excelenţa în îngrijirea pacienţilor noştri patrupezi, ci şi angajamentul nostru continuu de a inova şi de a educa atât proprietarii de animale, cât şi medicii veterinari din întreaga Europă," menţionează Prof. Univ. Habil. Dr. Bogdan Alexandru Viţălaru.

"Prin asigurarea unei structuri financiare şi operaţionale solide, susţinută de soluţii digitale avansate, suntem un partener de încredere pentru fondatorii clinicilor şi spitalelor veterinare din România. Acest parteneriat le permite să se dezvolte continuu şi să stabilească noi repere de excelenţă în medicina veterinară, alături de suportul strategic al grupului PartnerVet", susţine Ioan Masca, CEO, PartnerVet.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb