Patria Bank vrea să emită obligaţiuni de cel puţin trei milioane euro

A.I.
Piaţa de Capital / 23 septembrie 2020

Patria Bank vrea să emită obligaţiuni de cel puţin trei milioane euro

Dobândă între 6% şi 6,5%

Patria Bank (PBK) doreşte să emită obligaţiuni subordonate de cel puţin trei milioane de euro, cu o rată fixă a dobânzii, ce va fi stabilită prin metoda licitaţiei în urma ordinelor de subscriere înregistrate în cadrul ofertei, ce pot fi făcute la rate ale cuponului între 6% şi 6,5%, se arată într-un raport al băncii remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Oferta se va încheia cu succes dacă vor fi vândute cel puţin 6.000 de obligaţiuni, respectiv subscrieri totale de minim trei milioane de euro, subscrierea minimă fiind de 50 de titluri, iar cea maiximă de 10.000 de obligaţiuni.

Operaţiunea de piaţă, ce va fi intermediată de Tradeville, se va derula pentru o perioadă de două săptămâni, cu posibilitatea prelungirii conform prevederilor Documentului de Ofertă.

"Oferta va putea fi închisă anticipat cu succes, fără a fi necesară emiterea unui amendament la Documentul de Ofertă, la finalul zilei de subscriere din perioada de Ofertă în care se atinge sau se depăşeşte valoarea Ofertei de 20.000 de Obligaţiuni oferite, sau, în cazul deciziei Emitentului de majorare a Ofertei, a valorii majorate a Ofertei (dar fără a depăşi în total numărul de maxim 30.000 de Obligaţiuni). De asemenea, Oferta va putea fi închisă anticipat, cu succes în orice moment, fără a fi necesară emiterea unui Amendament la Documentul de Oferta, la decizia Emitentului, dacă la data respectivă au fost subscrise în mod valid în Oferta cel puţin 6.000 de Obligaţiuni, cu o valoare de minim trei milioane de Euro", se arată în raportul instituţiei de credit.

Patria Bank este o entitate rezultată în urma fuziunii din luna mai 2017 dintre fosta Banca Comercială Carpatica şi fosta Patria Bank, iar la ultimul preţ al acţiunii PBK de astăzi, de 0,086 lei, valoarea de piaţă a enităţii este de circa 276 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb