Patru magazine ALTEX MEGASTORE îşi aşteaptă clienţii într-un decor nou, începand cu 17 august

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 17 august 2007

ALTEX a finalizat operaţiunile de modernizare şi reamenajare la alte patru dintre magazinele sale.

În linie cu strategia de dezvoltare şi modernizare a reţelei, stabilită pentru acest an, cele patru magazine îşi vor deschide porţile în noua formulă, în aceeaşi zi - 17 august. Două dintre cele două magazine se situează în Bucureşti (ALTEX MEGASTORE Unirea şi ALTEX MEGASTORE Carrefour Militari) celelalte două magazine situându-se în Giurgiu, respectiv, Călăraşi.

Magazinele îşi vor întâmpina clienţii cu un decor nou, modernizat şi reamenajat astfel încât să ofere cumpărătorilor cât mai multe facilităţi.

Pe lângă aceasta, gama de produse a fost îmbogăţită cu cele mai noi apariţii din domeniul IT&C, electronice şi electrocasnice, aparţinând unor mărci internationale renumite.

ALTEX MEGASTORE devine astfel, prin decor şi oferta de produse, spaţiul prietenos în care clientii pot descoperi plăcerea de a face cumpărături la cel mai mic preţ din România. Mai mult, cele mai mici preţuri sunt garantate: orice client care găseşte acelaşi produs mai ieftin la un alt comerciant primeşte din partea ALTEX de două ori diferenţa de preţ.

La toate acestea, se adaugă promoţiile şi ofertele imbatabile pe care ALTEX MEGASTORE le pune la dispoziţia clienţilor săi.

Astfel, televizorul cu LCD Teletech, cu diagonala de 81 de cm este disponibil la pretul incredibil de 1.499,90 lei, iar televizorul cu LCD Panasonic cu diagonala de 66 de cm costă doar 1799,90 lei. DVD player-ul E-BODA, super slim poate fi achiziţionat la un preţ exceptional - doar 169,90 lei în vreme ce MP3 player-ul din aceeaşi marca, cu o capacitate de 1 GB costă doar 99,90lei.

Ofertele nu se opresc aici. Astfel, combina frigorifică Zanussi, cu un volum total de 359 litri şi sistem Bacteria Stop, costă doar 999,90 lei. Clienţii mai au la dispoziţie la cel mai mic preţ din România maşina de spălat Luxor cu 15 programe de spălare, control electronic, 600 de rotaţii pe minut, la un preţ incredibil - doar 599,90lei.

Toate aceste produse pot fi achiziţionate şi prin sistemele de rate puse la dispozitie în magazinele ALTEX. Printre acestea se numără creditul doar cu buletinul, unul dintre cele mai populare sisteme de finantare, graţie facilităţilor pe care le oferă clienţilor (fără aşteptări îndelungate, fără multe documente, fără avans, fără giranţi).

Procesul de modernizare a reţelei ALTEX va continua până la sfârşitul acestui an.

Nota: Produsele prezentate sunt oferte promoţionale valabile în perioada 17 august - 22 august, în limita stocurilor disponibile.

*

Pentru mai multe informaţii despre ALTEX, vizitaţi www.altex.ro sau contactaţi:

Andreia Urzica, Departamentul Relatii Publice ALTEX, 021 206 20 47

e-mail: andreia.urzica@bucuresti.altex.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb